• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 21 °C

Aliağa CHP'den İftar Ziyaretleri

Aliağa CHP'den İftar Ziyaretleri
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa ilçe yöneticileri, gençlik kolları ve kadın kolları, CHP Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından başlatılan ve ülke genelinde gerçekleşen “Soframızı size getiriyoruz” etkinliği çerçevesinde her akşa

CUMHURİYET HALK PARTİSİ ALİAĞA İLÇE ÖRGÜTÜ’NDEN İFTAR ETKİNLİKLERİ

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa ilçe yöneticileri, gençlik kolları ve kadın kolları,  CHP Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından başlatılan ve ülke genelinde gerçekleşen “Soframızı size getiriyoruz” etkinliği çerçevesinde her akşam bir eve konuk oldular.
Belirledikleri evleri ziyaret ederek, yardım paketi götürerek sofralarına konuk olduklarını belirten CHP Aliağa Gençlik Kolları Başkanı Onur Demir; “Ülke genelinde gençlik kollarımızca başlatılan ve Ramazan ayı boyuca sürdürdüğümüz ‘Soframızı size getiriyoruz’ etkinliğimize ilçe yöneticilerimiz, kadın kollarımız da dahil olarak her akşam bir eve konuk olmak suretiyle Ramazan ayında da halkımızın yanında olduk. Birlikte iftar yaptık, Ramazan sohbetleri gerçekleştirdik. Birkaç gün sonra kutlayacağımız Ramazan Bayramı’nın tüm ülkemize barış, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim.”dedi.      
Ramazan ayını huzur içinde geçirilmeyi temenni ettiklerini ancak ülkenin huzur içinde bir Ramazan geçirememesinin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden Aliağa Gençlik Kolları Başkanı Onur Demir “Ülke olarak komşularımızla yaşadığımız sorunlar, terör saldırıları, şehit cenazeleri ve son olarak milletvekilimizin kaçırılması ile huzurlu bir Ramazan ayı geçirdiğimizi söylememeyiz. CHP’nin ‘her sorunu milli iradenin temsil edildiği TBMM çatısı altında çözelim’ çağrısına diğer partilerin kulaklarını tıkaması ülkeyi ilerleyen günlerde çok daha sıkıntılı bir sürece sokabilir. Ülke olarak iyi bir süreçten geçtiğimizi, iyi yönetildiğimizi hiç kimse söyleyemez. AKP ve hükümetin; Polisi sıraya dizdiren, adam dövdüren, ‘birkaç Mehmet öldü diye meclis toplanmaz’ diyen ve yine son olarak ‘Hüseyin Aygün’ün yerine Kemal Kılıçdaroğlu kaçırılmalıydı’ diyen üyelerini halkımız ibretle izliyor. AKP uzun yıllardır iktidarda olması nedeniyle halkın taleplerine kulaklarını tıkamış ve yine uzun yıllarıdır iktidarda olmanın şımarıklığı tüm organlarına sirayet etmiş durumda. Ülkeyi kendi isteği doğrultusunda şekillendirmek isteyen AKP’ye geçit vermeyeceğiz. Cumhurbaşkanlığı seçimini daha rahat geçirebilmek ve çantada keklik gördüğü yerel seçimleri hükümet muhtemelen öne alacak. Biz Cumhuriyet Halk Partili gençler olarak her zaman seçime ve mücadeleye hazırız.” dedi.

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894