• BIST 10319.96
  • Altın 2464.337
  • Dolar 32.2064
  • Euro 35.1089
  • İzmir 20 °C

Aliağa Petkim'de Sevinç var

Aliağa Petkim'de Sevinç var
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Beko Basketbol Ligi’nde son hafta öncesi deplasmanda Medical Park Trabzonspor’u 84–80 yenen Aliağa Petkim’de büyük sevinç yaşanıyor.

ALİAĞA PETKİM"DE BÜYÜK SEVİNÇ
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Beko Basketbol Ligi"nde son hafta öncesi deplasmanda Medical Park Trabzonspor"u 84–80 yenen Aliağa Petkim"de büyük sevinç yaşanıyor.  Aliağa Petkim"de James Hayes 33 sayılık performansı ile  galibiyette  büyük pay sahibi olurken, İzmir"in diğer temsilcisi Bornova Belediyesi Banvit"e  son saniye basketiyle  72-71 kaybetti ve bu sonuçla  Aliağa Petkim son hafta öncesi ligde kalmayı garantiledi.
Aliağa Petkim"in ligde kalmasının sevinci yanında Bornova Belediyesi"nin ligden düşmesine son derece üzüldüğünü belirten Aliağaspor Kulübü Başkanı Metin Timurhan; Her zaman söyledik, bu takımın ligden düşmeyecek diye. Niye düşmez? Çünkü yerel yönetimiyle, taraftarıyla kentiyle bütünleşen bir takımımız var ve asla ligden düşmeyi hak etmiyor. Gelecek sezondan itibaren daha yüksek hedefleri koyarak az hata yaparak hedefleri yüksek bir takım olmak için elimizden geleni yapacağız. Bu arada ligde kaldık, çok sevinçliyiz. Ancak ilimizin bir başka takımı Bornova Belediyesi"nin ligden düştüğü için de üzgünüz. Bornova Belediyesi"ne geçmiş olsun, bundan sonraki sezonlar için başarılar dileriz.” dedi.  Aliağa kamuoyuna teşekkür eden Timurhan; “Sezon başından beri desteğini esirgemeyen başta Aliağa Belediye Başkanımız Turgut Oğuz"a başkan yardımcılarına, meclis üyelerine, Kaymakamımız İbrahim Keklik"e,  taraftarlarımıza teknik kadro ve oyuncularımıza sponsorumuz PETKİM"e, ve tüm Aliağalı spor severlere teşekkür ederim.” dedi.        

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894