• BIST 10008.15
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 26 °C

Aliağaspor Deplasmanda

Aliağaspor Deplasmanda
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Futbolda Aliağaspor’un da yer aldığı 1. Amatör Lig 1. Grupta ilk yarının son maçları hafta sonu oynanacak. Grubun lideri Aliağaspor deplasmanda Kınık Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

FUTBOL, 1. AMATÖR LİG 1. GRUPTA İLK YARININ SON MAÇLARI HAFTA SONU OYNANACAK

ALİAĞASPOR DEPLASMANDA KINIK BELEDİYESPOR İLE KARŞI KARŞIYA GELECEK.

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Futbolda Aliağaspor’un da yer aldığı 1. Amatör Lig 1. Grupta ilk yarının son maçları hafta sonu oynanacak. Grubun lideri Aliağaspor deplasmanda Kınık Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. 6 maçta aldığı 5 galibiyetle 15 puan toplayan ve averajla lider durumda bulunan yeşil-beyazlılar 9 puanla 4. sırada yer alan rakibi ile 19 Kasım Cumartesi günü Kınık'ta karşı karşıya gelecek.  Karşılaşma Saat 13.00’de başlayacak.

Alper Peker; “İlk yarıyı lider bitirmek istiyoruz”

Ligde oynadıkları 6 maçın 5’ni kazandıklarını belirten Aliağaspor Teknik Direktörü Alper Peker; “Bir maç haricinde oynadığımız diğer karşılaşmalarda aşağı yukarı istediğimiz futbolu oynadık ve bu maçlardan 3’er puanla ayrıldık. İlk yarının son maçında da Kınık Belediyespor ile karşı karşıya geleceğiz.  Bu maçtan da 3 puan alabilirsek ilk yarıyı lider kapatmış olacağız, bir anlamda ilk yarı hedefimize ulaşmış olacağız. Umarım sahadan 3 puanla ayrılan taraf oluruz. Oyuncularıma güveniyorum” dedi.

Helvacıspor’un konuğu Dikilispor

Üst üste aldığı galibiyetlerle tırmanışa geçen, Aliağaspor ve Çandarlıspor’un hemen ardından ligde 3. sırada bulunan Helvacıspor ise ligin son haftasında evinde Dikilispor’u ağırlayacak.8 puanla 5. sırada yer alan rakibini evinde ağırlayacak olan mavi- beyazlılar karşılamadan mutlak 3 puan bekliyor. Karşılaşma 19 Kasım Cumartesi Saat 13.00’de başlayacak.

Son hafta karşılamasından 3 puan beklediklerini belirten Helvacıspor Teknik Direktörü Erol Aydın; “Oyuncularım bugüne kadar oynadıkları karşılaşmalarda çok iyi mücadele ederek ellerinden gelenin en iyisini sahaya yansıttılar. İlk yarının son maçında evimizde oynayacağımız Dikili maçından da 3 puan bekliyoruz. Tabi ki oynanmadan maç kazanılamaz. Taraftarlarımızı da bu önemli maçta yanımızda görmek istiyoruz.” dedi.

Grupta 2 maç daha var

Grupta 19 Kasım Cumartesi günü iki karşılaşma daha oynanacak. Program; Ulukentspor-  F.Bağarasıspor ve Bergama GB-Çandarlıspor. Karşılaşmalar saat 13.00’de başlayacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894