• BIST 10066.67
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 24 °C

Aliağa Fenerbahçe'ya Hazır

Aliağa Fenerbahçe'ya Hazır
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Beko Basketbol Ligi’nde hafta sonu evine Fenerbahçe Ülker’i ağırlayacak olan Aliağa Petkim’de hazırlıklar tamam. Kulübün Basın Sözcüsü Turgay Ceylan yaptığı açıklamada; “

DEV MAÇ; 10 ARALIK CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 15.00’DE ENKA SPOR SALONU’NDA   

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Beko Basketbol Ligi’nde hafta sonu evine Fenerbahçe Ülker’i ağırlayacak olan Aliağa Petkim’de hazırlıklar tamam. Kulübün Basın Sözcüsü Turgay Ceylan yaptığı açıklamada; “Takımımızın moral motivasyonu üst düzeyde, Fenerbahçe Ülker maçına takım olarak hazırız. Eksik ve sakat oyuncumuz bulunmuyor. Basketbol şöleni yaşamak isteyen tüm sporseverleri maçımıza davet ediyorum.” dedi. Karşılaşma 10 Aralık Cumartesi Günü Saat 15.00’de Enka Spor Salonu’nda oynanacak. Aliağa Petkim’de yeni transfer Hakan Köseoğlu da forma giyecek.

Hafta sonu futbol A takımlarının 2. yarı maçları başlayacağını hatırlatan Ceylan; “Futbolda şampiyonluğu kovalayan ekibimiz hafta sonu Dikili deplasmanında mücadele edecek, onlardan da güzel bir galibiyet ve sezon sonu için şampiyonluk bekliyoruz. Ayrıca U–15 play-off mücadelesinde ilk turda rakibini 5-0 yenen genç futbolcularımızı tebrik ediyorum.” dedi.  

 

Beko Basketbol Ligi’nin 9. haftasında çok önemli bir rakibi ağırlayacaklarını belirten Aliağaspor Kulübü Basın Sözcüsü Turgay Ceylan; “Salonumuzu dolduracak taraftarlarımıza güzel bir galibiyet armağan etmek istiyoruz. Son olarak teknik kadronun isteği doğrultusunda Hakan Köseoğlu’nu takıma kazandırdık. Skorer özelliğinin yanı sıra asistleriyle de oynadığı her takıma olumlu katkı yapmayı başarmış bir oyuncuyu kadromuza kattık. Uzun lig maratonunda çok faydalı olacağını düşündüğümüz oyuncumuz hocamız uygun gördüğü takdirde Fenerbahçe Ülker maçında forma giyecek. Rakibimiz Fenerbahçe Ülker’i anlatmaya gerek yok. Çok iyi ve kaliteli bir takım ve ligin şampiyon adaylarından. Ayrıca THY Euroleague'de de çok iyi mücadele ediyorlar ve şu anda lider durumdalar. Kesinlikle saygı gösterilmesi gereken bir ekip. Ancak Beşiktaş Milangaz maçında yaptığımız hataları tekrarlamazsak taraftarlarımızın da desteği ile kazanacağımıza inanıyorum. Öncelikle hedefimiz bu sezon ligi ilk 8 arasında bitirmek. O nedenle Fenerbahçe Ülker maçında da galibiyet bekliyoruz. Takımımıza güveniyoruz. Bugüne kadar hep yanımızda olan taraftarlarımızı yine yanımızda görmek ve maçın ilk dakikasından son saniyesine kadar desteklerini bekliyoruz. Basketbol şöleni yaşamak  isteyen tüm sporseverleri maçımıza davet ediyorum” dedi. Ceylan maç biletlerinin maç günü Saat 11.00’den itibaren gişelerden satışa sunulacağını belirtti.   

Dev maç; 10 Aralık Cumartesi Saat: 15.00 İzmir Enka Spor Salonu’nda  

Ligde 9. hafta öncesi 5 galibiyetle 5. sırada yer alan Aliağa Petkim ile 6 galibiyetle 4. sırada yer alan Fenerbahçe Ülker arasında 10 Aralık Cumartesi günü Enka Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma Saat;15.00’da başlayacak.

 

Futbolda Aliağaspor Dikili deplasmanında

Bu arada 1. Amatör Lig 1. Grupta 2. yarı maçlarının hafta sonu başlayacağını hatırlatan Basın Sözcüsü Ceylan; “İlk yarıyı lider tamamlayan futbol takımımız ikinci yarının ilk maçında Dikilispor ile karşı karşıya gelecek. Takımımız ilk yarıda ortaya koyduğu performansı ile bizleri mutlu etti. Aynı galibiyet serisini 2. yarıda ki maçlarda da bekliyoruz. Bugüne kadar ortaya koydukları performans nedeniyle tebrik ediyor ve 2. yarı maçları öncesi başarılar diliyoruz. Takımımıza güveniyorum ve sezonu şampiyon olarak tamamlayacağımıza inanıyorum.” dedi. Bu arada U–15 futbol takımının Türkiye Şampiyonası’nda İzmir’i temsil etmek için play-off maçları oynamaya hak kazandığını ve ilk maçında Demirköprü’yü 5-0 yendiklerini belirten Ceylan; “Futbola yaptığımız yatırımın karşılığını alıyoruz. Genç oyuncularımızı tebrik ediyoruz. Oynamaları gereken iki karşılaşma daha var. Umarım bu maçları da kazanarak Türkiye Şampiyonasında İzmir’i temsil eden ekiplerden oluruz. Genç oyuncularımızı tebrik ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.” dedi. 

1. Amatör Lig 1. Grupta 2. yarının ilk maçında oynanacak karşılaşmada Aliağaspor Dikilispor ile 11 Aralık Pazar günü Dikili’de karşı karşıya gelecek. Aynı grupta mücadele eden Helvacıspor da evinde Ulukentspor’u ağırlayacak.  Karşılaşmalar Saat 13.00’de başlayacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894