• BIST 10158.63
  • Altın 2470.889
  • Dolar 32.1326
  • Euro 34.9943
  • İzmir 16 °C

Aliağa'da Burak Bıyıktay Dönemi

Aliağa'da Burak Bıyıktay Dönemi
www.alfativi.net Aliağa Petkim, sağlık sorunları nedeniyle Halil Üner'le yolların ayrılmasının ardından hoca arayışını Beşiktaş Cola Turka'nın eski antrenörü Burak Bıyıktay ile sonlandırdı.

Aliağa'da Burak Bıyıktay Dönemi

www.alfativi.net Aliağa Petkim, sağlık sorunları nedeniyle Halil Üner'le yolların ayrılmasının ardından  hoca arayışını  Beşiktaş Cola Turka'nın eski antrenörü Burak Bıyıktay ile sonlandırdı.

Aliağa petkim genel menajeri Birtan saka Burak Bıyıktay ile bir buçuk yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

 

 

Aliağaspor kulübü binasında Aliağaspor ikinci başkanı  Mustafa koç ile sözleşmeye imza atan Bıyıktay enka spor salonunda hafta sonunda oynanacak olan  Fenerbahçe Ülker karşılaşmasına hazırlanan Aliağa petkim takımını antrenmanını izledi. Bıyıktay  Aliağa petkim basketbol takımı yardımcı antrenörleri Tuğrul Taşkıngenç ve Alkım Ay"ın antrenmanı sonunda salona inerek oyuncular ile tanıştı. Yardımcı antrenörlerle konuşmasının ardından salondan ayrıldı.  Burak Bıyıktay"ın Fenerbahçe Ülker sonrası takımın başına geçeceği ve ilk  lig karşılaşmasına eski takımı Beşiktaş Cola Turka çıkacağı öğrenildi.

Burak Bıyıktay,Aliağa gibi bir kulübe gelmekten mutluluk duyduğunu söyleyen Bıyıktay, basketbola gönül vermiş insanların olduğu bir şehrin takımında olmak gurur verici bir olay.  bunun yanında bir takım zorlukları da var. ilk hedefimiz yukarıdaki sıralara tırmanmak ve yakalayabilirsek play off yakalamaktır. en yakın zamanda point gard(oyun kurucu) alacağız iki isim üzerinde yoğunlaştık bu iki isimde hala takımlarında oynadıkları için  netleşmedi. ilk hedefimiz türkiye kupası ve ardından deplasmanda oynayacağımız Beşiktaş kola Turka karşılaşmasıdır. Beko liginin her geçen gün zorluğu yükseliyor . ligin sonunda korkulu rüya görmektense hemen özellikler evimizde oynayacağımız karşılaşmaları alarak yukarıları çıkmamız gerekiyor.”dedi

ALFA TİVİ 1446 VİDEO HABER 300 BİN ZİYARETÇİ

DİĞER VİDEO HABERLERİMİZİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ http://alfativi.net/video-kategori-sayfalari/bolgesel-videolar.html

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894