• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 14 °C

Aliağa Tarım Mitingine Gitti

Aliağa Tarım Mitingine Gitti
Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğu’nun katılımı ile gerçekleşen Tarım Mitingi’ni değerlendirdi.

ALİAĞA İLÇE BAŞKANI OĞUZHAN; “TARIM MİTİNGİ CHP İKTİDARININ HABERCİSİ”
ALFA TİVİ
www.alfativi.net

Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğu"nun katılımı ile gerçekleşen Tarım Mitingi"ni değerlendirdi. Tarım Mitingi için Aliağa"dan katılan partililere teşekkür eden Oğuzhan ; “ Mitinge ve Genel Başkanımıza gösterilen ilgi göstermiştir ki; iktidar yürüyüşümüz başlamıştır.”  dedi. 
On binlerce kişinin miting alanındaki coşkusunun iktidarın habercisi olduğunu belirten CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ; “Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu Ödemiş"te tam anlamıyla “Tarım” açılımı yaparak çiftçiyi, üreticiyi nasıl kurtaracağının projesini ortaya koymuştur.  Dünyanın en pahalı gübresi, mazotu, elektriğinin Türk çiftçisine verildiğini belirterek, Mazotu 1,5 liraya indireceğinin müjdesini vermiştir. AKP"nin çiftçiyi imha planını nasıl bertaraf edeceğini anlatarak yurttaşlarımızın ve Egeli çiftçilerimizin yüreğindeki yangına su serpmiştir.” dedi. 
Yapılacak olan seçimlerde en büyük kozlarından birinin de aile sigortası olacağını belirten Oğuzhan; Genel Başkanımız her platformda dile getirdiği Aile Sigortası projesinin altını bir kez daha çizerek 12 milyon 715 bin yoksul için aile sigortasını hayata geçirerek yoksulluğu alın yazısı olmaktan çıkaracağının sözünü bir kez daha vermiştir. Tarım Mitingi"ne gösterilen olağan üstü ilgi göstermiştir ki iktidarın en büyük adayı Cumhuriyet Halk Partisi"dir. Seçimlerin tarihi net olmakla birlikte ne zaman yapılacağı hiç önemli değildir. Partimiz seçim havasına çoktan girmiş ve Aliağa İlçe Örgütümüz gibi büyük bir sabırsızlıkla seçimleri beklemektedir.” dedi.  Bu arada İlçe Başkanı Oğuzhan mitinge büyük bir coşku ile katılan Aliağalılara teşekkür ederek; “Başta gençlik kollarımız olmak üzere, tüm ilçe örgütümüze, belediye başkanımıza, meclis ve il genel meclis üyelerimize, kadın kollarımıza, vefakâr partililerimize  ve yurttaşlarımıza partim adına teşekkür ederim.” dedi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894