• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 21 °C

Aliağa MHP İlçe Kongresi

Aliağa MHP İlçe Kongresi
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ/ MHP Aliağa 10. ilçe kongresi Atatürk kültür merkezinde yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Abdurrahim Aydemir 280 delegenin oy kullandığı seçimlerde başkan seçildi

ALİAĞA MHP İLÇE SEÇİMLERİNDE MEVCUT BAŞKAN ABDURRAHİM AYDEMİR GÜVEN TAZELEDİ 

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ/ MHP Aliağa 10. ilçe kongresi  Atatürk kültür merkezinde yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Abdurrahim Aydemir  280 delegenin oy kullandığı seçimlerde başkan seçildi

Makam ve nam için göreve talip olan bir anlayış içerisinde olmadıklarını belirten Aliağa MHP partisi ilçe Başkanı Abdurrehim Aydemir “ amacımız Milliyetçi Hareket Partisinin genelde başarılı olması, milletimizin milli ve manevi duygularının geliştirilmesi, milli uyanışın daha emin ve sağlıklı bir şekilde inşa edilmesi için, bütün kadrolarımız ve gücümüzle çalışmaktayız. Bundan sonra da bu azimle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 357 delegeden 280 delege oy kullandığı seçimlerde Abdurrehim Aydemir MHP Aliağa İlçe başkanlığına seçildi. MHP Aliağa İlçe yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.

Yönetim kurulu

Serkan Acar, Tahsin Kalaylı, Emriye Erdoğan, Nevzat Akgün, Raşit Özkan,Kemal Yılmaz,Fatih Şahin, Yavuz Adar,Meral Yetiş, Gülseren Alkış, Cahit Aksoy, Nedim Baltacı,  Ali Fuat Yaşar, Mevlüt Çınar, Cihan Köybaşı, Celal Ceviz, Celalettin Çelen,Altan Yıldırım

İl delegeleri

Abdurrehim Aydemir,  Serkan Acar, Barış Kızılay, Muammer Salbaş,Halil İbrahim Aslanalp, Ali Fuat Yaşar, Hasan Bulut,Mehmet Çiçek, Hüseyin Yağcıoğlu, Fikri Narşap,Mücahit Yaver, Kenan Doğan, Birol Göçük            

SERKAN ACAR “ HEDEFİMİZ ALİAĞA’DA İKTİDAR OLMAK”

Aliağa MHP teşkilat başkanı Serkan Acar kongrede yaptığı konuşmada  hedeflerinin Milliyetçi Hareket Partisi’ni Aliağa’da zirveye taşımak olduğunu söyledi. Acar Aliağa’da MHP’nin seçim kazanması mümkün değil söylevleriyle halk üzerinde psikolojik baskı uygulanmakta olduğunu kaydetti. Tarihte yaşanan bir çok zor gibi görünen olayın gerçekleştiğini söyleyen Acar “ Aliağa’da iktidara gelmemiz kolay olmayacaktır. Ancak şu unutulmamalıdır ki ‘Korkaklar tarih yazamaz, tarihi cesurlar yazar’ sözünden yola çıkarak her şey aleyhimize de olsa, omuz omuza verip, tek yürek olacağız ve tüm zorlukları tek tek aşıp, Aliağa’da hedefimize ulaşmaya çalışacağız” dedi.

AHMET KENAN TANRIKULU “ ÇARPIK SANAYİLEŞME İLE MÜCADELE DEVAM EDECEK”

Aliağa’nın jeopolitik ve jeostratejik önemi olduğunu bu önemin iki önemli kaynağı olduğunu belirten MHP İzmir milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu  “ Bunlardan biri Aliağa’nın çok hızlı gelişen nüfusu ve göç alışıyla İzmir ilçeleri arasında kendini an çok geliştiren ilçelerden biri diğeri de maalesef plansız ve programsız ve çevreye duyarsız yapılan sanayileşmedir” dedi. Aliağa’da çok eskiden petrokimya kuruluşlarının ilk adımları, temellerinin atıldığı zaman bu sanayileşme düzgün, kurallara uygun ve uluslar arası standartları sağlayan bir şekilde olduğunu belirten Tanrıkulu “gelişen zaman içerisinde maalesef buradaki sanayileşmenin çarpık olduğunu ve bir çok hastalığa da davetiye çıkardığını biliyoruz bunun mücadelesini 2007 yılında tekrar meclise girdiğimiz o dönemde MHP Milletvekilleri olarak çok ciddi bir şekilde verdik ilçe başkanlarımız, yönetimdeki arkadaşlarımız görev alan bütün ülküdaşlarımızın bize gelen uyarıları talepleri ve raporlarını değerlendirerek mecliste soruşturma önergeleri, araştırma önergeleri ve diğer denetim mekanizmalarını çalıştırdık.bunların sonucunda bazı termik santraller ile ilgili olarak uygulamalara ara dönemlerde ifası da verildi ancak yerel yönetimlerde tekrar öne alarak oralardan plan ve projelerini geliştirerek bu işleri devam ettirme imkanı buldular ama mücadele bu anlamda devam edecek” dedi.

ABDURREHİM AYDEMİR “ YERELDE VE GENELDE BAŞARILI OLMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Makam ve nam için göreve talip olan bir anlayış içerisinde olmadıklarını belirten Aliağa MHP partisi ilçe Başkanı Abdurrehim Aydemir “ amacımız Milliyetçi Hareket Partisinin genelde başarılı olması, milletimizin milli ve manevi duygularının geliştirilmesi, milli uyanışın daha emin ve sağlıklı bir şekilde inşa edilmesi için, bütün kadrolarımız ve gücümüzle çalışmaktayız. Bundan sonra da bu azimle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

ABDURREHİM AYDEMİR “ ALİAĞA’DA ETKİLİ VE DONANIMLI HASTANE BULUNMAMAKTADIR”

Aliağa’da çok önemli sanayi tesislerinin bulunduğunu,bu üretim tesislerinin oluşturmuş olduğu çevre kirliliğinin her gün artmasına rağmen Aliağa’da çok donanımlı ve etkili bir hastane bulunmadığını belirten Aydemir “ bundan önceki yıllarda büyük umutlarla beklenen hastanemiz maalesef, yeterli doktor, personel ve donanıma sahip olmadığından, Aliağa’da yaşayan veya kaza geçiren vatandaşlarımız, ya Menemen’e ya da İzmir’de ki hastanelere sevk edilmektedir. Bu nedenle birçok vatandaşımız hayatını yolda kaybetmektedir. Bu acil ve üzücü duruma maalesef iktidar partisi yöneticileri ve yerel yönetimin başında bulunan, CHP yönetimi ilgisiz ve sessiz kalmaktadır. AKP ve CHP anlayışının vatandaşımızın canı, malı ve Sağlığıyla ilgili olmadığı ve hiç önemsemediği anlaşılmaktadır. Bu sorunun ivedilikle çözülmesi için, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da her platformda bu sorun dile getirilecektir” dedi.

ABDURREHİM AYDEMİR “ MİLLETİN VE MİLLİYETÇİ HAREKETİN SESİ ALİAĞA SEMALARINDA YANKILANACAK”

Aliağa MHP ilçe Başkanı Abdurrehim Aydemir amaçlarının Aliağa Belediyesi binasına Milliyetçi Hareketin Bayrağını dikmek olacağını, Aliağa Belediyesinin iyi idare edilmediğini belirterek “ Belediye başkanlığını kazanarak Aliağa da yaşayan bütün insanlarımıza her anlamda iyi bir belediyecilik anlayışı sunacağız. Milletin ve Milliyetçi Hareketin sesi  Aliağa semalarında yankılanacaktır” dedi.

NECAT KARATAŞ “ SANAYİCİLER BANKALARA MAHKUM EDİLDİ”

Sanayicilerin kapıya kilit vurduğunu bir çok sanayicinin de bankalara mahkum edildiğini söyleyen MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş “ sanayicilerin bankaların verdiği kredilerle iş hayatlarını sürdürüyor. Bankalar bugün krize girse kredimiz yok dese hepimiz iş yapıyoruz, hepimiz esnafız hiçbir şekilde önlerini göremeyecekler maalesef Türkiye bir ekonomik kaosun içerisine sürüklenmekte” dedi. Karataş ayrıca “İzmir aşağı yukarı üç milyon dokuzyüz küsurlu bir şehir bu şehirde 1.250.000 tane 2011 yılı için icra dosyası var yani yaklaşık İzmir nüfusunun 3’te 1’i  1.250.000 tane icra dosyasının olduğu bir İzmir’i düşünün ve birde Anadolu illerini düşünelim bugün hala ekonomik sıkıntımız yok, Türkiye’nin bir eli yağda bir eli bağda denilerek bu şekilde millet uyutulmaya çalışılıyor ama bizler insanlarımızın, esnaflarımızın, emeklimizin, işçimizin, iş adamımızın ne kadar sıkıntılı olduğunu hep birlikte görüyoruz” dedi.

NECAT KARATAŞ “ DIŞARIDAN ADAYA İHTİYACIMIZ YOK”

Belediye başkanlığı adaylığı konusunda önceki ziyaretlerinde sorulan soruyu hatırlatan Karataş “ Aliağa’da görev yapan bir çok arkadaşımızın gerek il genel meclis üyeliğine, gerek belediye meclis üyeliğine, gerekse de belediye başkanlığı görevine geldiği takdirde fevkalade işler yapacak ve bunun üstesinden gelebilecek çok arkadaşımız var ben buradan yine söylüyorum Milliyetçi Hareket Partisi’nin kendi teşkilatında kendi değerleri var iken MHP’nin dışarıdan hiçbir şekilde aday arayışı içerisine girmesine kesinlikle gönlümüz razı olmayacaktır” dedi. MHP Aliağa ilçe kongresi’nde konuşmaların ardından seçimlere geçildi. 357 delegeden 280 delege oy kullandığı seçimlerde Abdurrehim Aydemir MHP Aliağa İlçe başkanlığına seçildi. MHP Aliağa İlçe yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ İZMİR ALİAĞA İLÇE TEŞKİLATI 10. OLAĞAN KONGRESİ

ABDURREHİM AYDEMİR (BAŞKAN ADAYI)

YÖNETİM KURULU İL DELEGE ASİL VE YEDEK LİSTESİ

       ASİL ÜYELER                                             YEDEK ÜYELER

  1. Serkan ACAR                                    1- Mehmet Ali
  2. Tahsin KALAYLI                                2- Hüseyin BALCI
  3. Emriye ERDOĞAN                           3- Mehmet ALTINSOY
  4. Nevzat AKGÜN                                 4- Adem ÖZER
  5. Raşit ÖZKAN                                     5- Ahmet KÜÇÜK
  6. Kemal YILMAZ                                  6- Hüseyin DİVRİK
  7. Fatih ŞAHİN                                       7- İbrahim GÜNİNDİ
  8. Yavuz ADAR                                      8- Ahmet ACAR
  9. Meral YETİŞ                                       9- İsmet SELÇUK
  10. Gülseren ALKIŞ                               10- Osman CAN
  11. Cahit AKSOY                                      11- Sertan ALBAYRAK
  12. Nedim BALTACI                                12- Ali ÖREN
  13. Ali Fuat YAŞAR                                 13- Osman ESMA
  14. Mevlüt ÇINAR                                  14- Salih ASLAN
  15. Cihan KÖYBAŞI                                 15- Gürkan ÖZDOĞAN
  16. Celal CEVİZ                                        16- Zeynel YAVUZ
  17. Celalettin ÇELEN                              17- Mehmet Ali GÜRLEK
  18. Altan YILDIRIM                                 18- Gürkan KAHRAMAN

İL DELEGELERİ

        ASİL ÜYELER                                                             YEDEK ÜYELER

  1. Abdurrehim AYDEMİR                                  1- Mehmet GÜNBAY
  2. Serkan ACAR                                                  2- Bestami SALAM
  3. Barış KIZILAY                                                 3- Enver ÖZDEMİR
  4. Muammer SALBAŞ                                        4- Sevim KAYA
  5. Halil İbrahim ASLANALP                               5- Doğan TAŞBAŞ
  6. Ali Fuat YAŞAR                                                 6- Nadi CABAR
  7. Hasan BULUT                                                   7- Abdullah SAĞLAM
  8. Mehmet ÇİÇEK                                                8- Abdullah ERİKÇİ
  9. Hüseyin YAĞCIOĞLU                                    9- Ahmet TÜRKEL
  10. Fikri NARŞAP                                                    10- Bayram TARAK
  11. Mücahit YAVER                                               11- Sabri ZOBAR
  12. Kenan DOĞAN                                                12- Kadir KESKİN
  13. Birol GÖÇÜK                                                     13- Alican İŞLER
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894