• BIST 10287.16
  • Altın 2413.146
  • Dolar 32.2664
  • Euro 34.8187
  • İzmir 26 °C

Aliağaspor Play Off'a Kaldı

Aliağaspor Play Off'a Kaldı
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Futbol 1. Amatör Lig 1. Grupta yer alan Aliağaspor, Foça deplasmanından bir puanla dönerek sezonun tamamlanmasına 3 hafta kala play-off’lara kalmayı garantiledi.

ALİAĞASPOR LİGİ BİTİRDİ.

 

SEZONUN TAMAMLANMASINA 3 HAFTA KALA ALİAĞASPOR PLAY-OFF’LARA KALMAYI GARANTİLEDİ.

BAĞARASISPOR: 0 ALİAĞASPOR:0

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Futbol 1. Amatör Lig 1. Grupta yer alan Aliağaspor, Foça deplasmanından bir puanla dönerek sezonun tamamlanmasına 3 hafta kala play-off’lara kalmayı garantiledi. Bağarası ile golsüz berabere kalarak liderliğini devam ettiren yeşil beyazlılar normal sezonun tamamlanmasının ardından Süper Amatör Lig’e yükselebilmek için play-off maçları oynayacak.  Play-off umutlarını son üç haftaya taşımak isteyen Helvacıspor ise umutlarını Çandarlı’da bıraktı. Çandarlı Belediyespor’a 3–2 mağlup olan mavi beyazlılar play-off şansını yitirirken rakibi Çandalı Belediyespor da Aliağaspor ile birlikte gruptan play-off’lara kalmayı garantileyen 2. takım oldu. Karşılaşmaların sonucunda;   grupta ilk üç sırada yer alan Aliağaspor puanını 28’e Çandarlı Belediyespor 27’ye yükseltirken, Helvacıspor 18 puanda kaldı.

STAD: Bağarası

HAKEMLER: Tutku Yıldırım (5), Şehmuz Yüksek (5), Mikail Akar (5)

BAĞARASISPOR: Mehmet (5), Şafak (5), Gökhan (4), Bekman (4), Muzaffer (5), Adem (4) (Dk. 81 Tolga ?), Murat (6), Rıdvan (5), Emrah (4), Fahrettin (4), İlter (4)

ALİAĞASPOR: Engin (5), Bilal Ceylan (6), Murat (6), Özgün (6), Bilal Özkurt (8), Ahmet Turgut (6), Mehmet Salih (6), Yılmaz (5) (Dk. 46 Ahmet Seyhan 5), Gökhan (6), Zeki (5) (Dk. 40 İsmet 5), Yusuf (6)

SARI KART: Tolga, İlter (Bağarası Spor), Bilal, Ahmet Seyhan, Yusuf (Aliağaspor)

KIRMIZI KART: Dk. 80 İlter (Bağarası Spor)

Maçtan Dakikalar;

Dk. 3; Ani gelişen Aliağaspor atağında sol kanatta topla buluşan Yusuf’un ortasında ceza sahası içinde Bilal Özkurt’un kafa vuruşu az farkla auta çıktı.

Dk. 16; Sol kanatta aldığı topla sıfır noktasına kadar inen Yusuf’un ortasında penaltı noktasında Gökhan’ın kafa vuruşu direği yalayarak auta çıktı.

Dk. 48; Ahmet Seyhan’ın sağ köşeden kullandığı kornerde ceza sahası içinde İsmet’in vuruşu direk dibinden auta çıktı.

Dk. 60; Bağarası ceza sahası içinde oluşan karambolde topla son buluşan Bilal Özkurt’un sert vuruşunda top direğin bir karış üstünden auta çıktı.

Alper Peker; Hedef Süper Amatör Lig

Saha ve hava koşulları nedeniyle güzel bir oyun olmadığını belirten Aliağaspor Teknik Direktörü Alper Peker; “İlk hedefimize ulaştığımız için mutluyuz.” dedi. Her maça kazanmak için çıktıklarını belirten Peker; “Her maçımıza önce iyi futbol sonra galibiyet parolasıyla çıkıyoruz. Ancak bugünkü saha ve hava koşulları oyunumuzu etkiledi. Yine de bir puan alarak play-off’ları garantiledik. Kalan son üç maçımız formalite maçları olacak olsa da ligi Çandarlı Belediyespor’un önünde tamamlamak için kalan maçlarımızı da kazanmak için sahaya çıkacağız. İlk hedefimize ulaştığımız için mutluyuz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Umarım Aliağaspor’u Süper Amatör Lig’e taşırız.” dedi.   

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894