• BIST 10319.96
  • Altın 2458.288
  • Dolar 32.1928
  • Euro 35.0545
  • İzmir 20 °C

Aliağa Tofaş'ı Yenecek

Aliağa Tofaş'ı Yenecek
Hafta sonu Tofaş ile karşılaşacak Aliağa Petkim’ de moraller yerinde. Aliağaspor Kulübü Yönetim Kurulu ve Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz Can Restoran’da akşam yemeğinde basketbolcularla bir araya

ALİAĞA PETKİM GALİBİYETE KİLİTLENDİ.
ALFA TİVİ www.alfativi.net

Hafta sonu Tofaş ile karşılaşacak Aliağa Petkim" de moraller yerinde.  Aliağaspor Kulübü Yönetim Kurulu ve Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz Can Restoran"da akşam yemeğinde basketbolcularla bir araya gelerek oyunculara moral verdiler.  Basketbolcuların ve yöneticilerin eşleri ile birlikte katıldığı moral yemeğinde Kulüp Başkanı Metin Timurhan"ın yanı sıra Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz teknik kadro ve oyunculara başarılar diledi. 
Timurhan; Genç-yaşlı, bayan-erkek basketbola gönül vermiş herkesi bekliyoruz.
Beko Basketbol Ligi"nde son 8 haftaya girildiğini hatırlatan Aliağaspor Kulübü Başkanı Metin Timurhan; “ Bundan böyle telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Bizim için evimizde oynayacağımız Tofaş maçı çok önemli, belki de sezonun en önemli maçı. Oyuncularımız da aynı bilinçte.  Takımda eksik yok, moralleri yerinde. Taraftarlarımızın da desteği ile Tofaş maçını kazanarak rahat bir nefes almak istiyoruz. Genç-yaşlı, bayan-erkek Aliağa"da spora gönül vermiş herkesi maçımıza bekliyoruz. Taraftarlarımızla kenetlenerek onlara güzel bir galibiyet armağan edeceğimize inanıyorum ” dedi.
Başkan Oğuz"dan oyunculara moral
Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz da oyunculara ve teknik kadroya başarılar dileyerek; “ Taraftarlarımızın önünde iyi bir oyun sergileyerek güzel bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum. Takımımıza canı gönülden başarılar diliyorum.” dedi.
27 Mart Pazar Saat 17.00"de
Ligde 28 puanla 13. sırada bulunan Aliağa Petkim ile 30 puanla 9. Sırada yer alan Tofaş 27 Mart Pazar günü karşı karşıya gelecek. Enka Spor Salonu"nda oynanacak karşılaşma Saat 17.00"de başlayacak.       

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894