• BIST 10319.96
  • Altın 2466.629
  • Dolar 32.217
  • Euro 35.1114
  • İzmir 19 °C

Aliağa Petkim'e Minik Ziyaret

Aliağa Petkim'e Minik Ziyaret
ALİAĞA HABER / Hafta sonu sahasında Türk Telekom’u ağırlayacak olan Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Aliağa Petkim’in idmanını öğrenciler şenlendirdi. Tribünleri dolduran METEM spor kulübünün minik basketçileri dev adamların idmanını ilgiyle izledi.

MİNİK BASKETÇİLER ABİLERİNİ İZLEDİ

ALİAĞA HABER / Hafta sonu sahasında Türk Telekom"u ağırlayacak olan Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Aliağa Petkim"in idmanını öğrenciler şenlendirdi. Tribünleri dolduran METEM spor kulübünün minik basketçileri dev adamların idmanını ilgiyle izledi. Minik basketçiler tribünde ve televizyonda gördükleri basketbolcüler ile birebir tanışma ve imza alma imkanı buldu. Aliağa Petkim"in idmanından önce sahaya gelerek oyunculara, teknik ekibe ve kulüp yöneticilerine çiçek veren minik basketçiler oyunculardan imza alırken bol bol hatıra fotoğrafı çekildi.
“Basketbola ilgi her geçen gün artıyor”
Aliağa"da basketbola ilginin her geçen gün arttığını belirten METEM Spor Kulübü Basketbol Antrenörü Erhan Hepçorman “İlçemizde basketbole olan ilgide giderek artıyor. Beko Basketbol Liginde ilçemizin takımının da yer alması gerçekten büyük bir şans. Televizyonda veya tribünde seyredip örnek aldıkları oyuncuları yakından tanımaları için böyle bir ziyaret gerçekleştirdik. Bizimle yakından ilgilenen kulüp yöneticileri, basketbolcü kardeşlerimiz ve teknik ekibe çok teşekkür ederiz.” dedi.
Minik basketçiler Aliağa"nın geleceği
Sporun insanları birleştirme özelliğine sahip olduğunu belirten Aliağaspor Kulübü Başkanı Metin Timurhan “Sporun her dalının insanların yakınlaşması ve kaynaşmasında büyük önemi var. METEM"in minik basketbolcüleri de televizyonda ve tribünde izleyip onların yolunda ilerledikleri ağabeyleri ile yakından tanışma şansı buldular. Umarım bu minik oyucular büyüdükleri zaman iyi bir sporcu olarak Aliağa ve Türk sporuna uzun yıllar hizmet eder. METEM yöneticileri güzel bir organizasyon yapmışlar.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894