• BIST 10319.96
  • Altın 2464.337
  • Dolar 32.2064
  • Euro 35.1089
  • İzmir 20 °C

Aliağa Petkim Banvit'e hazır

Aliağa Petkim Banvit'e hazır
Uzun bir aradan sonra deplasmanda Erdemir’i dize getirerek moral bulan Aliağa Petkim’de hedef Banvit maçı. Pazar günü sahalarında ligin güçlü ekiplerinden Banvit ile zor bir maç oynayacaklarını belirten Menajer Birtan Saka “Oyuncularımızın moral motivasy

ALİAĞA PETKİM"DE HEDEF BANVİT
 
Uzun bir aradan sonra deplasmanda Erdemir"i dize getirerek moral bulan Aliağa Petkim"de hedef Banvit maçı.  Pazar günü sahalarında ligin güçlü ekiplerinden Banvit ile zor bir maç oynayacaklarını belirten Menajer Birtan Saka “Oyuncularımızın moral motivasyonu üst düzeyde.  Taraftarlarımızın da desteği ile kazanacağımıza inanıyorum” dedi.
Erdemir galibiyetinin kendileri için çok büyük moral olduğunu belirten Saka “Sahamızda oynayacağımız Banvit maçından mutlak galibiyet bekliyoruz. Son maçımızı kazanmamızla birlikte oyuncuların özgüveni geri geldi. Maça bu büyük bir moral ve istekle başlayacağız. Yabancı oyuncularımızın form durumu çok iyi. Kenardan gelen oyuncuların katkısı üte düzeyde. Taraftarlarımızın da desteği ile kendi saha ve seyirci avantajını kullanarak galip geleceğimize inanıyorum. Taraftarlarımızı maçımıza davet ediyorum” dedi.  Ceyhun"un oynayıp oynamayacağının henüz belli olmadığını belirten Saka daha önce kadro dışı bırakılan Berkay"ın da affedildiği sözlerine ekledi.
Ligde son 4 haftaya girilirken Aliağa Petkim 36 puanla ligde 12. sırada yer alırken rakibi Banvit 44 puanla 3. sırada yer alıyor. 11 Nisan Pazar günü Enka Spor Salonu"nda oynanacak karşılaşma Saat 18:00"de başlayacak.      

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894