• BIST 10055.98
  • Altın 2420.658
  • Dolar 32.2925
  • Euro 34.7642
  • İzmir 18 °C

Aliağalılar Zafer Yürüşünde

Aliağalılar Zafer Yürüşünde
Zafer Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikler kapsamında Zafer Yürüyüşüne katılmak için CHP Aliağa Gençlik Kollarından 100 kişilik grup Afyon’a gitti. İlker Varol Başkanlığındaki gençleri Aliağa Belediye Başkanı

CHP"Lİ ALİAĞA GENÇLİK KOLLARI ""KOCATEPE ZAFER YÜRÜYÜŞÜ""NDE.

Zafer Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikler kapsamında Zafer Yürüyüşüne katılmak için CHP Aliağa Gençlik Kollarından 100 kişilik grup Afyon"a gitti. İlker Varol Başkanlığındaki gençleri Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, İlçe Sekreteri Yücel Laçinel ile ilçe yöneticileri yolcu etti.  25 Ağustos'u 26 Ağustos'a bağlayan gece Atatürk'ün Şuhut'tan Kocatepe'ye yaptığı yürüyüşü simgeleyen Zafer Yürüyüşü için Afyon"a giden CHP"li gençler de 25 Ağustos'u 26 Ağustos'a bağlayan gece saatler 24.00"ü gösterdiğinde Şuhut'tan başlayıp Kocatepe'ye kadar Atatürk"ün kullandığı yaklaşık 14 kilometrelik güzergahı yürüyerek geçecekler. Saat 04"de tören alanına ulaşacaklar. 1874 Rakımlı tepede Atatürk"ün "Ordular ilk hedefiniz Akdeniz. İleri" diyerek büyük taarruzu başlattığı alanda yapılacak olan törene katılacaklar.

""ATATÜRK, FEVZİ ÇAKMAK VE İSMET PAŞA'NIN 87 YIL ÖNCE GEÇTİĞİ YOLDAN YÜRÜYECEĞİZ""

 Kafile Başkanı İlker Varol ""Afyon Kocatepe Üniversitesi'nin "Büyük Taarruz'un 87. Yılında Atatürk'ün İzinde Kocatepe'ye Yürüyeceğiz" sloganıyla düzenlediği "Kocatepe Zafer Yürüyüşü" ne katılacağız. Türkiye"nin her il ve ilçelerinden CHP gençlik kolları üyelerinin katılacağı ve İzmir"in öncü olduğu yürüyüş ve törene Aliağa"dan yaklaşık 100 arkadaşımız ile katılıyoruz.  25 Ağustos'u 26 Ağustos'a bağlayan gece, meşaleler eşliğinde saatler gece yarısını gösterirken Çakırözü Köyünden Kocatepe'ye yürüyüş başlayacak. Yürüyüş, 14 kilometrelik Zafer Yolu'nda gerçekleştirilecek. 87 yıl önce aynı tarihte orduların at ve kağnılarla yürüdüğü güzergahın takip edildiği yürüyüş, yaklaşık 4 saat sürecek. Atatürk, Fevzi Çakmak ve İsmet Paşa'nın 87 yıl önce geçtiği yoldan yürüyerek aynı duyguları yaşacağımız için çok mutlu ve heyecanlıyız.  Saat 04.30'da Kocatepe'deki tiyatral ve müzikal etkinlikler başlayacak. "Kocatepe Zafer Yürüyüşü" etkinliklerin ardından güneşin ilk ışıkları ile birlikte sona erecek. Ancak bizim Kemalist yolda yürüyüşümüz hep devam edecek"" dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894