• BIST 10267.09
  • Altın 2407.339
  • Dolar 32.2208
  • Euro 34.7162
  • İzmir 17 °C

Aliağa Petkim Seni Çağırıyor

Aliağa Petkim Seni Çağırıyor
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Hafta içi oynanacak Beko Basketbol Ligi’nin 13. haftasında Aliağa Petkim, Olin Edirne’yi ağırlayacak. 4 Ocak Çarşamba günü Enka Spor Salonu’nda oynanacak,

ALİAĞA PETKİM’DEN, ÇARŞAMBA MESAİSİ

ALİAĞA PETKİM’DE HEDEF ÖNCE OLİN EDİRNE, SONRA BANVİT

BEKO BASKETBOL LİGİ’NDE MÜCADELE EDEN ALİAĞA PETKİM, 13. VE 14. HAFTA MÜCADELESİNDE EVİNDE ÖNCE OLİN EDİRNE’Yİ, SONRA BANVİT’İ AĞIRLAYACAK.  

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Hafta içi oynanacak Beko Basketbol Ligi’nin 13. haftasında Aliağa Petkim, Olin Edirne’yi ağırlayacak. 4 Ocak Çarşamba günü Enka Spor Salonu’nda oynanacak, 18 puanlı İzmir temsilcisi ile 16 puanlı Edirne temsilcisini karşı karşıya getirecek mücadele Saat 18.00’da başlayacak. 4 gün arayla evinde önce Olin Edirne’yi sonrasında Banvit’i ağırlayacak olan Aliağa Petkim’de hedef yılın ilk iki maçından da galip gelmek. 2 maçı da kazanmak istediklerini belirten Aliağaspor Kulübü Basın Sözcüsü Turgay Ceylan; “Ligde yeniden yükselişe geçebilmemiz için çok öneli fırsat. 2 maçlık saha ve seyirci avantajımızı kullanmak istiyoruz. Yeni yıla iki galibiyet ile başlamak ve galibiyetleri taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz.” dedi.    

 

“Taraftarlarımıza 2 galibiyet armağan etmek istiyoruz”

Son haftalarda şanssız mağlubiyet alarak taraftarlarını üzdüklerini belirten Aliağaspor Kulübü Basın Sözcüsü Turgay Ceylan; “Yeni yılda evimizde yapacağımız ilk 2 maçtan da galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Son haftalarda üzdüğümüz taraftarlara 2 galibiyet armağan etmek istiyoruz. ” dedi. İyisiyle kötüsüyle bir yılı geride bıraktıklarını belirten Ceylan; ” Geçtiğimiz yıl ligde 12 maç oynadık ve 6 galibiyet, 6 mağlubiyet aldık. Elbette çok daha iyisi olabilirdi. Ancak bazı şansızlıklar neticesinde böyle bir tablo ile karşı karşıyayız. Kötü bir tablo değil ancak daha iyisi olabilirdi. Yeni yılda ilk iki maçımızı evimizde oynayacağız. Bu iki karşılaşmadan da galip gelerek hem yeni yıla iyi bir başlangıç yapmak hem de son haftalarda yaşadığımız şanssızlığı kırmak istiyoruz.  Önce Olin Edirne ardından da Banvit maçlarında taraftarlarımıza büyük görevler düşüyor. Taraftarlarımızın bu zorlu ve önemli iki maçta bizleri yalnız bırakmayacaklarını biliyoruz. Taraftarlarımızla bütünleşerek alacağımız galibiyetleri de taraftarlarımıza armağan etmek istiyoruz. Takımımıza çok güvenimiz tam. Her iki maçımıza da tüm sporseverleri bekliyoruz.”dedi.   

Program:  

18 puanla 10. sırada yer alan Aliağa Petkim ile 16 puanla 12. Sırda yer alan Olin Edirne mücadelesi 4 Ocak Çarşamba Saat 18.00’da, 8 Ocak Pazar günü oynanacak Aliağa Petkim-Banvit karşılaşması ise saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşmalar Enka Spor Salonu’nda oynanacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894