• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 17 °C

Aliağa TDH’da Kan Kaybı

Aliağa TDH’da Kan Kaybı
ALİAĞA HABER / Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkan olmasından sonra üye patlaması yaşanan Cumhuriyet Halk Partisi’ne yeni katılımlar da devam ediyor. Aliağa’da son olarak Mustafa Sarıgül’ün liderliğini yaptığı Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Gençlik Kollar

ALİAĞA CHP"YE TDH"DEN KATILIM

 

ALİAĞA HABER / Kemal Kılıçdaroğlu"nun genel başkan olmasından sonra üye patlaması yaşanan Cumhuriyet Halk Partisi"ne yeni katılımlar da devam ediyor. Aliağa"da son olarak Mustafa Sarıgül"ün liderliğini yaptığı Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Gençlik Kolları Başkanı Önder Koç ve yönetim kurulu üyeleri partilerinden istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi"ne katıldı. Koç ve arkadaşlarının üyelik başvuru formu İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan tarafından doldurulurken CHP"ye katılan gençler “CHP"yi iktidar yapmak için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

“TAM KADRO TDH"DEKİ GÖREVİMİZİ BIRAKIYOR CHP"YE GEÇİYORUZ”

İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan"ın yanı sıra ilçe yönetiminin de yer aldığı törende TDH Gençlik Kolları Başkanı Önder Koç “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu CHP'yi yeniden yapılandıracak, partide herkese yükselme fırsatı verecek, parti içi demokrasiyi hakim kılacak, iktidara seçenek oluşturacak. Bu inançla Kılıçdaroğlu"nun yürüyüşüne destek olmak adına bizler Türkiye Değişim Hareketi Aliağa Gençlik Kolları yönetimi olarak tam kadro partimizdeki görevlerimizi bırakıyoruz. Bundan sonra var gücümüzle bizlere verilecek her türlü görevde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu partimiz CHP'yi iktidar yapmak her türlü fedakârlığı seve seve yapacağız.” dedi.

 

ÜLKENİN YENİ UMUDU CHP

Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şam Oğuzhan “Sayın Kılıçdaroğlu genel başkanımız seçilerek ülkemiz için yeni bir umut olmuştur. Bu umudu ülkenin her kösesinde olduğu gibi kentimizde de görebiliyoruz. Sayın Kılıçdaroğlu"nun genel başkanımız olmasıyla birlikte partimize olan ilgi daha da arttı ve her gün partimize yeni üye kaydı yapıyoruz. Son olarak da genç arkadaşlarımız, umudun partimizde olduğu görmüş ve Cumhuriyet Halk Partisi"ne katılmışlardır. Partimizi daha da güçlendirmişlerdir. Gencimizle yaşlılarımızla, köylümüzle çiftçimizle, işçimizle memurumuzla hep birlikte el ele ilk seçimde partimizi iktidara taşıyacağımızdan eminim.”  dedi. Oğuzhan rozet takma törenini ilerleyen günlerde daha geniş bir katılımla yapacaklarını sözlerine ekledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894