• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 19 °C

Aliağa Petkim Türkiye Kupasında

Aliağa Petkim Türkiye Kupasında
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ/ TBF erkekler Spor Toto Türkiye Kupası Finalleri Konya’da başlıyor. 6-11 Ekim 2011 tarihlerinde Aliağa’da yapılan grup eleme maçlarının ardından Anadolu Efes’in önünde grubunu lider olarak tamamlayan ilk 8 takı
KULÜP BAŞKANI UĞUR EREN; "TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ"
 
ALİAĞA PETKİM, BASKETBOL TÜRKİYE KUPASI FİNALLERİNDE…
 
ALİAĞA PETKİM TÜRKİYE KUPASINDA BEŞİKTAŞ MİLANGAZ İLE KOZLARINI PAYLAŞACAK. 

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ/ TBF erkekler Spor Toto Türkiye Kupası Finalleri Konya’da başlıyor. 6-11 Ekim 2011 tarihlerinde Aliağa’da yapılan grup eleme maçlarının ardından Anadolu Efes’in önünde grubunu lider olarak tamamlayan ilk 8 takım arasına kalan Aliağa Petkim, kupada 15 Şubat Çarşamba günü Beşiktaş Milangaz ile karşı karşıya gelecek. Selçuklu BelediyeSpor Salonu’nda oynanacak karşılaşma Saat 18.00’da başlayacak. Karşılaşma Sportstv’den canlı yayınlanacak. 14 - 18 Şubat tarihleri arasında yapılacak finallerde ilk günü maç yapmadan geçirecek Aliağa Petkim’de moraller yerinde. 

 
KULÜP BAŞKANI UĞUR EREN, “BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ”
AliağaSpor Kulübü Başkanı Uğur Eren, “Aliağa PETKİM, son yıllarda Türk Basketboluna renk veren takımlardan biri oldu. Grup eleme maçlarındaki başarımızı herkes gördü. Kupa Finallerinde de üstün bir performansla basketbolseverlere keyifli maçlar izleteceğiz. Takımımıza, oyunculara ve teknik heyete güveniyorum. Kupada başarıyla ve centilmence mücadele ederek başarılara imza atacağız” dedi. 
 
TÜRKİYE KUPASI FİNALLERİ BAŞLIYOR
8 takımın katıldığı ve 4 gün sürecek olan karşılaşmaların sonunda ipi göğüsleyen takım 27. Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası'nı müzesine götürecek. Aliağa Petkim ve Anadolu Efes’in yansı sıra Antalya Büyükşehir Belediye, Banvit, Beşiktaş Milangaz, Fenerbahçe Ülker, Galatasaray Medical Park ve Tofaş takımları, Konya'da Spor Toto Türkiye Kupası için mücadele edecek.
 
BASIN SÖZCÜSÜ CEYLAN; FUTBOLDA BAŞARILIYIZ
Aliağaspor Kulübü Basın Sözcüsü Turgay Ceylan da yaptığı açıklama; “Takımımızda herhangi sorun yok. Hafta sonu deplasmandan galibiyetle dönen takımımızda moraller yerinde. Beşiktaş Milangaz’ın gücünü biliyoruz. Ancak kupaya erken veda etmek istemiyoruz. Kupanın sürpriz takımı olmak istiyoruz. Beşiktaş Milangaz’ı yenmek için elimizden geleni yapacağız.” dedi.
 
FUTBOLDA BAŞARILI BİR SEZONU GERİDE BIRAKTIK
Futbol takımının da başarılı bir sezonu geride bıraktığını belirten Basın Sözcüsü Turgay Ceylan; “Takımdaki tüm oyunculara ve teknik kadroya sezon boyunca gösterdikleri performans nedeniyle teşekkür ederim. Sonuç olarak normal sezonu şampiyon olarak bitirmişler ve play-off finalinde kaybetmişlerdir. Final maçlarının havası diğer maçlara benzemez. Final maçlarında gününde olan takım kazanır. Birçoğu altyapımızdan yetişmiş ve uzun yıllar bir arada oynayan takımımızda birçok tecrübeli oyuncu bulunmasına karşın finalde kaybettik.  Bir takımın finale kadar gelmesi başlı başına başarıdır. Finalde kaybetmesi başarısız olduğu anlamına gelmez. Dolayısı ile bizce futbol takımımız başarılı bir sezonu geride bırakmıştır. Bu başarıda emeği geçen herkese tekrar teşekkür ederim.”dedi.  
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894