• BIST 10164.2
  • Altın 2459.504
  • Dolar 32.277
  • Euro 34.9682
  • İzmir 23 °C

Aliağa MHP Adayını Açıkladı

Aliağa MHP Adayını Açıkladı
Kaymak,” Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin başlattığı büyük çatı ve büyük buluşma hareketi artık kutlu bir kucaklaşma olarak tanımlanacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi’nin sadece kapıları değil, gönüllerini de ardına kadar açık olduğunu söylüyoruz.

 

 

ALİAĞA MHP ADAYINI AÇIKLADI

 

DERVİŞOĞLU “İKTİDAR VE MUHALEFET PARTİLERİNİN TUTARSIZLIKLARINDAN DOLAYI DAHA ADAYLARI BİLE BELLİ DEĞİL”

 

Aliağa Milliyetçi Hareket Partisi yerel seçimler sürecinde belediye başkan adayını Hüseyin Şengül olarak belirledi. Aliağa Demokrasi Meydanında yapılan basın açıklamasında Hüseyin Şengül"ün adaylığını MHP"den İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Musavvat Dervişoğlu açıkladı.

Aliağa Milliyetçi Hareket Partisi bu  gün yoğun sağanak yağmur altında  Aliağa Demokrasi Meydanında yapılan basın açıklaması ile partilerinin Aliağa Belediye başkan adayını Helvacı Belediye Başkanı Hüseyin Şengül olarak açıkladı.

Aliağa Demokrasi meydanın yapılan basın açıklamasına MHP ilçe başkanı nail kaymak"ın konuşması ile başladı. kaymak, Türkiye sevdalılarını Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında toplamaya karar  verdiklerini belirtti.

Kaymak,” Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli"nin başlattığı büyük çatı ve büyük buluşma hareketi artık kutlu bir kucaklaşma olarak tanımlanacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi"nin sadece kapıları değil, gönüllerini de ardına kadar açık olduğunu söylüyoruz.

Milliyetçi Hareket Partisi milletin partisidir. Kaynak ve imkânlarımız milletimizin emrine sunulmuştur. Çeşitli partilerin mensuplarıyla sürdürdüğümüz gönül birlikteliğini oluşturacağız. Listelerle de somutlaştırılarak bir siyasi birlikteliğe dönüştüreceğiz.

29 Mart yeni bir dönemin başlangıcı olacaktır. Yerel seçimlerde hem ihaneti kovacağız hem de becerisizlikten kurtulacağız. Hiç kimse bu seçimi sıradan bir başkanlık seçimi olarak görmesin. Karanlık günlerden kurtulup aydınlık ufuklarla kucaklaşacağız. Zafer mutlaka Milliyetçi Hareket Partisi"nin olacaktır. İnandık başaracağız, başaracağız, başaracağız.

Bu vesile ile MHP Belediye Başkan Adayımız Sn. Hüseyin Şengül"ün önce Aliağa"mızın güzel insanlarına sonra teşkilatımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum”dedi.

 

 

MHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Musavvat Dervişoğlu, MHP İzmir İl Başkanı Ümit Akkuş, Menemen Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dicle, MHP Bergama Belediye Başkan adayı Özkan Karadiken ve çok sayıda partili katıldı.  Yoğun sağanak yağmur altında Demokrasi Meydanın partililere seslenen Musavvat Dervişoğlu Aliağa ve İzmir Belediye Başkanlıkları için Aliağalı MHPlilerden destek istedi. İktidar partisi ve muhalefet partilerinin daha adaylarını belirleyemediklerini belirten Dervişoğlu MHP"nin adaylarını önceden belirleyerek diğer partilerden daha kararlı hareket ettiklerini belirtti. Aliağa ve İzmir"de yerel seçimleri kazanacaklarını belirten Dervişoğlu “İzmir de Cumhuriyet Halk Partisi hem Adalet Kalkınma Partisi henüz karşımıza herhangi bir aday çıkarabilmeye muvaffak olamamışlardır. Parti içinde ki rekabet sanki bir hizmet yarışı olmaktan çıkmış bir vahşi dalaşmaya ve bir vahşi didişmeye dönüşmüştür. Bizimse aramızda sadece hizmet yarışı olur vahşi bir yarışma olmaz. Biz Allah"ın izni ile iktidara geleceğiz hem Aliağa"da geleceğiz hem de İzmir de geleceğiz.”dedi.

Dervişoğlu konuşmasının bu bölümünde  hızlanan yağmura rağmen toplanan kalabalığa; “Biz size şemsiyenizi alın gelin demedik, yüreğinizle geldiniz. Bizim vaatlerimiz yok, bizim dilimizden dökülen sizin gönlünüzden geçendir” Dedi.

MHP Aliağa Belediye Başkan adaylığının açıklanması ardından Aliağa için yapacağı hizmetlerden bahseden Helvacı Belediye Başkanı Hüseyin Şengül kendisinin projelerle yola çıktığını belirtirken göreve geldiği andan itibaren ilk 6 ayda Aliağa"nın yol ve kanalizasyon sorunlarını çözeceğini belirtti. Kendisinin halktan biri olduğunu belirten Şengül “Siyasetçiler çıkarken hep diyorlar ki ben içinizden birsiyim ama eylemlerinde fiiliyatlarında içinizden birisi olmadıklarını görüyorsunuz. Ben ise gerçekten içinizden birisiyim. Aliağa"da hala yol ve kanalizasyondan bahsediliyor. Benim projelerim bunlar değildir. Göreve geldiğim vakit bunların hepsi 6 ay içerisinde bitecektir. Benim projelerim çok büyüktür. Eğitimde büyük projelerim var. İlerde bunların hepsini tek tek açıklayacağım. Ben Belediye Başkanlığı nasıl yapılır herkese göstereceğim. Aliağa benimle hak ettiği yerde olacak” Dedi.

Aliağa MPH belediye başkan adayı açıklama Törenine MHP İzmir İl Başkanı Ümit Akkuş, Menemen Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dicle, Bergama Belediye Başkan Adayı Özkan Karadiken başta olmak üzere partililer katıldı.

Demokrasi Meydanında gerçekleştirilen törenden sonra parti binasına geçilerek partililerle sohbet edildi.  MHP İlçe binasında sohbet niteliğinde devam eden basın açıklamasında konuşan MHP İzmir İl Başkanı Ümit Akkuş Aliağa MHP teşkilatına teşekkür ederken yağmurlu havaya rağmen görkemli bir belediye başkan adaylığı açıklamasını yapıldığını belirtti. Akkuş “Sayın genel başkanımızın ifadesiyle İzmir"de ki 30 ilçenin alayına talibiz. Aliağa"da bunların başında geliyor.” Dedi.  Haber : Şenol GÖK Foto: Zana AKKUŞ Görüntü : Serkan ŞEN www.bakircay.com

 

GAZETEMİZ ARŞİVİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

 Son Sayı Son Sayı Son Sayı

Son Sayı Son Sayı 1. Sayfa 1. Sayfa1. Sayfa 1. Sayfa Son Sayı 1. Sayfa
Son Sayı 1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa
1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa 1. Sayfa
1. Sayfa
 
 

Aliağa Gazeteleri

Günaydın Ege Gazetesi

www.gunaydinege.com

[email protected]

[email protected]

 

Yeni Vizyon Gazetesi

www.yenivizyon.net

[email protected]

 

Aliağaspor Gazetesi

www.aliagaspor.com

[email protected]

 

Ege Hakimiyet Gazetesi

www.egehakimiyet.com

[email protected]

[email protected] 

 

Arasta Gazetesi

www.arastahaber.com

[email protected]

[email protected]

[email protected]

 

Bakırçay Net Gazetesi

www.bakircay.com

www.bakırçay.net

  (TÜRKÇE)

 

Vaziyet Gazetesi

www.yenivaziyet.net

www.yenivaziyet.com

[email protected]

[email protected]

 

Şenol GÖK

[email protected]

0232 616 28 78

0543 764 37 05

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894