• BIST 10319.96
  • Altın 2458.288
  • Dolar 32.1928
  • Euro 35.0545
  • İzmir 20 °C

Aliağa Hep Destek Tam Destek

Aliağa Hep Destek Tam Destek
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / BEKO Basketbol Ligi 27. Hafta mücadelesinde Aliağa Petkim evinde Türk Telekom ile mücadele edecek.

ALİAĞA PETKİM"İN RAKİBİ; ÇARŞAMBA TELEKOM, PAZAR BANVİT
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ /  BEKO Basketbol Ligi 27. Hafta mücadelesinde Aliağa Petkim evinde Türk Telekom ile mücadele edecek. 20 Nisan Çarşamba Saat 17.00"de başlayacak karşılaşma Aliağa Belediyesi ENKA Kapalı Spor Salonu"nda oynanacak. Ligde son dört haftaya girilirken 3 maçını evinde oynamanın avantajını kullanmak isteyen Aliağa Petkim Pazar günüde evinde Banvit"i ağırlayacak, karşılaşma 17.00"de başlayacak.

“Aliağa Petkim uzun yıllar BEKO Basketbol Ligi"nde mücadele edecek”
Kalan son maçlarda fikstür ve seyirci avantajının kendilerinden yana olduğunu belirten Aliağaspor Kulübü Başkanı Metin Timurhan “Mersin BŞB karşısında talihsiz bir yenilgi aldık. Buna rağmen kalan son 4 maçımızın 3"ünü kendi sahamızda oynayacağız. Rakiplerimize göre kalan 4 maçımızda fikstür ve saha avantajı bizden yana. Bu avantajı en iyi şekilde kullanmak istiyoruz. Sahamızda oynayacağımız 3 karşılaşmada da en büyük kozumuz yine taraftarlarımız olacak. Taraftarlarımızın salonumuzu doldurarak karşılaşmaların sonuna kadar bizlere destek olacağına eminim. Tüm kentin birlik olarak kalan son maçlarımızda salonları doldurmasını ve bizlere destek vermesini istiyoruz. Hem Çarşamba hem de Pazar günü evimizde oynayacağımız karşılaşmalara tüm sporseverleri bekliyoruz. Aliağa Petkim gerek taraftarları ile gerekse kentte oluşturduğu basketbol ateşi ile BEKO Basketbol Ligi"nde uzun yıllar mücadele edecektir bundan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

Karşılaşmalar bayanlara ücretsiz
BEKO Basketbol Liginde 33 puanla 14. sırada bulunan Aliağa Petkim ile 36 puanla 9. sırada yer alan Türk Telekom 20 Nisan Çarşamba karşı karşıya gelecek. Aliağa Belediyesi ENKA Kapalı Spor Salonunda oynanacak karşılaşma saat 17.00"de başlayacak. Karşılaşmayı bayanlar ücretsiz izleyebilecek.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894