• BIST 10319.96
  • Altın 2466.629
  • Dolar 32.217
  • Euro 35.1114
  • İzmir 19 °C

Aliağa Karate'de Başarılı

Aliağa Karate'de Başarılı
ALİAĞA HABER / Yurtiçi ve yurtdışında katıldıkları her turnuvadan madalya ile dönen ve ilçenin gururu olan Aliağaspor Karate Takımı İzmir Bölge Şampiyonasından da 4 madalya ile döndü. Son yapılan İzmir Bölge Karate Şampiyonasından bir 1.lik ve üç 3.lük al

Aliağa Karate"de Başarılı

 

ALİAĞASPOR KARATE TAKIMININ BOŞU YOK

 

ALİAĞA HABER / Yurtiçi ve yurtdışında katıldıkları her turnuvadan madalya ile dönen ve ilçenin gururu olan Aliağaspor Karate Takımı İzmir Bölge Şampiyonasından da 4 madalya ile döndü. Son yapılan İzmir Bölge Karate Şampiyonasından bir 1.lik ve üç 3.lük alan Aliağaspor Karate Takımı sporcuları ile takımın antrenörü Halit Sırça Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz"u ziyaret etti.

 

BİR 1.LİK ÜÇ 3.LÜK

Kulüp yöneticilerinden Ertan Çaplık"ın da bulunduğu ziyarette Takımın Antrenörü Halit Sırça turnuvanın başarılı geçtiğini belirterek bundan sonraki turnuvalarda da Aliağaspor"u en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerini belirtti. Sırça “ 149 sporcunun katıldığı bölge karate şampiyonasında bir 1.lik ve üç 3.lük alarak başarılı bir turnuva geçirdik. Sporcularımla gurur duyuyorum.” dedi. Aynı zamanda kendisinin müsabakalarda hakemlik yaptığını belirten Sırça “5–6–7 Şubat tarihlerinde İzmir Halkalıpınar Spor Salonu"nda gerçekleşecek olan Avrupa Gençler Karate Şampiyonasında hakem olarak görev alacağım. Verilen görevi de en iyi şekilde yerine getirerek Aliağa"yı başarıyla temsil edeceğim.” dedi.

 

Aliağaspor forması giyen tüm sporcuların terlerinin son damlasına dek fair play ruhu ile mücadele ettiğini belirten Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz “Aliağaspor forması ile mücadele eden sporcularımız elde ettikleri başarılar sayesinde ilçemizin adı sporla anılıyor. Bir kentin adının sporla birlikte anılması da bizleri mutlu ediyor. Başarıda emeği geçen yöneticilerimizi tebrik ediyor fair play ruhu ile mücadele eden ve madalya kazanan sporcularımızın da başarılarının devamını diliyorum” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894