• BIST 10267.09
  • Altın 2411.913
  • Dolar 32.3139
  • Euro 34.8106
  • İzmir 20 °C

Aliağa Petkim Çok Can Yakacak

Aliağa Petkim Çok Can Yakacak
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Aliağa Petkim Genel Menajeri Birtan saka, aa muhabirine yaptığı açıklamada, kendi seyircisi önünde oynadıkları Olin ve Banvit karşılaşmalarında galibiyet almalarının mutluluğunu yaşadıklarını açıkladı.

ALİAĞA PETKİM GENEL MENAJERİ BİRTAN SAKA, “ALİAĞA PETKİM DAHA ÇOK CAN YAKACAK”

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Aliağa Petkim  Genel Menajeri  Birtan saka, aa muhabirine yaptığı açıklamada, kendi seyircisi  önünde oynadıkları Olin ve Banvit karşılaşmalarında galibiyet almalarının mutluluğunu yaşadıklarını açıkladı.  Saka 2011-2012 sezonunda yeni yönetimin aldığı kararlarlardan birisinin yukarıya oynamak olduğunun altını çizdi. Saka, sezon başında hocamız Burak bıyıktay ile yaptığımız değerlendirmelerin ürünü olarak oluşturduğumuz takım  uyum sorunu yaşamadığı ve kan uyuşmazlığı olmadığı için aldığımız hiçbir galibiyet tesadüf olmadı.  Gerek Türkiye kupasında gerekse Beko liginde gösterdiğimiz  başarı ortada. Beko liginde orta dereceli bir bütçe ile en iyi takımı kurduk. Hedefleri olan üst sıralar oynayan takımlar karşısında iyi basketbol oynadık ve kazanmayı bildik. İlk devrenin bitimine bir hafta kala hedeflediğim 8-9 galibiyete ulaşmış görünüyoruz.  Banvit karşılaşmasına sakatlığından dolayı  formsuz olan Ryan Toolson ve Olin Edirne karşılamasında sağ ayak içi bağında yırtık nedeni ile oynamayan ersin görkem’e rağmen 9 haftadır galibiyet serisi olan ve şampiyonluk adayı olan  Banvit’i durdurduk.

“TARAFTARI OLAN TAKIMIZ”

Bu Aliağa Petkim’in eksik kadrosuna rağmen potansiyel gücünü göstermektedir. Başarılarımızla Aliağa Petkim  can yakmaya  devam edecek. İlk yarının son karşılaşması olan Galatasaray karşılaşmasına galibiyet için çıkacağız. Galatasaray’dan çekinmiyoruz. Aliağa petkim Beko liginde seyircisi olan ender takımlarından birisi. Canlı yayınlarda bile 2500 seyirci önünde oynamak  her basketbol insanının özlemi, bu özlemi bize yaşattıkları için Bizi iyi günde  kötü günde sürekli destekleyen Aliağaspor taraftarına minnettarız.”dedi.

“KEVİNN PİNKNEY KALIYOR”

Saka,” Kevinn Pinkney ‘i  İtalyan Euroleague takımlarından Bennet Cantu Takımı istedi. Yönetim kurulumuz böyle bir rotasyonu uygun görmedi. İkinci yarı başına kadar  5 numara pozisyonunda oynayacak ikinci bir oyuncu alacağız. arayışlarımız devam ediyor.”

ERSİN GÖRKEM 2 HAFTA YOK

Saka, Olin karşılaşmasında ilk periyotta pota altında  mücadelede sağ ayak iç bağ yırtılması  sebebi ile sakatlanan Ersin Görkem’in, iki hafta oynamayacağını, hızlandırılmış tedavisinin devam ettiğini söyledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894