• BIST 10158.63
  • Altın 2470.889
  • Dolar 32.1326
  • Euro 34.9943
  • İzmir 16 °C

Aliağa Petkim Ligde Kalacak

Aliağa Petkim Ligde Kalacak
ALİAĞA HABER / ALFA TİVİ /ALİAĞASPOR GAZETESİ / Beko Basketbol Ligi 23. hafta mücadelesinde Aliağa Petkim evinde konuk ettiği Tofaş’ı 70-69’luk skorla mağlup etti. Karşılaşma sonunda yapılan basın açıklamasında

BURAK BIYIKTAY, ALİAĞA PETKİM LİGDE KALACAK”
ALİAĞA HABER / ALFA TİVİ /ALİAĞASPOR GAZETESİ / 
Beko Basketbol Ligi 23. hafta mücadelesinde Aliağa Petkim evinde konuk ettiği Tofaş"ı 70-69"luk skorla mağlup etti. Karşılaşma sonunda yapılan basın açıklamasında Aliağa Petkim"in iyi mücadele eden bir ekip olduğunu ve Beko Basketbol liginden düşmeyeceğini belirten Aliağa Petkim Antrenörü Burak Bıyıktay “Rakiplerimizin aldığı sonuçlardan sonra bizim bu karşılaşmadan mutlak galibiyet almamız gerekiyordu. Büyük bir stres içinde geçen karşılaşmada çok iyi mücadele ettik. Bu takım Beko Basketbol Liginde kalacaktır. Bu hedef doğrultusunda sonuna kadar mücadelemizi devam ettireceğiz. Tüm oyuncularıma ve muhteşem destekleri ile bize itici güç olan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

ALİAĞA PETKİM OYUNCUSU KAPTAN BARIŞ GÜNEY “ÇOK İYİ MÜCADELE ETTİK”
Karşılaşmada her oyuncunun çok iyi mücadele ettiğini belirten Aliağa Petkim oyuncusu Barış Güney “Rakiplerimizin maçlarını bizden önce oynamaları ve galip gelmeleri bizi maça büyük bir stres içinde başlattı. Buna rağmen sahada çok iyi mücadele ettik. Bundan sonra kalan maçlarımızda da sonuna kadar mücadele ederek Beko Basketbol Liginde kalacağız.” dedi.

TOFAŞ ANTRENÖRÜ NİHAT İZİÇ “ALİAĞA PETKİM"İ KUTLUYORUM”
Deplasmanda oynamalarına rağmen sahada çok iyi mücadele ettiklerini belirten Tofaş Antrenörü Nihat İziç “Çok basit top kayıpları yaptık. Maçın büyük bölümünü önde götürmemize rağmen yaptığımız top kayıpları maçı kaybetmemize sebep oldu. Aliağa Petkim"i kutluyorum.” dedi.

TOFAŞ OYUNCUSU ONUR AYDIN
deplasmanda oyunun başından beri önde götürdüğümüz skoru koruyamadık çok basit hatalar yüzünden geriden gelen Aliağa petkim farkı kapatarak oyunu aldı. basketbol da basit hatalar yüzünden biri kazanır diğer takım kazanır bu maçı alarak avantajlı duruma çıkmayı hedefliyorduk olmadı. önümüzdeki maçlara bakacağız

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894