• BIST 9996.75
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 22 °C

Aliağalı Gençlerin YGS Tepkisi

Aliağalı Gençlerin  YGS Tepkisi
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ YENİVİZYON GAZETESİ YGS Soru kitapçığında şifreleme yapıldığı iddiaları Aliağa’da protesto edilecek.

ALİAĞALI GENÇLERİN YGS TEPKİSİ

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ YENİVİZYON GAZETESİ / YGS Soru kitapçığında şifreleme yapıldığı iddiaları Aliağa"da protesto edilecek.
Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) soru kitapçığında şifreleme yapıldığı iddiaları Aliağalı gençler tarafından da protesto edilecek. Yurdun dört bir yanında yapılan ve dalga dalga yayılan “YGS soru kitapçığında şifre” iddiaları protestosu Aliağa da Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları ve kendilerini “Aliağa Şifresizleri” olarak adlandıran grup tarafından yapılacak. Eylem 16 Nisan Cumartesi günü Saat 15.00"de Cumhuriyet Meydanı"nda gerçekleşecek.

“Liseli gençlerimizin ve ailelerinin kaygılarına yürekten katılıyoruz”
İddialarla ilgili bugüne kadar yapılan hiçbir açıklamanın öğrencileri ve yurttaşları ikna etmediğini belirten CHP Aliağa Gençlik Kolları Başkanı Ozan Güzeller;  Yüz binlerce öğrencinin geleceğiyle oynandı. Liseli gençlerimizin ve ailelerinin hayatını doğrudan etkileyen sınavla ilgili şaibeler kabul edilemezken, konuyla ilgili doğru dürüst, ikna edici bir açıklama da yapılmadı. Bu acı gerçeği yüksek sesle haykırmak, öğrencilerin üzüntülerine ortak olmak ve haksızlığı protesto etmek için Aliağa Şifresizleri Grubu ile birlikte 16 Nisan Cumartesi günü Saat 15.00"de Cumhuriyet Meydanı"nda buluşacağız. Duyarlı tüm yurttaşlarımızı bekliyoruz.” dedi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894