• BIST 10166.63
  • Altın 2470.889
  • Dolar 32.1326
  • Euro 34.9943
  • İzmir 23 °C

Aliağa'da Yüzler Gülüyor

Aliağa'da Yüzler Gülüyor
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Beko Basketbol Ligi’nde Türk Telekom’u 73-71’lik skorla mağlup ederek önemli bir galibiyet alan Aliağa Petkim’de galip gelmenin sevinci yaşanıyor.

Aliağa Petkim"de Yüzler Gülüyor
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Beko Basketbol ligi"nde Türk Telekom"u 73-71"lik skorla mağlup ederek önemli bir galibiyet alan Aliağa Petkim"de galip gelmenin sevinci yaşanıyor.


Aliağa Petkim Kulübü Başkanı Metin Timurhan, yaptığı yazılı açıklamada, dün aldıkları Türk Telekom galibiyetinin ardından güçlü Banvit karşısına yüksek moralle çıkacaklarını, Türk Telekom galibiyetinin mimarı olan oyuncuları ve taraftarları kutladığını belirtti.
Banvit maçında da aynı oyunu sergileyeceklerini ve aynı seyirci desteğinin de yanlarında olacağına inandığını vurgulayan Timurhan, ''Banvit maçında da her zaman en büyük kozumuz olan taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Ayrıca Banvit karşılaşmasının bilet fiyatlarını 1 TL olarak belirledik, her zaman olduğu gibi zaten bayanlarımıza ücretsiz. 7'den 70'e tüm halkımızı pazar günü oynayacağımız bu önemli karşılaşmaya davet ediyorum. Aynı fiyat politikamız son hafta evimizde oynayacağımız Bornova Belediyesi maçında da devam edecek'' dedi.
Aliağa Petkim Başantrenörü Burak Bıyıktay ise Türk Telekom'u yendikleri için çok mutlu olduklarını belirterek, karşılaşmanın sonuna kadar savaşan oyunculara ve salonu dolduran taraftarlara teşekkür etti. Hafta sonu oynayacakları Banvit maçını da mutlaka kazanmaları gerektiğine değinen Bıyıktay, ''Ligin kalan 3 haftasında 2 karşılaşmamızı kendi sahamızda oynayacağız. Bu maçlardan da galibiyetle ayrılarak Beko Basketbol Ligi'nde mücadele etmeye devam edeceğiz'' dedi.
Aliağa Petkim'in takım kaptanı Barış Güney her maçın yoğun stres içinde geçtiğini, takım olarak her karşılaşmada maçın sonuna kadar savaştıklarını ifade etti. Önlerinde 3 maçlarının kaldığını dile getiren Barış Güney, bu maçlardan da galibiyetle ayrılmak istediklerini kaydetti.
Aliağa Petkim"in 24 Nisan Pazar günü Banvit ile yapacağı maçın biletlerinin 1 liradan satılacağı, kadınların maçı ücretsiz izleyebileceği açıklandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894