• BIST 10291.32
  • Altın 2408.024
  • Dolar 32.2739
  • Euro 34.7878
  • İzmir 26 °C

Aliağa Petkim'in Rakibi Banvit

Aliağa Petkim'in Rakibi Banvit
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Beko Basketbol Ligi 13. hafta mücadelesinde Olin Edirne’yi yenen Aliağa Petkim’de gözler pazar günü kendi evinde karşılaşacağı Banvit maçına çevrildi. Sezonun tamamlanmasına 3 hafta kala play-off’lara gitmeyi

ALİAĞA PETKİM’İN RAKİBİ BANVİT

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Beko Basketbol Ligi 13. hafta mücadelesinde Olin Edirne’yi yenen Aliağa Petkim’de gözler pazar günü kendi evinde karşılaşacağı Banvit maçına çevrildi. Sezonun tamamlanmasına 3 hafta kala play-off’lara gitmeyi garantileyen Aliağaspor futbol takımı Pazar günü sahasında Ulukentspor’u konuk edecek.

Seyir Zevki Yüksek Bir Maç Olacak

Aliağa Petkim Beko Basketbol Ligi 14. hafta mücadelesinde 8 Ocak Pazar günü saat 16.00’da Enka Spor Salonunda Banvit ile karşılaşacak. Olin Edirne maçında takımın sahadan galip ayrılmasında taraftar desteğinin de büyük önemi olduğunu belirten Aliağaspor Kulübü Basın Sözcüsü Turgay Ceylan “Olin Edirne maçında takımı ateşleyen taraftarlarımız Banvit karşılaşmasında da en büyük itici gücümüz olacaktır. Banvit takımı hedefleri olan ve tecrübeli kadroya sahip bir ekip. Banvit karşılaşmasının zorlu olacağı kadar seyir zevkinin de yüksek olacağı bir maç olacağına inanıyorum. Tüm taraftarlarımızı Banvit karşılaşmasına bekliyoruz.” dedi.

Futbolda Play-Off’u Garantiledik

Futbol takımının sezon tamamlanmadan play-off’lara gitmeye hak kazandığını belirten Aliağaspor Kulübü Basın Sözcüsü Turgay Ceylan “Futbol takımımız hedefleri doğrultusunda ilerlemeye devam ediyor. Sezonun tamamlanmasına 3 hafta kalmasına rağmen play-off’a gitmeyi garantiledik. Teknik kadro ve oyuncularımızı şimdiden kutluyor ve play-off’larda başarılar diliyorum.” dedi. Aliağaspor futbol takımı 8 Ocak Pazar günü saat 13.00’da sahasında Ulukentspor ile karşılaşacak.

 


 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894