• BIST 10055.98
  • Altın 2424.227
  • Dolar 32.2325
  • Euro 34.7706
  • İzmir 14 °C

Aliağalılar Kandırılıyor

Aliağalılar Kandırılıyor
ALİAĞA HABER / Aliağa Belediye Başkanı Ö.Turgut Oğuz’un Halk TV de yayınlanan “ Halk ve Yerel Yönetimler” konulu programda yaptığı açıklamalara Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş tepki gösterdi.

KAZIM ULAŞ “ HALK TV DE HALKI KANDIRMAYIN.”

AK PARTİ ALİAĞA İLÇE BAŞKANI KAZIM ULAŞ “ BELEDİYE BAŞKANI HALK TV DE HALKA YALAN SÖYLÜYOR.”

ALİAĞA HABER /  Aliağa Belediye Başkanı Ö.Turgut Oğuz"un Halk TV de yayınlanan “ Halk ve Yerel Yönetimler” konulu programda yaptığı açıklamalara Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş tepki gösterdi. “Belediye Başkanı Turgut Oğuz ismi halk, konusu halk olan CHP"nin yayın organı Halk TV"de Aliağa Halkını kandırıyor.” Diyen Kazım Ulaş aradan 6 ay süre geçmesine rağmen geçmiş belediyenin borcunun hala 20 Milyon TL olarak gösterilmesine anlam veremediğini söyledi. Geçmiş Belediyenin borcunun ne kadar olduğu konusunda kamuoyuna net bir bilgi vermek amacıyla Ak Partili Belediye Meclis Üyelerinin 07.07.2009 tarihli meclis oturumunda yazılı bir soru önergesi verdiğini söyleyen Ulaş “ Soru önergesine verilen cevap ortada. Soru önergesine cevap olarak verilen rakamlar Halk TV de konuşan Başkanı yalanlıyor. Bizzat kendisinin imzaladığı cevap yazısında Aliağa Belediyesi devralınırken Helvacı Beldesi ile birlikte toplam borç tutarının 14.161.069 TL olduğu yazıyor. Helvacı Beldesi"nin borcunun 2.842.393 TL olduğu söylenen yazıya göre Aliağa Belediyesi"nin borcu 11.318.676 olduğu görülüyor. Kapalı Pazar Yeri dükkân ve tezgâh satışlarından gelecek para ve TOKİ de bulunan 82 dairenin satışından gelecek yaklaşık 8.000.000 TL düşünüldüğün de bu borç 3.318.676 TL gibi bir rakama düşmektedir.İstiyorlarsa vereyim belgeyi baksınlar.” Şeklinde konuştu.

KAZIM ULAŞ “ BORÇ EDEBİYATI YAPARAK BECERİKSİZLİKLERİNİ ÖRTÜYORLAR.”

Aliağa Belediye Başkanı Ö. Turgut Oğuz"un ya bilinçli ya da iş bilmeyen akıl hocaları tarafından yanlış bilgi verilerek konuları çarpıttığını söyleyen Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş “ Sayın Başkan ya imza attığı belgeyi hatırlamıyor ya da halkın gözünün içine bakarak bile bile yalan söylüyor. Hesap ortada 3.318.676 TL tutarındaki borç hiç kaynak üretilmese bile ayda 55 Bin TL ödeyerek kapanacak bir borç. Hiç kaynak üretemeyecek demek ki temcit pilavı gibi her fırsatta borcun ardına sığınıyor. CHP zihniyeti bunu hep yapıyor. Bizim zamanımızda borç ta vardı, şantiyeye dönmüş bir Aliağa vardı ve maaşını zamanında alan işçiler vardı. Yapılınca demek ki yapılıyormuş.” Dedi.

KAZIM ULAŞ “YAPTIKLARIMIZLA ÖVÜNMEYİN, YAPACAKLARINIZI ANLATIN.”

Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş televizyon programında Başkan Oğuz"un sürekli Ak Parti İktidarında yapılan işleri sahiplenme yolunu izlediğini söyleyerek şöyle konuştu; “  Geçmiş 5 yılda yapılan çalışmalar ortada. Her fırsatta İzmir Büyükşehir Belediyesi"ne sığınarak nereye kadar gideceksiniz. Sayın Başkan aldığınız onca danışman Büyükşehir de bile yok. Buna rağmen televizyonlarda geçmiş belediyenin yaptığı hizmetleri sahiplenme telaşı içindesiniz ve siz yapmış gibi gösteriyorsunuz. Bence yapacaklarınızı anlatın. 6 ay gibi bir sürede kimse sizden mucize beklemiyor. Aliağa ile ilgili düşüncelerinizde net olun, açıklayıcı olun, açık olun. Çok güzel dediğiniz ve Türkiye de ilkler arasına giren Kadın Sığınma Evi kimin zamanında yapıldı ve yine ilklerden Kadın danışma Merkezi kimin zamanında hizmete açıldı. Öve öve bitiremediğiniz ve 5-10 kişi ile yürütülen konservatuar çağdaş hale kimin zamanında getirilip kursiyer sayısı binlere çıkarıldı. Sağlıklı ve çağdaş denize girme imkânı kimin zamanında sağlandı. Gururla anlattığınız Engelli Rehabilitasyon Merkezini kim hizmete açtı.?”

 

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ULAŞ “ İYİ Kİ BÜYÜK ŞEHİR VAR…!”

İlçe Başkanı Kazım Ulaş Aliağa Belediyesi"nin yaptığı ve yapmayı planladığı çalışmaları anlatırken Başkan Oğuz"un devamlı Büyükşehir"e yaptıracağız, Büyükşehir ile beraber yapacağız demesini de eleştirerek “ Geçmiş belediye Büyükşehir"e rağmen büyük işler yaparak Aliağa"nın çehresini tamamen değiştirdi. Biz Büyükşehir hiçbir şey yapmadı demedik. Yaptıklarını da söyledik, hakkını verdik. Şimdi siz Büyükşehir yanınızdayken daha kolay proje üretip hayata geçirebilirsiniz. Başkan olarak çizdiğiniz portre Aliağa"nın geleceği adına ümit vermiyor. Kararlı, net ve açık olun. Aliağa halkı kimin ne yaptığını çok iyi biliyor. Her fırsatta Büyükşehir diyerek nereye kadar gidebilirsiniz. Bu arada siz ne yapacaksınız onları söyleyin.” Diye konuştu.

KAZIM ULAŞ “ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ ALİAĞA"NIN NERESİNDE.?”

Aliağa Belediye Başkanı Ö.Turgut Oğuz"un Aliağa da yapmayı düşündükleri kentsel dönüşüm projesi için söylediği sözlere de anlam veremediğini ifade eden Ulaş “ Sayın Başkan Kentsel Dönüşümü mutlaka yapmaları gerektiğini söyleyerek aynen şu ifadeyi kullanıyor. " Aliağa"nın üstlerinde bir yerde yerimiz var orayı kentsel dönüşüm için kullanacağız." Sayın Oğuz bu yer neresidir ve nerededir. Aliağa"nın üstleri diyerek nereyi kastediyorsunuz. Başkan olarak yeterli bilgilendirilmediğiniz düşüncesindeyim.” Dedi.

 

 

 

 

 Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Ulaş, Aliağa Belediyesinin ne kadar borç ile devralındığına ilişkin Ak Partili Belediye Meclis Üyelerinin sorduğu soru önergesi ve cevabını da göstererek “ Bile bile halkı kandırmayın.” Dedi.

 

ALİAĞA"NIN  İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

www.aliagahaber.com

www.yenivizyon.net

www.gunaydinaliaga.com

www.aliagaspor.com

www.aliagamiz.com

 

DİĞER İNTERNET SİTELERİMİZ  İÇİN TIKLAYINIZ

www.bakircay.com

www.egehakimiyet.com

www.haberofisi.com

 

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ    www.gunaydinaliaga.com

BAKIRÇAY  GAZETESİ             www.bakircay.com

EGE HAKİMİYET GAZETESİ   www.egehakimiyet.com

VAZİYET GAZETESİ                  www.aliagahaber.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ                   www.haberofisi.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ          www.aliagaspor.com

SAZAN MİZAH GAZETESİ        www.aliagamiz.com

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894