• BIST 10189.06
  • Altın 2470.889
  • Dolar 32.1326
  • Euro 34.9943
  • İzmir 20 °C

Aliağa Petkim Gönüllerin Takımı

Aliağa Petkim Gönüllerin Takımı
Aliağaspor Başkanı Metin Timurhan, Aliağa petkim basketbol takımının ilk yarı değerlendirmesi ve son günlerde takımda yaşanan oyuncu ve hoca transferleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

TİMURHAN “ALİAĞA PETKİM  GÖNÜLLERDE OLDUĞU GİBİ, LİGDE DE HAK ETTİĞİ YERİ ALACAKTIR”

ALİAĞASPOR BAŞKANI METİN TİMURHAN"DAN İLK YARI DEĞERLENDİRMESİ

ALFA TİVİ www.alfativi.net
Aliağaspor Başkanı Metin Timurhan, Aliağa petkim basketbol takımının ilk yarı değerlendirmesi ve son günlerde takımda yaşanan oyuncu ve hoca transferleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Timurhan, her şeyin kontrol altında olduğunu eski antrenör Halil Üner"in isteği doğrultusunda takımda değişikliğe gidildiğini söyledi.
Timurhan,  “Aliağa basketbol ile özdeşleşmiş bir şehir artık. Aliağa"nın en büyük sosyal aktivitesi olan Basketbola yapacağımız yatırımlar kesinlik ile doğru ve akılcı olacaktır. Bizler yöneticiler olarak kulübün menfaatlerini korumak asıl görevimizdir.  Aliağa halkı hiçbir konuda merak etmesin biz yönetim olarak elimizden geleni yaptık. Sezonun yarısına geldiğimiz bu günlerde bu takım iyi ve beklenen konumda değilse üst seviyede kadro derinliği olan takımlar karşısında başarılı olamadık fakat bizimle aynı bütçe ve güçte olan  takımlar karşısında  bir iki şansız mağlubiyet  aldık.  Yönetim kurulumuz var olduğu sürece takımın daha üst sıralara taşınması için elin geleni yapacak güçte ve kararlılıktadır. bu kamuoyu ve taraftar desteği, Aliağa Belediyesi"nin ve ana sponsorumuz Petkim in maddi ve manevi desteği olduğu sürece basketbol adına iyi  şeyler yapmaya devam edeceğiz.  Aliağa Petkim Basketbol takımı ligdeki konumu itibarı ile korkulacak bir konumda değil yönetim olarak her türlü önlemi alıyoruz.  Sezon başında ligi 3 yabancı ile tamamlama konusunda bir gayretimiz vardı.  Ligde bulunan denk takımlarımız bile kadrolarına takviyeler yapınca yine hocamızın isteği doğrultusunda dört yabancı ile devam etme kararı aldık.  Eski hocamız Halil Üner"in geçirdiği talihsiz kalp rahatsızlığı sonucunda yollarımızı ayırmak zorunda kaldık.  Fenerbahçe karşılaşmasına takımımızı yardımcı antrenörlerimiz Tuğrul Taşkıngenç ve Alkım Ay takımı hazırladı. Yeni hocamız Burak Bıyıktay  Türkiye kupası  ile birlikte lig karşılaşmalarında takımın başında olacak”

TİMURHAN, “TÜM DEĞİŞİKLİKLER TEKNİK KADRO"NUN İSTEĞİ DOĞRULTUSUNDA YAPILDI “
Takımdaki tüm oyuncu değişikliklerinin Halil Üner"in isteği doğrultusunda gerçekleştirildiğinin altını çizen Timurhan lig başından  bugüne kadar yapılan değişikler konusunda açıklık getirdi.
Timurhan,  sezon başından bugüne kadar Teknik konulara yönetim olarak karışmamaya özen gösterdik. mümkün olduğu kadar elimizden geldiği kadar profesyonel yönetim sergiledik.  Takıma yabancı oyuncular Aubrey Coleman, Jerome Randle ve Brandon Hunter olmak üzere  transfer ederek sezona başladık.  eski hocamız Halil Üner"in verdiği çalışma raporu ile dördüncü yabancı olarak bosman olan Kaspars Kambala yı takıma dahil ettik. Hocamız Jerome Randle"ın gönderilmesi yönünde rapor verdi. bu arada Ailevi sorunlar sebebi ile Coleman"ın takımdan ayrılması ile boşalan o mevkide ve diğer mevkilerde oynayabilecek daha önce Türkiye"de 2 kez oynamış, 2 kez sayı kralı olmuş kaliteli bir oyuncu olan Gerald Fitch"i transfer ettik . antrenörümüz Halil Üner,  Jerome Randle"ın gönderilmesini yerine bir numara pozisyonunda Gerald Fitch"i oynatacağını söyledi.  Oyak karşılaşması öncesi  oyuncuların kiralama izninin son günü olan Cuma günü Jerome Randle"ı  Türk Telekom"un teklifini uygun bularak kiralık gönderildi. Yerine NBA takımlarından New Jersey Nets'te forma giyen Jarvis James Hayes ile anlaştık.
bu arada Oyak karşılaşması sonrası Gerald Fitch  Aliağa petkim yönetim kurulumuza İspanyol takımı Unicaja Malaga yüksek bedelli sözleşme teklifi aldığını ve takımdan ayrılmak istediğini belirten bir isteğini Halil Üner"e ilettiğini  söyledi ve nihai cevabı beklediğini söyledi.  bu konuda Halil Üner"in bilgisi olduğunu iletti.
Bizim böyle bir tekliften haberimiz Oyak maçı sonrası oldu. Fakat Fitch bize zamanının olmadığın teklifi red edemeyecek kadar yüksek bir teklifte bulunulduğu iletti. Takıma bir fayda veremeyeceğini ve teklifi kabul etmek istediğini yenileyince yönetim kurulumuz  Fitch"i sezon sezonu kadar alacağı paranın Unicaja Malaga takımı tarafından ödeneceğinin sözünü verdikten sonra karşılıklı anlaşma ile gitmek istediği takıma gönderildi. “

“ALİAĞA PETKİM  TIPKI GÖNÜLLERDE OLDUĞU GİBİ LİGDE DE HAK ETTİĞİ YERİ ALACAKTIR”
 “Kaptanımız Hüseyin Beşok ise beklenileni veremediğini söyleyerek  takıma zarar vermek istemediği doğrultusunda bir açıklama yaparak Beşiktaş Cola Turka"ya gitmek istedi. Halil Üner"in onayı doğrultusunda onu da gitmesine izin verdik.
Türk oyuncular Adnan Önder Külçebaş, Volkan Çetintahra, ve Ersan özseven"in gönderilmesi meselesine gelirsek  bütçenin aşılmaması konusunda yine Hocamız Halil Üner"in isteği doğrultusunda  Türk oyuncular ile yollarımızı ayırdık. Eksilen Türk oyuncularımızın yerine kiralama izninin  son günü olan Oyak maçı öncesi Cuma günü ise  OYAK Renault'da forma giyen tecrübeli oyuncu Ufuk Kaçar'ı kadromuza dahil ettik.

Bu arada Antrenörümüz ani bir kalp rahatsızlığı geçirdi. Sağlık durumu nedeni ile kendisi ile yollarımız ayırdık. Beşiktaş Cola Turka"nın eski baş antrenörü  Burak Bıyıktay ile bir buçuk sezonluk anlaşmaya vardık. hocamızın verdiği teknik rapor doğrultusunda Avrupa deneyimli  bir gard ile anlaşma yaparak yolumuza devam edeceğiz.  Eski Hocamız Halil Üner"e şimdiye kadar göstermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, acil şifalar dilerim . bizler aliağaspor yönetim kurulu olarak gerek futbol gibi diğer branşlarda ve basketbol dünyasında vizyonunu genişleterek kulübümüzün borçlarını öder her oyuncu ve hocanın kadrosunda yer almak istediği bir kulüp haline getirdik. gerek taraftarı ve basketbol da taşıdığı misyonu en yüksek yerlere taşıyacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın,  Basketbol severler ve taraftarlarımız endişe etmesinler Aliağa petkim basketbol takımı tıpkı gönüllerde olduğu gibi ligde de hak ettiği yeri alacaktır. “dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894