• BIST 10055.98
  • Altın 2420.658
  • Dolar 32.2925
  • Euro 34.7642
  • İzmir 16 °C

Aliağa'da Birleşme Umudu

Aliağa'da Birleşme Umudu
ALİAĞA HABER – İzmir’in Aliağa İlçesi’nde ANAP Aliağa İlçe Başkanı Hasan Yıldırım Ekim ayı içerisinde gerçekleşecek olan ANAP ve DP birleşmesinin siyasi hayata yeni bir soluk ve yeni bir umut getireceğini söyledi.

HASAN YILDIRIM “ ANAP VE DP BİRLEŞMESİ YENİ BİR UMUT OLACAK.”

HASAN YILDIRIM “ ANAP VE DP BİRLEŞMESİ YENİ BİR UMUT OLACAK.”

ANAP ALİAĞA İLÇE BAŞKANI HASAN YILDIRIM “ BAYRAĞI EN İYİ TAŞIYAN BAŞKAN OLCAKTIR.”

ALİAĞA HABER – İzmir"in Aliağa İlçesi"nde ANAP Aliağa İlçe Başkanı Hasan Yıldırım Ekim ayı içerisinde gerçekleşecek olan ANAP ve DP birleşmesinin siyasi hayata yeni bir soluk ve yeni bir umut getireceğini söyledi. Yıllardır ANAP de yönetim kurulu üyeliği yapan, uzun yıllar da Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen 22 yılı Aliağa da olmak üzere 31 yıllık Muhasebeci olan Hasan Yıldırım “ Eski Başkan İbrahim Güngör sağlık sorunları yüzünden göreve tekrar talip olmadı. 10. Olağan Genel Kurulumuzda tüm delegelerin, partililerini İzmir"in ve Genel Merkezin ısrarı ile İlçe Başkanı oldum.” Dedi.

HASAN YILDIRIM “ HER KESİMDEN DESTEK GÖRDÜM.”

Başkan olmasının gerek parti içinde ve gerekse parti dışında çok olumlu karşılandığını ifade eden Yıldırım “Her kesimden tebrik aldım. Aliağa için senin başkan olman daha iyi dediler. Değişik partilerden de bundan sonra senin yanındayız, bizde partiye kayıt olmak istiyoruz, destek vermek istiyoruz, görev bekliyoruz dediler. Her gün en az 8-10 kişi bunları dile getiriyor.” Diye konuştu.
YILDIRIM “ ALİAĞA DA SADECE ANAPLI SAYISI 2000" LERİ AŞACAK.”
İzmir de ilk olarak kurulan İzmir Yeminli Adli Bilirkişiler Derneği ( İZBİLDER) Başkan yardımcısı ve  ANAP Aliağa İlçe Başkanı Hasan Yıldırım ANAP"ın Aliağa da toparlanmaya başladığını dile getirerek      “ Bir yıl önce 450 üyemiz vardı. Ekim ayı içerisinde yapılacak birleşmeden sonra sadece benimle birlikte yola devam edecek olan ANAP"lı sayısı 2000"leri aşacak. Bu teveccüh ve ilgi gerçekten çok sevindirici bir durum. Bana duydukları güven için çok teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.
ANAP İLÇE BAŞKANI YILDIRIM “BU BİRLEŞME UMUT KAPISI OLARAK GÖRÜLÜYOR.”
ANAP ve DP birleşmesinin Aliağa da süreç olarak çok iyi gittiğini dile getiren Yıldırım yapılanların her hangi bir karşılık beklenmeden yapıldığı için kavga ve kargaşanın olmadığını söyledi. Hasan Yıldırım şöyle konuştu; “ Aliağa da iki partide de uyum var. Özellikle İzmir de önemli isimler ve meslek grupları bu birleşmeye destek veriyor. Aliağa"nın kırsal kesimlerinde köylerinde iyi bir yankı buldu. Aliağa da özellikle işsizlik ve ekonomik kriz bu birleşmeyi umut kapısı yaptı. Ayrı gayrımız yok. Başkan kim olursa olsun hizmete devam edeceğiz. Bir bütün olacağız. Her iki partinin üyeleri başkanımız sayılır. Bayrağı en iyi taşıyan kişi başkanımızdır.”
YILDIRIM “ ANAP VE DP BİRLEŞMESİ MERKEZ SAĞ DEĞİL MERKEZE OTURUR.”
“Hayatımızda ilişkilerimiz güçlü olduğu için birleşme gücümüze güç katacak.” Şeklinde konuşan ANAP Aliağa İlçe Başkanı Hasan Yıldırım ANAP ve DP birleşme sürecinde oluşumun merkez sağ gibi göründüğünü ifade ederek “ Bence birleşmeden doğan parti merkez sağ değil tam anlamıyla merkeze oturacak bir parti olacaktır. Aliağa da önceliğimiz ekonomi, işsizlik ve çevre sorunu olacak. Bu sorunları aşmak için hem iktidar partisi hem de yerel de iktidar olan parti ile değerlendirmeler yapacağız, yardımcı olacağız. Eleştiren değil çözüm üreten taraf olacağız. Sorunları görmezden gelmeyecek, çözüm adına ne katkı koyabileceksek onun için çalışacağız.” Dedi.
HASAN YILDIRIM “TURGUT OĞUZ DÜRÜST BİR KİŞİLİKTİR.”
Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz"un kişilik itibariyle dürüst olduğunu sözlerine ekleyen Hasan Yıldırım yerel iktidar ile ilgili yorum yapmak için henüz erken olduğunu söyleyerek şu açıklamalarda bulundu; “ Yeni bir yerel iktidar var. Kadrolarını yeni oluşturmaktadır. Turgut Oğuz dürüst bir insan. Onlara yardımcı olmaya hazırız. Zaman tanımak lazım. Genel ve yerel yönetimlerde yönetim ve denetim standartlarının uygulanmasını istiyoruz. Aliağa"nın en önemli sorunu ekonomik kriz, işsizlik ve her gün giderek artan çevre kirliliğidir. Bu konuda en büyük eleştirimde işten çıkarılmalara olacak. Hiç kimsenin ekmeği ile oynanmamalı. Ekmeğe siyaset bulaşmamalı. Ne yazık ki bu geçmiş dönemler de de şimdi de olagelen bir durum. Buna artık bir son vermeliyiz.”

ALİAĞA'NIN  İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

www.aliagahaber.com

www.yenivizyon.net

www.gunaydinaliaga.com

www.aliagaspor.com

www.aliagamiz.com

 

DİĞER İNTERNET SİTELERİMİZ  İÇİN TIKLAYINIZ

www.bakircay.com

www.egehakimiyet.com

www.haberofisi.com

 

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ    www.gunaydinaliaga.com

BAKIRÇAY  GAZETESİ             www.bakircay.com

EGE HAKİMİYET GAZETESİ   www.egehakimiyet.com

VAZİYET GAZETESİ                  www.aliagahaber.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ                   www.haberofisi.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ          www.aliagaspor.com

SAZAN MİZAH GAZETESİ        www.aliagamiz.com

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894