• BIST 10147.07
  • Altın 2470.889
  • Dolar 32.1326
  • Euro 34.9943
  • İzmir 23 °C

Aliağaspor Puan Arayacak

Aliağaspor Puan Arayacak
ALİAĞA HABER Futbolda 2. Amatör Lig 1. Grupta mücadele eden Aliağa temsilcileri; Aliağaspor ve Aliağa Belediyesi Helvacıspor hafta sonu deplasmanda puan arayacak. Lider Aliağaspor kendisi gibi 9 puanlı Nergizspor ile Çiğli’de karşı karşıya gelirken, Helva

ALİAĞASPOR VE HELVACISPOR HAFTA SONU DEPLASMANDA PUAN ARAYACAK.

 

 

ALİAĞA HABER Futbolda 2. Amatör Lig 1. Grupta mücadele eden Aliağa temsilcileri; Aliağaspor ve Aliağa Belediyesi Helvacıspor hafta sonu deplasmanda puan arayacak. Lider Aliağaspor kendisi gibi 9 puanlı Nergizspor ile Çiğli"de karşı karşıya gelirken, Helvacıspor Menemen temsilci Maltepespor"a konuk olacak.    

 

9 puanlı iki takımın mücadelesi

Hafta sonu zor bir maça çıkacaklarını belirten Aliağaspor Teknik Direktörü Mustafa Ciner “Ligde 1. ve 2. sırada yer alan iki takımın mücadelesi olacak. Her iki takımında 3"er galibiyeti var.  Zor bir maç olacak. Çünkü Nergis oturmuş ve çok koşan bir ekip. Takımımız kurulma aşamasında hazırlık maçı oynamış ve kaybetmiştik. Ayrıca suni çim sahada ilk maçımız oynayacağız. Bu bizim için dezavantaj olabilir. Çok genç bir ekibiz. Hem takımda taşları yerine oturtmaya çalışıyoruz hem de gelecek sezonlarda daha üst liglerde oynayabilecek ekip oluşturmaya çalışıyoruz. Ancak her şeye rağmen maçtan galip geleceğimizi düşünüyorum.” dedi. 

 

Gerenköy"e patlayan Helvacıspor hafta sonu Maltepe"ye konuk olacak

İlk hafta saha şartları nedeniyle maçı ertelenen 2. hafta da  Aliağaspor"a 1–0 yenilen  ve 3. haftada, haftanın en farklı galibiyetine imza atarak haftanın flaş takımı olmayı başaran Aliağa Belediyesi Helvacıspor da hafta sonu Menemen temsilcisi Maltepespor"a konuk olacak.  Evinde Foça temsilcisini Gerenköy"ü 10-1"lik skorla dize getiren mavi beyazlılar Maltepespor deplasmandan da 3 puan bekliyor. 

 

Aydın; “Aliağaspor"un eski kaptanı Zeki ile daha da güçlendik”

Gerenköy karşında çok iyi bir oyun ortaya koyarak ilk yarıyı 3-1 önde kapadıklarını, ikinci yarıda da üst üste goller bularak maçı 10-1 kazandıklarını belirten Helvacıspor Teknik Direktörü Erol Aydın “Çok iyi mücadele ettik hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. İlk galibiyetimizi farklı bir skorla elde etmek de ayrı bir moral oldu. Biz de grubun iddialı takımıyız. Direkt olmasa bile play-of oynayarak bir üst lige çıkmak istiyoruz. Aliağaspor"un eski kaptanlarından Zeki"yi de kadromuza kattık kadromuzu daha da güçlendirdik. Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Maltepespor maçında da 3 puan bekliyoruz. Oyuncularıma inancım tam.” dedi.

 

Aliağaspor maçı saat 15.00"de, Helvacıspor saat 13.00"de başlayacak.

3 hafta sonunda 9 puanla lider durumda bulunan Aliağaspor kendisi gibi aynı puanla averajla 2. sırada yer alan Nergisspor ile Çiğli Galip Öztürk Stadında 20 Şubat Cumartesi günü karşı karşıya gelecek, karşılaşma saat 15.00"de başlayacak. Ligde bir maçı eksik olarak 4. sırada bulunan Helvacıspor da 20 Şubat Cumartesi günü Menemen Maltepe stadında saat 13.00"de Maltepespor"la karşılaşacak. Maltepespor ligde 3 puanla ve averajla 5. sırada yer alıyor.  

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894