• BIST 10176.81
  • Altın 2468.905
  • Dolar 32.1943
  • Euro 35.068
  • İzmir 25 °C

Aliağa Helvacıspor Şampiyon

Aliağa Helvacıspor Şampiyon
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ 2. Amatör Lig 1. Grupta mücadele eden Aliağa temsilcisi Helvacıspor ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Sahasında konuk ettiği Foça temsilcisi

HELVACISPOR ŞAMPİYON

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ   2. Amatör Lig 1. Grupta mücadele eden Aliağa temsilcisi Helvacıspor ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Sahasında konuk ettiği Foça temsilcisi Gerenköy Spor"u Özgür"ün 4 Zeki"nin 1golü ile 5–0 yenen mavi beyazlı ekip 12 yıl aradan sonra 1. Amatör Lig"e yükselme sevinci yaşadı. Helvacı Eski Belediye Başkanı ve Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Münir Nurettin Bayrav, Aliağa Belediyesi Meclis Üyesi Selma Orhan ve Kulüp Başkanı Cengiz Doğru"nun izlediği karşılaşma sonrası mavi beyazlılar şampiyonluğu saha içinde doyasıya  kutladı. 

Erol Aydın; “Çalıştık, çabaladık ve başardık”
Sezon başında hedef koyduklarını, çalışıp başardıklarını belirten Helvacıspor Teknik Direktörü Erol Aydın; “Futbolda şampiyonluk yaşanabilecek en güzel duygu. Biz de bu duyguyu yaşamanın mutluluğu içindeyiz. Sonuç olarak çok güzel bir sezon geçirdik. Yenilgi almadan şampiyonluğumuzu ilan ettik. Sezon başındaki hedefimiz de şampiyonluktu. Çalıştık, çabaladık ve başardık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi. Aydın 15 gün sonra sahalarında oynanacakları maçın yağlı güreşler nedeniyle Aliağa"da oynanabileceğini sözlerine ekledi. 

Bayrav; “Şampiyonlukta emeği geçen herkesi tebrik ederim”
Futbolcuları ve teknik kadroyu kutlayan Helvacı Eski Belediye Başkanı ve Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Münir Nurettin Bayrav; “Gerçekten büyük ve önemli bir iş başardınız. 11–12 yıl önce belediye başkanlığını bıraktığım yıl bu takım 1. Amatör ligdeydi ve sonrasında rekor sayıda gol yiyerek 2. Amatör Lig"e düşmüştü. Ne mutlu ki takımımızı bunca yıl aradan sonra tekrar 1. Amatör Lig"e çıkarmayı başardık. Emeği geçen herkesi tebrik ederim.” dedi. 

Helvacıspor"un  karnesi; Pekiyi
Ligdeki 13. maçında şampiyonluğunu ilan eden Helvacıspor 13 maçta 12 galibiyet 1 beraberlik alarak 37 puan topladı.  40 gol atan mavi beyazlılar kalesinde sadece 3 gol gördü.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894