• BIST 10319.96
  • Altın 2466.756
  • Dolar 32.2483
  • Euro 35.1194
  • İzmir 18 °C

Aliağa Derbisi Cumartesi

Aliağa Derbisi Cumartesi
Aliağaspor Helvacı maçı 10 Nisan Cumartesi Saat 13.00’de 2. Amatör Küme 1. grupta Aliağa derbisinde lider Aliağaspor ile 2. sırada yer alan Helvacıspor Aliağa şehir stadında karşı karşıya geliyor. 30 puanlı lider yeşil beyazlılar, bir maçı eksik en yak

FUTBOLDA ALİAĞA DERBİSİ

Aliağaspor Helvacı maçı 10 Nisan Cumartesi Saat 13.00"de 

2. Amatör Küme 1. grupta Aliağa derbisinde lider Aliağaspor ile 2. sırada yer alan Helvacıspor Aliağa  şehir stadında karşı karşıya geliyor. 30 puanlı lider yeşil beyazlılar, bir maçı eksik en yakın rakibi Helvacıspor"un 11 puan önünde yer alıyor. Rakipleriyle aradaki puan farkını daha da açmak isteyen Aliağaspor ile en azından ligi ikinci sırada bitirerek bir üst lige çıkma hedefini devam ettirmek için play-off oynamayı hesaplayan Helvacıspor mücadelesi 10 Nisan Cumartesi günü Aliağa Belediyesi Şehir Stadı"nda oynanacak. Karşılaşma Saat:13.00"de başlayacak.
Ciner; “Aliağaspor"u futbolda layık olduğu yere taşımak istiyoruz”
Maç öncesi her iki takımın hocası da yaptığı açıklamalarla birbirlerine başarılar dilerken maçın kazanmak isteyen taraf olmak istediklerini belirttiler. Ev sahibi takımın Teknik Direktörü Mustafa Ciner “Her maçın kendi içinde zorlukları var. Ligin en iyi takımlarından biriyle mücadele edeceğiz. Lig başında koyduğumuz hedefimize ulaşmak için kazanmak istiyoruz. Her zamanki oyun felsefemizle mücadele edersek kazanmamamız için bir neden yok. Aliağa ve Aliağaspor"u futbolda layık olduğu yere taşımak istiyoruz.  Rakibimize de başarılar diliyor, tüm sporseverleri maçımıza bekliyorum.” dedi. 
Aydın ; “İyi futbol ve puan hedefliyoruz”
Aliağaspor"un oynadığı futbolla şampiyonluğun en iddialı takımı olduğunu belirten Helvacıspor Teknik Direktörü Erol Aydın da “Aliağaspor sezon başından itibaren oynadığı futbolla şampiyon olacağının sinyalini zaten çok önceleri verdi. Şimdiden şampiyonluğu hayırlı olsun. Biz sezon başında koyduğumuz hedeflimize ulaşmamız, ligdeki yerimizi korumamız için mutlaka puan almamız gereken bir maç. Bu maçtan mutlaka puan veya puanlar almak istiyoruz. Çünkü 2.lik için çekiştiğimiz rakiplerimizle deplasmanda karşılaşacağız. İlerleyen haftalarda sıkıntı yaşamamak için puan almalıyız. Öncelikle iyi futbol oynamak istiyoruz. Sonuç ne olursa olsu fair-play içinde güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Tüm Aliağalı sporseverleri maçımıza bekliyorum.”dedi. Takımda cezalı Ersoy dışında eksik olmadığını belirten Aydın ertelenen Yeni Foça Spor maçının da 15 Nisan Perşembe günü Saat 17.00"de Geren köy"de oynanacağını sözlerine ekledi. 


 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894