• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 12 °C

Aliağa'da Birinci Parti Olacak

Aliağa'da Birinci Parti Olacak
İzmir’in Aliağa İlçesi’nde Ak parti Aliağa İlçe Teşkilatı, İlçe Danışma Toplantısı yaptı. Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya Ak Parti İl Başkanı Avukat Ömür Kabak, İl Teşkilat Başkan Yardımcısı Fatih

AK PARTİ İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

 

İLÇE BAŞKANI KAZIM ULAŞ “ALİAĞA DA DA 1. PARTİ OLACAĞIZ”

 

İL BAŞKANI ÖMÜR KABAK “HEM YURT İÇİNDE HEM DE YURT İÇİNDE KEYİF ÇATMIYOR ÇALIŞIYORUZ

 

TANSU KAYA “2014 YILINDA BELEDİYEYİ TEKRAR KAZANACAĞIZ”

 

 

İzmir"in Aliağa İlçesi"nde Ak parti Aliağa İlçe Teşkilatı, İlçe Danışma Toplantısı yaptı. Atatürk Kültür Merkezi"nde yapılan toplantıya Ak Parti İl Başkanı Avukat Ömür Kabak, İl Teşkilat Başkan Yardımcısı Fatih Yıldırım, İl Başkan Yardımcısı Ömer Gültekin, İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Eski Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya,  Şakran Belediye Başkanı İbrahim Ethem Yorulmaz, İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ali Karaman, İl Yönetim Kurulu Üyesi Şeymus Yalçın, Karşıyaka İlçe Başkanı Tuncay Bozkurt, Menemen İlçe Başkanı Arif Kuran, Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri, Parti İlçe Yönetimi, Eski İlçe Başkanı Uğur Türkan ve partililer katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı"nın ardından başlayan programda konuşmalar yapıldı ve ardından da divan oluşturularak teşkilat çalışmalarına geçildi.

 

İlçe Danışma Toplantısının açılışında konuşan Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş Türkiye"nin son günlerde artan terör olayları, İsrail"in yardım gemilerine saldırısı nedeniyle sıkıntılı günler geçirdiğini ifade ederek bu çalkantılı ortamda Devletin ve Hükümetin zafiyet göstermeden sorunların üzerine gittiğini ifade etti. Kazım Ulaş Türkiye"nin genel politikası, gelişmeleri ile birlikte yerel politikadan ve çalışmalardan bahsettiği konuşmasında özellikle İlçe Teşkilatı olarak yapılan çalışmalardan bahsetti ve gelinen noktaları değerlendirdi. Kazım Ulaş ülkede artan terör olayları konusunda sadece hükümetin tek başına yeterli olamayacağını vurgulayarak “ Muhalefet partileri, sivil toplum örgütleri, medya ve halkımız da bu konuda gerekenleri yapmalı. Muhalefet destek olmaktan çok köstek oluyor. Mecliste anayasa değişiklikleri yapılırken de destek olmadılar hep birlikte izledik ve gördük. Utanmadan sıkılmadan açılımın safsata olduğunu, ihanet planı olduğunu söylediler. Ak parti eşittir PKK eşittir açılım dediler ve ülkemizin ufkunu karartmaya çalıştılar. Kendilerine sorulduğunda bir çözüm önerilerinin de olmadığını gördük.” Dedi. 11 askerin şehit olduğu terör olayı sonrasında da olağanüstü hal ve erken seçim istenildiğini ifade eden Ulaş “ Şehitlerimiz daha toprağa konulmadan bunları söylediler. Bunları isteyenler ülkemizin gerçeklerini görmeyenlerdir. Bunlardan fayda görmeyen halkımıza önümüzdeki seçimlerde bu istekleri dile getirenlerin ne söyleyeceğini çok merak ediyorum” diye konuştu.

 

 

AK PARTİ ALİAĞA DA DA 1. PARTİ OLACAKTIR

 

Ak parti ilçe Başkanı Kazım Ulaş Ak Parti"nin 8 yıldan bu zamana kadar Milliyetçiliğinde, Atatürkçülüğünde, Ulusalcılığında, Cumhuriyetçiliğinde güzel örneklerini verdiğini söylediği konuşmasında “ Kimse bizim vatan sevgimizi test etmeye kalkmasın. Bu onların hakkı da değil haddi de değil. Biz milletimize bunları ispat ettik ve milletimizde çok iyi gördü. Ak partinin yerel kadroları olarak partimize destek olduk ve bundan sonra da partimizin her türlü icraatına sonuna kadar destek olacağız ve partimizi Aliağa da hak ettiği yere getireceğiz. Ak parti 2011 yılında tüm Türkiye de olduğu gibi Aliağa da da 1. parti olacaktır. 2009 yerel seçimlerinde kaybettiğimiz Aliağa"yı 2014 yılında tekrar alacağımıza hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Kazım Ulaş 2002 yılından önce parti liderlerinin ağzından özellikle iki kelimenin düşmediğini söyleyerek “ Bunlardan 1. si Enflasyon diğeri ise Devalüasyon. Şimdi bunlar konuşulmuyor. Ak parti ile bunlar tarihe gömüldü. Hükümetimizin yaptıklarını burada anlatmaya zamanımız yetmez. İktidara geldikten sonra ekonomide, sağlıkta, eğitimde, alt yapıda, adalette, dış politika da adeta cumhuriyet tarihinden bu yana yapılanları 2 ye katlayan çalışmalar yapılmış ve tarih yazılmıştır. Milletimiz bunları çok iyi takdir ediyor ki Ak Patriği girdiği her seçimde 1. parti olarak çıkmıştır. Bu seçimlerin 2 si genel 2 si ise yerel seçimdir. İnşallah önümüzdeki yıl da da yine büyük bir çoğunlukla Ak parti 3. defa iktidara gelerek tarih yazacaktır.” Şeklinde konuştu.

 

 

ALİAĞA DA ÇOK GÜZEL HİZMETLER YAPTIK

 

İlçe Danışma Kurulu toplantısında heyecanlı bir gruba karşı yaptığı konuşma da Aliağa da yaptıkları hizmetleri de anlatan kazım Ulaş “2002 yılından beri Aliağa da da hem İl Genel Meclis Üyeliğimiz hem de Belediye Başkanlığımız zamanında çok güzel hizmetler yaptık, boş durmadık. Kapıkaya ve Yüksekköy arasında yılların sorunu olan yol sorunun çözdük. Buradaki köylülerimiz yıllardır aralarında ki 2.5 km yolu yaptıramamış ve birbirlerine gelmek için 13 km ilerde ki Şakran"a giderek tekrar diğer köye ulaşmışlardır. Bu ayıbı ortadan kaldırdık. O yolu yaptırdık. Şakran"ın içme suyu sorununu çözdük. Yıllardır vatandaşlarımızın amonyaklı su içiyorlardı. KÖYDES Projesi sayesinde 300 Bin TL ödenek çıkartarak sondajlar vurdurduk. Şimdi vatandaşlarımız amonyaklı su yerine Şaşal su kadar temiz su içiyorlar. Tüm köylerimize çocuk oyun grupları kurduk. Bu dönem de de yağışlar sonucu yıkılan Karaköy Köprüsü için yoğun çaba harcadık. Gerek Milletvekillerimizi bölgeye getirerek ve gerekse gece gündüz orada bulunarak tüm kurumları harekete geçirdik ve geçici bir yol yapılmasını sağladık. Bununla da yetinmedik ve İl Özel İdaresi vasıtasıyla yine Başbakanlık Projesi olan KÖYDES Projesinden 700 Bin TL kaynak aktarılmasına öncülük ettik. Bu para Köylere Hizmet Götürme Birliğimize aktarıldı ve köprünün yapımına başlandı. Hizmet aşkının ne demek olduğunu bilmeyenler bu çalışmalara siyaset yaptığımızı söylediler ama varsın söylesinler. Güzelhisar Barajı Mansap Ovaları Sulama Projesi için de çok uğraş verdik. Gerek DSİ ve gerekse Milletvekillerimizi devreye sokarak yatırım programına aldırdık. 2010 yılında yani bu yıl içerisinde ihalesi yapıldı ve yakında çalışmalar başlayacak. Bu projede çiftçimiz için önemli bir proje.” Dedi.

 

 

YAPTIĞIMIZ ESERLERE SAHİP ÇIKIN YETER

 

Kazım Ulaş Aliağa Belediye Başkanlığı döneminde de çok güzel hizmetler gerçekleştirdiklerini dile getirdiği konuşmasında şu ifadeler eyer verdi “Aliağa içinde yaptıklarımızı söylemeye bile gerek yok. Adeta bir köy durumundaki Aliağa"yı çağdaş bir kent haline getirdik. 5 yıl içerisinde kaldırımları, yolları, yeşil alanları, parkları, sosyal donatıları ile adeta cennete çevirdik. Her zaman hizmet yapmak yetmiyor. Seçimlerde bütün partilerin birleşmesi ile seçimi kaybettik. Şimdi gelenler ne yapıyorlar? Hiçbir icraatları yok. Eleştireceğimiz bir icraatları yok o yüzden üzgünüm. Bizim yaptığımız eserlere sahip çıksınlar yeter. Buna bile sahip çıkamadılar. Demokrasi Meydanı"nda gece ışıl ışıl yanan yapay ağaçları bile hangi akla hizmet söktüler anlayabilmiş değilim. Yeşil alanlar kurumaya, sararmaya başladı. Öğündükleri tek çalışma sahil bandı çalışması. Bunun da 6 aylık kısmında hükümetimizin Toplum Yararına Çalışma Projesi sayesinde temin ettikleri işçiler ile yaptılar ve işçiliğe de para vermediler, zaten betonunu da Büyükşehir veriyor. Kendilerinin ne yaptığını da sizlere bırakıyorum.

 

BORÇ EDEBİYATI YAPIP DURDULAR

 

Ak Parti İlçe Başkanı Kazım Ulaş konuşmasını şöyle sürdürdü; “İktidara geldiklerinde borç edebiyatına başladılar. İlçe Başkanları ayrı söyler, Meclis Üyeleri ayrı söyler, Başkanları ayrı söyler. Biz bu işe de dur demek için Meclis Üyelerimiz tarafından yazılı bir soru önergesi vererek Belediyenin ne kadar borcu olduğunu sorduk. Verdikleri cevap ile kendilerini yalanladılar ve seslerini kestiler. Yaptıkları bir hizmet de yok o yüzden eleştirmeye de gerek yok diye düşünüyorum. Aliağa bizim ortak paydamız. Gerek belediyenin ve gerekse diğer kuruluşların Aliağa için yapacağı her türlü olumlu hizmet de iktidar partisinin yerel kadroları olarak sorumluluğumuz bilincinde destek olmaya hazırız.”

 

AYNASI İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ

 

Kazım Ulaş konuşmasının devamında genel politika konusunda da açıklamalar yaparak şöyle konuştu; “70" li yıllarda sol cenah bağımsız Türkiye diye bağırırdı. Sendika eylemlerinde, meydanlarda İMF defol sloganları atılırdı. Biz bunları çok duyduk. Bağımsız Türkiye Amerika"dan bağımsız olmak demekti. Şimdi Ak Parti Hükümeti İran"ın Uranyum takasını Türkiye de yapması konusunda Brezilya ile birlikte bir anlaşma imzaladı. İran dedi ki ben kimseye güvenmiyorum, sadece Türkiye" ye güveniyorum. Türkiye imzasının arkasında durarak BM" in İran"a yaptırım yapma kararları konusunda hayır oyu kullandı. Amerika"nın gözünün içine bakmadı ve ne düşünecek demedi. Kendi İnisiyatifini kullandı. Bu bağımsız Türkiye demek değildir de nedir? İMF yi de biz defettik. İMF ile imza atmadık ve imza atarsak ta bizim şartlarımızda anlaşırsak atarız dedik. Nerede bunlara teşekkür etmek. Hala ezberlediklerini söylüyorlar. Global kriz de komşumuz Yunanistan iflas etti, İspanya iflas etti. Bankalar battı ama Türkiye de bir tane batan banka olmadı. Geçmişte milliyetçiyiz, Atatürkçüyüz diye gezenlerin iktidarlarındaki yapay krizlerde bankalar batıyor, paralar birilerinin ceplerine gidiyordu. Buna rağmen hala ortaya çıkıp utanmadan sıkılmadan iktidarı eleştirebiliyorlar. Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz”

 

 

ÖMÜR KABAK “ ÖNCEKİLER GİBİ KETİF ÇATMIYOR, ÇALIŞIYORUZ”

 

Kazım Ulaş"ın ardından kürsüye çıkarak bir konuşma yapan Ak Parti İl Başkanı Ömür Kabak ta Ak Parti sayesinde ülkede yaşanan gelişmeleri ve gelinen noktayı anlatarak yerel anlamda yapılması gerekenleri özetledi. Ömür Kabak Aliağa"nın her zaman güçlü oldukları bir İlçe olduğunu söyleyerek başladığı konuşmasında geçmişte kitleleri peşinden sürükleyen liderlerin çıktığını bu liderlerin ağızlarının iyi laf yaptığını da belirterek “Ama ne yazık ki zaman içerisinde bu liderlerin söyledikleri ile yaptıklarının arasında farklar olduğu ortaya çıktı ve halkımız da bu liderlerden desteklerini geri çekmeye başladı. 2001 yılında ülkemiz her anlamda dibe vurmuştu ama samimi bir adam çıktı ve adalet dedi, kalkınma dedi, daha fazla demokrasi dedi ve yeter artık karar milletindir dedi. O günden bu zamana kadar hiç durmadan yoluna devam etti. Bakanlarımız hiç durmadılar. Her gün bu ülkenin her yerine gidiyorlar ve harıl harıl çalışıyorlar. Başbakanımız yurt içinde ve yurt dışında hiç durmadan çalışıyor ve bunu görüyoruz. Öncekiler gibi boğaza nazır yerlerde keyif çatmıyorlar.” Dedi. 

 

 

BAŞBAKANIMIZ TEMEL ATMIYOR, KURDELE KESİYOR 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan"ın ilk baştan beri 3 Y ile mücadele edeceğini söylediğini belirten İl Başkanı Ömür Kabak “ 1. Y Yasaklardı. Demokrasinin, insan haklarının önünde engel olan yasakları kaldırma konusunda büyük mesafe kaydedildi ve edilmeye devam ediliyor. Anayasa değişiklikleri belki bu yasakların bir adım daha ilerisi olan çalışmalardır. 2. Y Yoksulluktu. Yoksullukla mücadele edeceğiz dedi. Gerçekten de bütün ekonomik veriler Türkiye de ki yoksulluğun gün geçtikçe azaldığını gösteriyor. 200-2500 dolar olan milli gelirimiz 10.000 dolar seviyesine çıktı. GSMH mız 2001-2002 de 200-250 milyar dolarken bugün 900-1 Trilyon dolar seviyesine geldi. İhracatımız 30 milyar dolardan 130 milyar dolara çıktı. 3.Y Yolsuzluklardı. Çeteler ile mafyalar ile hortumcular ile siyasi çeteler olan Ergenekon tipi yapılanmalar ile olan mücadeleleri görüyor ve takdirle izliyoruz. Hükümetimiz devletin 4 temel görevi olan eğitimde, sağlıkta, adalet ve emniyette çok büyük hizmetler yaptı ve yapmaya devam ediyor. Hemen yanı başımızda Aliağa da bulunan Devlet Hastanesi bile yıllar sonra bizim zamanımızda hizmete girdi. Menemen de, Bergama da, Dikili de hastaneleri açtık. Resmi açılışlara yetişemez hale geldik. Başbakanımızın bir kuralı var oda temel atmalara katılmamak. Çünkü yıllardır temel atılarak yapılmamış Türkiye de yüzlerce, binlerce tesis var. Başbakanımız kurdele kesmeye geliyor. Temeli bakanlarımız atıyor ve gün veriyorlar. 3 ay 6 ay bir sene. Çalışmalar verilen sürede bitiyor ve Başbakanımız da geliyor resmi açılışı yapıyor ama o kadar çok ki yetişilemiyor. Buca da böyle, Kemalpaşa da böyle, İzmir de böyle, Torbalı da böyle. Adliye sarayları yapılıyor. En son Başbakanımız Menemen"e geldi ve açılışı yaptı. Duble yollar yapıldı. 11 Bin Km duble yol 7 yılda yapıldı. Cumhuriyet tarihinden bu zamana kadar yapılan duble yol miktarı 6500 km. 7 yılda 2 katını yapmışız.” Dedi.

 

TÜRKİYE DIŞ POLİTİKA DA DESTANLAR YAZIYOR 

Ömür Kabak dış politika da da hükümetin destanlar yazdığını sözlerine ekleyerek “Eskiden Türkiye 3 tarafı denizlerle çevrili, 4 tarafı düşmanlar ile çevrili denirdi. Biz bunu da tersine çevirdik. Etrafımızda düşmanlar olmadığını gördük ve gösterdik. Önemli olan ulusal çıkarlarımız. Çıkarlarımızı koruduktan sonra devletler ile düşman olmaya gerek yok. 10 yıl önce Suriye ile neredeyse savaş noktasına geldik ama şimdi PKK"ya ortak operasyon yapıyoruz. Vizeleri kaldırdık ve ekonomik gelişmeler yaşanıyor. İhracatı sadece Amerika ve Avrupa ya yapan bir ülke olmaktan çıkarak Orta Doğu"ya, Asya ya, Afrika ya hatta Güney Amerika ya ihracat yapmaya başladık. Bu ihracat rakamları böyle arttı. Afrika"nın 40 küsür ülkesinden sadece 3-4 tanesinde büyükelçiliğimiz varken şimdi ardı ardına büyükelçilikler açıyoruz.

 

YEREL SEÇİMDE ASLINDA ALİAĞALI KAYBETTİ, İZMİRLİ KAYBETTİ AMA BİZ BUNU DEĞİŞTİRECEĞİZ VE BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ

İl Başkanı Ömür Kabak İzmir de de bazı şeyleri değiştirmek istediklerini söyleyerek konuşmasına şöyle devam etti; “Başarılı bir seçim geçirmedik. Büyük hizmetler yapan Belediye Başkanlarımız vardı. Tansu Kaya bunlardan birisi ama bir rüzgar esti ve o rüzgarın karşısında oylarımızı artırmamıza rağmen bir çok ilçe de kaybettik. Aslında Aliağa örneğinde olduğu gibi Aliağa kaybetti, İzmir kaybetti. Çok çalışacağız ve inşallah birinci parti olacağız. Bu değişikliği bilgiyle, sevgiyle yapacağız. Fedakarlıkla ve cesaret ile yapacağız, takım ruhu içerisinde olacağız. E teşkilatı hayata geçirdik. İzmir de 9450 sandık var. 85 Bin arkadaşımızı görevlendirmemiz gerekiyor. 43 Bin arkadaşımızı görevlendirdik. Bunu en kısa zamanda ve mutlaka artırmamız gerekiyor. Üye sayılarımızda iyi durumdayız. İzmir genelinde yüzde 7,5 deyiz. Aliağa bu konuda gayet iyi ama parti tüzüğümüze göre İl genelinde seçmen sayısının yüzde onu kadar üyeniz olmalı İzmir de 2.7 milyon seçmen var ve bizim üye sayımız 270 bin olmalı. İzmir de son yerel seçimde yüzde 30 oy aldık. 9 milletvekilimiz var. Güzümüz az değil. İzmir de yaşayanlar Anadolu"nun her tarafından gelmiş insanlar. Anadolu da bizim oylarımız yüzde 50 yüzde 60 larda. İzmir de neden olmasın. Yeter ki samimi olalım, çok çalışalım. Bu değişikliği muhakkak sağlamalıyız”

 

AK PARTİ KAYBETMEYİ GÖZE ALARAK DOĞRULARI YAPAN BİR PARTİ

 

Eski Aliağa Belediye Başkanı ve Ak Parti İl Yönetimi Üyesi Tansu Kaya da yaptığı konuşmada Ak Parti ile Türkiye de bir çok şeyin değiştiğini ifade ederek değişimin önce insanın kendisinden başlaması gerektiğini söyledi. Tansu Kaya “Söylenenlerin önce insanın kendisinde olması gerekir” diyerek “ Demokrasi, Adalet diyorsak bunlar önce bizde olmalı ve bu söylediklerimize sadık olmalıyız. Ak Parti olarak adaletten ödün vermedik. Geçmişte siyaset anlayışı partim için siyasetti. Ak Parti ise bir düzen içerisinde tertip ederek bir takım kurallar çerçevesine bu kavramları yerleştirdi. Adalet ve kalkınma ile yola çıkmış bir parti öncekiler gibi yapmadı ve 4 kez iktidara gelebildi. Ak Parti bir çok hususta kendisine zararı olabilecek olan konularda bile doğruyu yapmaktan geri durmadı. Belde belediyelerinin kapatılması ya da nüfusu 2000 den az olan belediyelerin kapatılması kararı siyasi açıdan oy kaybettirecek veya zarar verecek olsa da bu çok doğru ve yerinde alınmış bir karardı. Siyasi sonuçları olacağından dolayı geçmişte hiçbir siyasi iktidar bunu göze almamış. Ak Parti kaybetmeyi göze alarak bunları yaptı. Demokratik açılım, Milli Birlik ve Beraberlik Projesi de Türkiye "nin yıllardan beri süren sorununa çare aramaktır. Herkes bildiği halde ismini söylemekten bile çekinmişlerdi ama yine Ak Parti siyasi sonuç doğurabilecek bu yaraya parmak bastı. Diğerleri ise  toplumun her kesimini kucaklayan bu projenin ucundan tutmak yerine her fırsatta yarıda kalmasını, sekteye uğramasını dört gözle beklediler.” Dedi.

 

2014 YILINDA BELEDİYEYİ TEKRAR KAZANACAĞIZ 

Tansu Kaya ilerde bir referandum ve genel seçimin olduğunu ifade ettiği konuşmasında şu görüşlere yer verdi; “ Belediye seçimleri önemlidir ama genel seçimler daha önemlidir. Belediye"yi kaybedersiniz ama tekrar alırsınız. 2014 yılında Aliağa da tekrar Belediyeyi alacağımız gibi. Genel seçimleri kaybederseniz bir daha almanız çok zor. Önümüzdeki süreçte birbirimize karşı kırgınlıklarımızı, öfkemizi, hırslarımızı bir kenara bırakacağız ve Ak Partinin anayasa değişikliğini en az yüzde 60, yüzde 70 oyla geçmesini sağlamalıyız. Genel seçimlerde de en az yüzde 40-45 oyla iktidar yapmalıyız.”

 

TÜRKİYE"NİN EKSENİ KAYMIYOR. TÜRKİYE"NİN EKSENİ YERİNE OTURUYOR 

Aliağa Eski Belediye Başkanı Tansu Kaya Türkiye"nin tarihinde hak ettiği misyona muhakkak ulaşacağını sözlerine ekleyerek konuşmasını şöyle sürdürdü; “ Üzerimizdeki yükleri atıyoruz. Yıllardır kendisine vurulmuş olan prangaları, ayaklarına vurulan zincirleri kırıyor. Bu yükleri atarken haliyle bazı yerlerimiz acıyor. Hiçbir geçiş sancısız, acısız olmuyor. Yapılan tüm çalışmalar, verilen uğraşlar Türkiye"nin yarınlarına dönük adımlardır. Üzerimizdeki yükleri atarak yürümek değil koşmak istiyoruz. Bir yerlere elimizi attığımızda bir yerlerden ses geliyor. Eksen kayıyor diyorlar ama eksen kaymıyor. Türkiye"nin ekseni yerine oturuyor. 300 sene geriye gittiğimizde bizim eksenimizin nerelerde olduğu görülür. Dünya"nın hiçbir yerinde sorun yokken bu ülkede krizler yaşandı. Dünya da şimdi kasıp kavuran bir küresel kriz var ama Türkiye de kriz yok. Bir bankamız bile batmadı. İktidar, hükümet yalpalanmadı. Geleceğin süper gücü olamaya namzet bir ülkeyiz. Dünya da nerde bir sorun varsa oraya elini atan bir ülke var. Biz geçmişte böyleydik, misyonumuzda buydu. Orta Doğu da, Orta Asya da ya da Dünya"nın neresinde olursa olsun, mazlumların, eziyet görenlerin kurtuluşu Türkiye ile olacaktır. Buna inanıyorum”

 

İ.ETHEM YORULMAZ “BU ÜLKE NERONLAR, HİTLERLER DEĞİL MEVLANALAR, YUNUSLAR, PİR SULTAN ABDALLAR YETİŞTİRDİ” 

Şakran Belediye Başkanı İbrahim Ethem Yorulmaz da yaptığı konuşmada şöyle konuştu; “Bugüne kadar böyle gelmiş böyle gitmez, Bana dokunmayan yılan bin yaşamasın diyen ve gerektiğinde yüreğini ülkesi için ortaya koyabilecek insanlar görüyorum burada. Bazı yollar inişli çıkışlı ve engellerle doludur. Çıktığımız yolda hep birlikte olacağız. Birbirimize omuz vereceğiz. Yolda kalanları gerekirse omuzlarımıza alacağız ve bu ülkeye hizmet edeceğiz. Bu ülke Neron lar, Hitler ler yetiştirmedi. Bu ülke Gel ne olursan ol yine gel diyen Mevlanalar, Yunus Emreler, Gelin Canlar Bir Olalım diyen Pir Sultan Abdallar yetiştirdi. Bizde bütün insanlarımıza sevgi verecek onları kucaklayacağız. Yıllardır terörü kavgayla, gürültüyle çözemedik o zaman Mevlana ya Yunus Emre ye Pir Sultan Abdal"a döneceğiz. İlk önce kendimizi sevecek, iyi hasletlerimizi ortaya çıkaracak, menfaatleri bir kenara bırakacak ve yolumuza devam edeceğiz. Türkiye ye ve Dünya ya çocuklarımızın gözünden bakalım.”  

Ak Parti İlçe Danışma Toplantısı konuşmaların ardından basına kapalı bölüm  ile devam etti ve bu bölümde de divan oluşturularak teşkilat çalışmaları hakkında çalışmalar yapıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894