• BIST 10271.73
  • Altın 2398.482
  • Dolar 32.2398
  • Euro 34.6949
  • İzmir 21 °C

Aliağaspor İzmir Temsilcisi

Aliağaspor İzmir Temsilcisi
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / U–15 liginde grubunda ilk ikiye kalarak play-off oynamaya hak kazanarak büyük bir başarı yakalayan Aliağaspor U15 futbol takımı Demirköprü ve Çiğli Belediye engelini aştıktan sonra finalde karşılaştığı rakibi

ALİAĞASPOR TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA İZMİR’İ TEMSİL EDECEK 

PLAY-OFF KARŞILAŞMALARINDA 3 RAKİBİNİDE DİZE GETİREN ALİAĞASPOR TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA GİDİYOR 

ALİAĞASPOR:3 KONAK BELEDİYE:0

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / U–15 liginde grubunda ilk ikiye kalarak play-off oynamaya hak kazanarak büyük bir başarı yakalayan Aliağaspor U15 futbol takımı Demirköprü ve Çiğli Belediye engelini aştıktan sonra finalde karşılaştığı rakibi Konak Belediye’yi 3-0 yenerek Türkiye Şampiyonasında İzmir’i temsil etmeye hak kazandı. Bornova Yusuf Tırpancı sahasında oyununun ikinci yarısında Berkay Sarı (2) ve Berkay Bayır (1) ayağından kazandığı gollerle rakibini saf dışı bırakan Aliağaspor Türkiye Şampiyonasında İzmir’i temsil etmeye hak kazanan 5 takımdan biri oldu. Aliağaspor’un ard arda bulduğu goller sonrasında oyun disiplininden kopan rakipte 3 oyuncu kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. 70 dakikalık mücadele sonunda rakibini yenen genç oyuncular sahayı bayram yerine çevirdiler. 

STAD: Bornova Yusuf Tırpancı 

HAKEMLER: Berkan Karakaş (8), Fehim Mısırlıoğlu (8), Yiğit Öz (8) 

ALİAĞASPOR: Emre (9), Bahadır (8), Serkan (8), Ramazan (8), Servet (8), Kazım (8), Burak (8) (Dk. 36 Ersin 8), Ayberk (8), Berkay Sarı (9), Berkay Bayır (8) (Dk. 68 Alican 8) 

KONAK BELEDİYE: Murat (4), Volkan (4), Emre (4), Mehmet (4), Kadir (5), Mahsun (4), Baran (4) (Dk. 41 Cem 3), Basrican (4) (Dk. 63 Baver 3), Canberk (4) (Dk. 50 Mustafa ?), Yusuf (3), Hasan (3) 

GOLLER: Dk. 56 ve Dk. 61 Berkay Sarı, Dk. 64 Berkay Bayır (Aliağaspor) 

SARI KART: Servet (Aliağaspor), Mahsun, Hasan, Yusuf, Volkan, Mustafa (Konak Belediye) 

KIRMIZI KART: Dk. 65 Hasan, Dk. 69 Yusuf, Dk. 70+2 Mustafa (Konak Belediye) 

MAÇTAN DAKİKALAR:

Dk. 23: Aliağaspor atağında ceza sahası önünde Ayberk’in düşürülmesi ile kazanılan serbest vuruşta Mert’in vuruşunu Konak Belediye kalecisi Murat güçlükle çeldi. 

Dk. 27: Ani gelişen Konak Belediye atağında sol kanattan aldığı topla hızlı bir şekilde ceza sahasına kadar giren Hasan’ın mükemmel şutunu Aliağaspor kalecisi Emre aynı güzellikte çıkararak rakibine gol izni vermedi. 

Dk. 56: Aliağaspor atağında ceza sahası önüne kadar rakiplerini bir bir çalımlayarak gelen Ayberk’in derinlemesine pasında topla buluşan Berkay Sarı’nın plase vuruşunda top kalecinin uzanamayacağı köşeden ağlarla buluştu. 1-0

 

Dk. 61: Aliağaspor kalecisi Emre’nin kullandığı uzun degajda Konak Belediye defasından seken topu takip eden Berkay Sarı bir anda kaleci Murat ile karşı karşıya kaldı. Berkay Sarı ayak içi ile akıl dolu bir vuruş yaparak topu ağlarla buluşturdu kendisinin ve takımının ikinci gölünü attı. 2-0 

Dk. 64: Ard arda gelen Aliağaspor golleri ile oyun disiplininden kopan Konak Belediye defansının yaptığı hatada topu kapan Berkay Bayır öne çıkan Konak Belediye kalecisi Murat’ın üstünden aşırarak topu ağlarla buluşturdu ve maçın skorunu ilan etti. 3-0 

Murat Topal “Oyuncularımla gurur duyuyorum”

Oyuncularının sahada büyük bir özveri ile mücadele ettiğini belirten Aliağaspor U15 futbol takımı antrenörü Murat Topal “Futbolcularımla ne kadar övünsem azdır. Bize çok büyük mutluluk yaşattılar. Play-off’ta Demirköprü, Çiğli Belediye ve Konak Belediye’yi eleyerek Türkiye şampiyonasına katılma hakkı elde ettik. Türkiye Şampiyonasında U15 kategorisinde İzmir’i temsil edecek 5 takımdan birisi olduk. Tüm oyuncularım ile gurur duyuyorum.” dedi. 

Uğur Eren “Yürekten Kutluyorum”

Kulüp yöneticisi Yüksel Ayılldız ile birlikte final maçını seyreden Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren oyuncuları ve antrenörleri kutlarken  “Şehrimizde futbolun gelişmesi için elimizden gelen tüm çabayı sarf ediyoruz. Bugün alınan sonuç ve kazanılan başarı futbolda doğru yolda ilerlediğimizi göstermektedir. Genç oyuncularımızı Türk futboluna kazandırmaktan dolayı gururluyuz. Takımımızın başarısında emeği geçen antrenörlerimiz ve sporcu ailelerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894