• BIST 10098.61
  • Altın 2426.754
  • Dolar 32.2243
  • Euro 34.7798
  • İzmir 15 °C

Aliağa'da Yer Gök MHP

Aliağa'da Yer Gök MHP
ülkücü hareketin kurucusu rahmetli başbuğun bir sözü ile konuşmamı bitirmek istiyorum.“DALINDAN KOPAN YAPRAĞIN AKİBETİNİ, RÜZGÂR TAYİN EDER “

ALİAĞA'DA YER  GÖK MHP

 

İzmir"in  Aliağa ilçesinde MHP ilçe teşkilatını hazırlamış olduğu bir beraberlik ve dayanışma yemeğinde izdiham yaşandı. Yaklaşık bin davetlinin çağrıldığı birlik yemeğine iki binden fazla davetli katılınca gelen misafirler yer bulmakta zorlandı.

 

 

Abdurrehim Aydemir başkanlığında seçilen yeni yönetimin  flamingo restoranda düzenlemiş olduğu birlik beraberlik ve dayanışma yemeğine MHP İzmir il başkan adayı Musavvat Dervişoğlu, Eski sanayi bakanı ve İzmir  milletvekili A. Kenan Tanrıkulu, İzmir milletvekili K. Erdal Sipahi, MHP il Başkanı Ümit Akkuş, İzmir ilçe  başkanlarının da eşlik etti.

Düzenlenen yemeğe katılanları yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kapıda karşılayan başkan Abdurrehim Aydemir yemeğe olan ilgiden memnun olduklarını ifade etti.

MHP Aliağa ilçe teşkilatının bugüne kadar düzenlemiş olduğu en yüksek katılımlı yemek ve toplantı olduğunu ifade eden aydemir, bu güne kadar ilçe teşkilatında  çalışmalarda emeği geçen herkese ve yemeğe ilgi duyan tüm ülküdaşlara teşekkür etti.

Aydemir,” yüksek katılımlı bir gece oldu. Yaklaşık bin kişilik bir hazırlık yaptık. Sağolsunlar yemeğimize yüksek katılım oldu. İki bine yakın dostumuz bizlerin davetine geldi. Çok mutlu olduk. Ev sahipleri olarak dışarıdan gelen misafirlerimize yerlerimizi verdik. Kısa bir süre içinde de yapılan takviyeler ile gelen misafirlerimizi baş tacı ettik. Hepsinden Allah razı olsun. Böyle bir gece yaşattığımız için çok mutluyuz” dedi.

Gecenin takdimini eski MHP Aliağa il genel meclisi üyesi Birol Göçük"ün yaptığı yemekte

MHP Aliağa ilçe başkanı Abdurrehim Aydemir,İzmir il başkan adayı Musavvat Dervişoğlu, İzmir milletvekili  K. Erdal Sipahi, ve Eski sanayi bakanı ve İzmir  milletvekili A. Kenan Tanrıkulu yemeğe katılan misafirlere birer konuşma yaptı.

 

 

MHP ALİAĞA İLÇE BAŞKANI ABDURREHİM AYDEMİR  “DALINDAN KOPAN YAPRAĞIN AKİBETİNİ, RÜZGÂR TAYİN EDER “ 

 

Gecenin açılış  konuşmasını MHP Aliağa ilçe başkanı Abdurrehim Aydemir yaptı. Aydemir ” Değerli dava arkadaşlarım bilindiği üzere ilçemiz teşkilat yönetiminde, demokrasinin en güzel örneği sergilenerek bayrak değişimi yapılmıştır.  Seçilen yeni yönetim kurulu üyeleri ile partililerimizi, bir araya getirip tanıştırmak ve partililerimiz arasındaki kaynaşmayı sağlamak üzere bu akşam bir araya gelmiş bulunmaktayız.   Büyük davaya hizmet etmiş ve gelecekte hizmet etmeye hazırlanan, gönül erlerini bir araya getirerek, yönetim kurulumuzun her türlü gayret ve desteği ile büyüklerimizin bilgi ve tecrübelerini, gençlerimize aktarmak ve geleceğe hazırlamak istiyoruz.  Görevimiz, bu şanlı milletin fertleri olarak bu büyük davayı hak ettiği yere taşımaktır. Bu şanlı milletin aziz vatanı, dış mihrakların gayreti, iç mihrakların yardımı gaflet ve dalalet içinde olan, sözde yöneticilerin vurdum duymaz tavırları ile çok zor günler yaşamaktadır. Bilirsiniz ki bu millet kurtuluş savaşını yaşamıştır. Tarihte kurtuluş savaşı yaşamış ve zafer kazanmış çok az millet bulunmaktadır Misak-i milli hudutları için, doğulu-batılı, kuzeyli-güneyli, demeden aynı amaç, gaye ve ülkü ile bir araya gelinmiş ve bu aziz vatan toprağı yedi düvele karşı verilen kutsal mücadele ile kurtarılmıştır.      Bizlere emanet edilen bu aziz vatan ve bu şanlı devlet; yalnız Türkün, kürdün, lazın, çerkezin, boşnakın, arnavutun, ve arabın devleti değil, Gazi Mustafa Kemal"in dediği gibi, “Bu vatanı kurtaran ve Türkiye cumhuriyetini kuran Türkiye halkının vatanı ve devletidir.”Atasına saygısı olmayan millet ve fertlerin geleceği olamaz. Bu aziz vatanın her karışı kefensiz yatan milyonlarca şehidin kanı ile yoğrulmuştur. Atası bu vatan için , şehit ve gazi olan her ferdin bu aziz vatanı canından kıymetli bilerek koruması kutsal bir görevdir.İç ve dış mihraklar ile ihanet şebekelerinin oyununa gelinmemelidir.Bizim anlayışımızda ayrımcılık yok, bilgi vardır. Büyük şair Mehmet Akif"in dediği gibi  “girmeden tefrika, bir millete düşman giremez Toplu vurdukça yürekler, onu top sindiremez”

 

 

   Amacımız öncelikli olarak ilçemizde ve teşkilatımız da birlik ve beraberliği sağlayarak kardeşliği hoşgörüyü sevgiyi saygıyı güveni ve emanete sahip çıkmayı yaygınlaştırmaktadır .

Milliyetçi hareketin, ırkçılık ve ayrımcılık olmadığını herkese anlatmaktır.

Mili ve manevi değerlere sahip kadroların, yerel ve ulusal siyasete, iktidara gelmesini sağlayarak millete hizmet etmektir. Bu amaçlar doğrultusunda bu güne kadar her ne sebeple olursa olsun teşkilatımıza gelemeyen bütün dava arkadaşlarımızı birliğe, beraberliğe ve dirliğe davet ediyorum. Herkes bilir ki milliyetçi hareket okulları milli ve manevi değerlere sahip vatan evlatları yetiştirir. Zaman zaman iktidara gelen siyasi partiler ve bu vatan evlatlarından bir kısmını kadrolarına dahil ederek, edep, ahlak, bilgi ve becerilerinden faydalanırlar.

 

 

       Şimdi diyorum ki bu büyük davanın gönül erleri..!Başka araçlara yedek parça olmayın, orijinal parçaları olarak bu davanın hak ettiği yere yükselmesi için üstünüze düşen vazifeyi yapınız.   Irmakların macerası olduğu gibi , sizde bu davanın macerasına dönün..!

Bu büyük dava nehrinin daha gür akmasına yardımcı olun..! Hz. Mevlana"nın dediği gibi “Bir olalım iri olalım diri olalım”…! Türk dünyasının bilge başbuğu ülkücü hareketin kurucusu rahmetli başbuğun bir sözü ile konuşmamı bitirmek istiyorum.“DALINDAN KOPAN YAPRAĞIN AKİBETİNİ, RÜZGÂR TAYİN EDER “

Bu duygu ve düşüncelerle uzaktan yakından gelerek bu gecemize katılan başta değerli konuklarımız olmak üzere, sevgili dava arkadaşlarıma ve sevgili bozkurtlarıma saygı ve sevgilerimi sunarım. Allaha emanet olun” diye sözlerini bitirdi

 

 

MHP İZMİR İL BAŞKAN ADAYI MUSAVVAT DERVİŞOĞLU, “İZMİR TEŞKİLATI YENİLENDİ”

MHP İzmir il başkan adayı Musavvat Dervişoğlu yaklaşık iki bin kişilik davetli topluğuna yaptığı konuşmasında  28 ilçede kongre sürecinin tamamlandığını ve 17 ilçe başkanının değiştiğini söyledi. Dervişoğlu yaptığı konuşmada, “başka bir partide böyle büyük bir değişim olsa kavgaların ve tartışmaların ardı arkası kesilmez. MHP izmirde kendine yakışanı yaptı. Teşkilatın yüzde sekseni yenilendi. MHP izmirde canlı bir organizma gibi kendini yeniledi. Bu değişim il kongresinde de aynana yaşanacak büyük bir yenilenme hareketi başlatacağız.  Kasım ayında Ankara da yapılacak olan 9. olağan kurultayda türkiyenin ekonomik, siyasi, sosyal olarak girdiği çıkmaz yoldan kurtarmanın yolu bu kurultayda gerçekleşecektir.”dedi.

 

K. ERDAL SİPAHİ,”ÜLKEMİZİN SINIRLARI KANLA ÇİZİLDİ”

MHP İzmir milletvekili Erdal sipahi"de yaptığı konuşmada gecenin bir miting havasında olduğunu hatırlattı.  ülkenin cumhuriyet tarihinin en karanlık döneminden geçmekte olduğunu ifade eden  Sipahi,” dış politikada utanç verici gelişmeler yaşanıyor.  Devletin bölünmez bütünlüğü ile kumar oynanan bir ihanet planı sergilenmektedir. AKP döneminde ortaya atılan yeni tabirler. Değişim, açılım, dönüşüm, yol haritası gibi tabiler ihanetin kod ismi olmaya başladı. Ne idüğü bizce malum kişilerde bu ihanetin oluşmasında da  katkıda bulunmaya çalışıyorlar.”dedi. Sipahi AKP döneminde şehit sayısının çok arttığını ve bölücü terör olaylarının tavan yaptığını ve  AKP hükümetinin basiretsizliğini ve beceriksizliğini örtmek için ülkenin bölünmez bütünlüğü ile kumar oynandığı söyledi.

 ülkenin misakı milli sınırlarının kanla çizildiğini hatırlatan sipahi, “kimseye verilecek tek bir çakıl taşımız bile yok. Ülkeyi bölmeye yönelik tüm hareketlerin karşısında MHP sonuna kadar mücadele edecektir. İhanet planına tüm gücüm ile karşı çıkacağız. Bu ülkenin bölünmez bütünlüğüne dinamit koydurmayız. ” dedi.

 

 

A. KENAN TANRIKULU,” ÜLKEMİZ ASLA VE ASLA BÖLÜNMEYECEKTİR”

 

Eski Sanayi Bakanı ve İzmir milletvekili A. Kenan Tanrıkulu, ise yaptığı konuşmada “ülkemizde bir çok dert, problem ve hüzün var. İçimizi de fazla karartmamız gerekiyor. İçimizde türkiye sevdalısı gönül erleri milliyetçi hareketin değerli mensupları var. Sizler var olduğunuz ve birlik ve beraberliğinizi gösterdiğiniz sürece ülkemiz asla ve asla bölünmeyecektir.”dedi.

Halk oyunları gösterilerinin sunulduğu gecede flamingo grubu da kahramanlık türküleri  ile yemeğe gelen misafirleri coşturdu. Geç saatlere kadar süren yemek sonrası plaj yolu bir süre trafik karmaşası yaşandı. Plaj yolu trafiği dakikalar sonrası normal seyrine girebildi.  

 

Haber Şenol GÖK  www.bakircay.com

  • Yorumlar 7
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894