• BIST 9946.05
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 25 °C

Aliağa Fenebahçe'ye Hazırlanıyor

Aliağa Fenebahçe'ye Hazırlanıyor
ALİAĞA HABER/ ALFATVİ/ALİAĞASPOR GAZETESİ/ Son olarak deplasmanda TÜRK Telekom’u farklı mağlup ederek bir kez daha dikkatleri üzerine çeken Beko Basketbol Ligi’nin flaş ekiplerinden Aliağa Petkim’de yeni hedef Fenerbahçe Ülker. FB Ülker maçı hazırlıkları

ALİAĞA’DA FENERBAHÇE HEYECANI

ALİAĞASPOR KULÜBÜ BAŞKANI UĞUR EREN; “BÜYÜK KULÜP OLMAK İSTİYORUZ. KULÜP OLARAK GÜNLÜK BAŞARILARIN PEŞİNDE DEĞİLİZ”

DEV MAÇ; 10 ARALIK CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 15.00’DE ENKA SPOR SALONU’NDA 

ALİAĞA HABER/ ALFATVİ/ALİAĞASPOR GAZETESİ/  Son olarak deplasmanda TÜRK Telekom’u farklı mağlup ederek bir kez daha dikkatleri üzerine çeken Beko Basketbol Ligi’nin flaş ekiplerinden Aliağa Petkim’de yeni hedef Fenerbahçe Ülker. FB Ülker maçı hazırlıklarına hemen başlayan yeşil-beyazlılar 10 Aralık Cumartesi günü evinde konuk edeceği dev rakibini yenmek istiyor. Alınan galibiyetlerin tesadüf olmadığını her maçta gösterdiklerini belirten Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren; “Galibiyetlerimiz çalışmamızın, plan-program ve disiplinimizin eseri. Bu sezon ilk 8’e kalarak, tarihimizde ilk defa play-off oynayarak taraftarlarımıza yeni bir heyecan yaşatmak istiyoruz.” dedi.

“Devlerin peşindeyiz”

Ligdeki ilk 4 sıraya dikkat çeken Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren; ”Ligde şu anda üzerimizde yer alan takımlar sırasıyla; Anadolu Efes, Galatasaray Medical Park, Beşiktaş Milangaz ve Fenerbahçe Ülker. Şu anki sıralama dikkate alındığında ve takımımızın bu dev takımların hemen altında bulunması aslında ilk 8 haftada çok doğru işler yaptığımızı gösteriyor. Ancak sporda asıl olan kalıcı başarılar elde edebilmek. Şu anda ligin lokomotif, marka ve şampiyon adaylarıyla boy ölçüşmeye çalışıyoruz. Tabi ki her spor dalında olduğu gibi basketbolda da yenmekte var yenilmekte. Önemli olan kalıcı başarılar elde edebilmek. Şu anda Fenerbahçe Ülker’den bir galibiyetimiz eksik, diğer bir deyişle sadece bir mağlubiyetimiz fazla. Dolayısı ile taraftarlarımızın desteği ile Türkiye’nin en önemli takımlarından Fenerbahçe Ülker’i yenebileceğimizi ve taraftarlarımıza güzel bir galibiyet armağan edebileceğimizi düşünüyorum.” dedi 

Başkan Eren; “Günlük başarıların peşinde değiliz”

Aliağaspor Kulübü’nün kalıcı başarılar ve büyük kulüp olmak için önemli adımlar attığını belirten Kulüp Başkanı Uğur Eren; “Biz kulüp olarak günlük başarılarla ilgilenmiyoruz. Ülkemizde başarılar günlük sonuçlara göre değerlendiriliyor. Bu algıyı değiştirmemiz gerekiyor. Şu an için başarılı gibi görünüyoruz. Ancak biz kendi açımızdan başarılı olup olmadığımızı sezon sonunda değerlendireceğiz. En azından bu sezon play-off oynamalıyız ki ‘başarılıyız’ diyebilelim ve her sezon üst üste play-off oynamayı alışkanlık haline getirmeliyiz ki büyük kulüp olma yolunda doğru adımlar atalım” dedi. Büyük kulüp olmanın yönetim, takım ve taraftar ayaklarının olduğunu belirten Başkan Eren; “Büyük kulüp olmak çok uzun süreç ve çok büyük emekler gerektiriyor. Yönetim olarak bu anlamda çok ciddi adımlar attık, kentimiz, taraftarlarımız basketbol takımımızı benimsedi ve her maç salonumuzu dolduruyor. Takımımızın başarılarını her sezon yenileyerek devam ederse büyük kulüp oluruz. Bu anlamda üzerimize düşeni yaptığımızı ve bundan sonrada yapacağımızdan kimsensin şüphesi olmasın. Kulüp ve takım olarak spor tarihimizin dev çınarı Fenerbahçe Ülker’i en iyi şekilde misafir edip, taraftarlarımızın da desteği ile yenmek istiyoruz.  Tüm Aliağalı sporseverleri bu önemli maçımızda her zaman olduğu gibi yine görmek istiyoruz.” dedi.   

Dev maç; 10 Aralık Cumartesi Saat: 15.00 İzmir Enka Spor Salonu’nda  

Ligde 9. hafta öncesi 5 galibiyetle 5. sırada yer alan Aliağa Petkim ile 6 galibiyetle 4. sırada yer alan Fenerbahçe Ülker arasında 10 Aralık Cumartesi günü Enka Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma Saat;15.00’da başlayacak.  Bugüne kadar ligde 6 kez karşı karşıya gelen iki rakipten Aliağa Petkim’in 1, Fenerbahçe Ülker’in 5 galibiyeti bulunuyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894