• BIST 9981.34
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 21 °C

Aliağalı Gençlerin CHP İlgisi

Aliağalı Gençlerin CHP İlgisi
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ GÜNAYDIN EGE GAZETESİ / Yaklaşan genel seçimler öncesi CHP’li gençler Pazar kahvaltısından bir araya geldi. Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Gençlik Kolları’nın Sahil Kafe’de düzenlediği

CHP"Lİ GENÇLER KAHVALTIDA BULUŞTU

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ GÜNAYDIN EGE GAZETESİ / Yaklaşan genel seçimler öncesi CHP"li gençler Pazar kahvaltısından bir araya geldi. Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Gençlik Kolları"nın Sahil Kafe"de düzenlediği etkinliğe CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Gürsoy Taşdemir, Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ve yönetim kurulu üyeleri, Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz, partili belediye meclis ve il genel meclis üyeleri, İzmir 2. bölge milletvekili aday adayları; Ulviye Öztürk, Murat Kahriman ve İdris Yavuzyılmaz ile çok sayıda genç katıldı.

YGS"deki şifre iddiaları Aliağa"da protesto edilecek
Birlik ve beraberliği pekiştirmek yaklaşan genel seçimler için gerekli birlikteliği sağlamak için bir araya geldiklerini belirten Aliağa Gençlik Kolları Başkanı Ozan Güzeller; “Biz gençler partimiz CHP"yi iktidara taşımak için and içtik. Bu gün burada bir kez daha bir araya gelerek kararlılığımızı gösterdik. Biz gençler partimizin neferleriyiz.” dedi. Yurdun dört bir yanında dalga dalga yayılan YGS protestosunu Aliağa"da da yapacaklarını belirten Güzeller; Şifre ve kopya iddiaları endişe vericidir. Milyonlarca liseli gencin ve ailelerinin hayatını doğrudan etkileyen bu sınavla ilgili şaibeler kabul edilemez, tüm yurtta olduğu bizde bu durumu ilçemizde 16 Nisan Cumartesi Saat 15.00"de Demokrasi Meydanı"nda protesto edeceğiz.”dedi. 

Başkan Oğuz gençlerin yanında
Gençliğin gücünü ve etkisini çok iyi bildiğini belirten Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz; “Kadınlarımız ve gençlerimizin siyasetteki etkisine ve gücüne inanan biriyim. Bunu en son yaptığımız yerel seçimlerde de gördük. Partimizi iktidara gençler taşıyacak. Gençlerin her zaman yanındayım.”dedi.

Gençler CHP"ye sahip çıktı
Cumhuriyet Halk Partisi"nin gençlere her zaman sahip çıktığını bugün ise gençlerin CHP"ye sahip çıktığını görmekten mutlu olduğunu belirten Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, “Bugünden itibaren çok daha fazla çalışacağız. Gece gündüz demeden gençlerimizle, kadınlarımızla, gönüllülerimizle birlikte hep birlikte el birliğiyle çalışarak partimizi iktidara taşıyacağız.”dedi. Oğuzhan ayrıca düzenlenen etkinlik nedeniyle gençlere teşekkür etti.

“İktidar olmak için hepimiz kol kola yürümeliyiz”
Gençleri kol kola iktidara yürümeye davet eden İzmir İl Başkan Yardımcısı Gürsoy Taşdemir de ; “Partinin tabanında gelen biri olarak tüm görevler gelip geçicidir. Asıl olan CHP"dir. Bizi için CHP üyeliği onurdur. Görevimiz ülkenin sigortası CHP"yi iktidara taşımaktır. Türkiye"nin içinde bulunduğu vehamet apaçık ortadadır. YGS"deki şifre krizinin yanı sıra, aydınların, demokratları sebebi ne olduğu belli olmadığı dosyalarla yıllardır içerde tutanlara yazıklar olsun. Bu tezgâhları düzenleyenler kim bilir sandık başında hangi kriptoları devreye sokacaktır bilmiyoruz. O nedenle gün birlik olma, CHP"yi iktidara taşıma günüdür. Amacımız Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu"nun dediği gibi partimizi geleceğimiz olan gençlerle iktidara taşımak, ülkeyi CHP kadrolarına teslim etmektir. Bu anlamda sizlere çok önemli görevler düşüyor. Biz hep yan yana durmayı bildik, ancak hiç kol kola girip yürüyemedik. Bu sürece analarımızla, babalarımızla, komşularımızla, gönüllülerimizle dahil olmalıyız. İktidar olmak için hepimiz kol kola yürümeliyiz, hepinizi kol kola yürümeye davet ediyorum.” dedi.  

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894