• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 14 °C

Aliağa MHP'den Protokol Ziyareti

Aliağa MHP'den Protokol Ziyareti
MHP Aliağa ilçe teşkilatı yeni yönetim kurulu Aliağa’da çeşitli kurumlara ziyarette bulundu. MHP Aliağa ilçe başkanı Abdurrehim Aydemir başkanlığında kurulan teşkilattan sorumlu Başkan Yardımcısı Avukat Serkan Acar, Halkla İlişkiler ve

ALİAĞA MHP İLÇE TEŞKİLATINDAN PROTOKOL ZİYARETİ 

 

 

 

www.alfativi.net

MHP Aliağa ilçe teşkilatı yeni yönetim kurulu Aliağa"da çeşitli kurumlara ziyarette bulundu. MHP Aliağa ilçe başkanı Abdurrehim Aydemir başkanlığında kurulan teşkilattan sorumlu Başkan Yardımcısı Avukat Serkan Acar, Halkla İlişkiler ve Sosyal İşlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Gülseren Alkış, seçim işlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Kenan Doğan, İlçe Sekreteri Ali Fuat Yaşar, Yönetim Kurulu Üyeleri  Mehmet Özkurt ve Halil İbrahim Aslanalp isimlerinden oluşan yeni yönetim kurulu günün ilk ziyaretini Aliağa kaymakamı İbrahim kekliğe yaptı.

Ziyarette Aydemir, “12 haziran 2011 tarihinde yapılması düşünüle genel seçimler öncesi yeni yönetim olarak Aliağa protokolüne ve kurumları ziyarette bulunuyoruz. mart ayı ortalarında seçim takvimin açıklanmasının ardından Aliağa"da partimizi temsilde genel seçim çalışmalarında en üst seviyede oy alması ve başarı ile seçimleri geçirmesi için elimizden geleni yapacağız.

Aliağa Kaymakamı İbrahim Keklik ise “ Ziyaretlerinden dolayı MHP Aliağa İlçe Teşkilatı"na teşekkür ediyorum. Yeni görevleri herkese hayırlı olsun. Genel seçim sürecinde kendilerine başarılar ve iyi çalışmalar diliyorum” dedi.

Aliağa MHP ilçe Teşkilatı Kaymakam keklik ziyaretinin ardından Adliye binasında ziyarette bulundular. Aliağa cumhuriyet savcısı Osman Bağlar"ı da ziyaret eden yönetim kurulu üyeleri  İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Saygılı,  Aliağa Müftüsü Osman Canbolat ve Aliağaspor Başkanı Metin Timurhan ve Aliağaspor ikinci başkanı Mustafa koç  ile ziyaretlerini tamamladılar.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894