• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 17 °C

Aliağaspor Şampiyon Oldu

Aliağaspor Şampiyon Oldu
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞSPOR GAZETESİ/ izmir 1. Amatör Küme 1. Grupta mücadele eden Aliağaspor sezonu şampiyon olarak tamamladı. Ligin son karşılaşmasında evinde Kınık Belediyespor’u konuk eden yeşil-beyazlılar rakibini 5-0 mağlup ederek şampiyonluğ

ŞAMPİYON ALİAĞASPOR…

ALİAĞASPOR PLAY-OFF’LARA LİDER OLARAK GİDİYOR

ALİAĞASPOR:5 – KINIK BELEDİYESPOR:0


ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞSPOR GAZETESİ/ izmir 1. Amatör Küme 1. Grupta mücadele eden Aliağaspor sezonu şampiyon olarak tamamladı. Ligin son karşılaşmasında evinde Kınık Belediyespor’u konuk eden yeşil-beyazlılar rakibini 5-0 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti.


 

Bu sonuçla Aliağaspor play-off’lara lider olarak katılmaya hak kazandı. Karşılaşma sonunda düzenlenen kupa töreninde Aliağaspor takım kaptanı Bilal Özkurt şampiyonluk kupasını İzmir ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Taşpınar’ın elinden aldı.



 STAD: Aliağa Belediye Şehir Stadyumu

HAKEMLER: Hasan Özçullu (7), Şeyhmus Yüksek (7), Selçuk Kocaman (7)

ALİAĞASPOR: Engin (7) (Dk.73 Mert 7), Bilal Ceylan (8), Murat (8), Esen (8), Bilal Özkurt (9), Ahmet Turgut (7) (Dk.56 İsmet 7), Mehmet Salih (9), Ahmet Seyhan (7) (Dk.46 Yılmaz 7), Gürsel (9), Zeki (9), Gökhan (9)

KINIK BELEDİYESPOR: Uğurcan (3) (Dk.70 Ömer 3), Emrah (3) (Dk.64 Samet 3), Serdar (3), Ümit (3), Arif (4), Erhan (3), Adnan (4), Serkan (4), İsmail (3), Kadir (3), Berkay (3)

SARI KART: Ahmet Seyhan, Engin, Mehmet Salih (Aliağaspor), İsmail, Serdar, Kadir (Kınık Belediyespor)

KIRMIZI KART: Yok

Maçtan Dakikalar;
Dk. 1; Aliağaspor maça golle başladı. Santra vuruşunun hemen ardından Zeki’nin uzun pasında sağ kanatta topla buluşan Mehmet Salih’in yaptığı ortada Gürsel kafa pası ile topu Gökhan’a çıkardı. Kalecinin öne çıkmasını değerlendiren Gökhan’ın kafa vuruşu ağlarla buluştu 1-0.
Dk. 18; Zeki’nin derinlemesine pası ile sağ kanatta topla buluşan Mehmet Salih’in ceza sahasına girer girmez yerden sert vuruşunda top direkten döndü. Dönen topu iyi takip eden Zeki’nin ortasında Gürsel’in kafa vuruşu ağlarla buluştu 2-0.
Dk. 21; Zeki’nin derinlemesine pasında topla buluşan Gürsel akıl dolu pası ile buluşan Gökhan’ın düzgün vuruşu ağlarla buluştu 3-0.
Dk. 47; Zeki’nin ara pası ile ceza sahası içinde topla buluşan Gökhan’ın plasesinde top Kınık Belediyespor kalecisi Uğurcan’ın sağından ağlarla buluştu 4-0.
Dk. 70; Ceza sahası önünde oluşan karambolde topla son buluşan Bilal Özkurt’un yerden sert ve düzgün vuruşunda top köşeden ağlarla buluştu 5-0

Alper Peker; Süper Amatör Ligi İstiyoruz
Grubu şampiyon olarak tamamladıkları için mutlu olduklarını belirten Aliağaspor Antrenörü Alper Peker “Başarılı bir sezon geçirdiğimiz 1. Amatör Küme 1. Grupta ligi lider olarak tamamladık. Önümüzde çok önemli play-off karşılaşmaları var. Play-off’lara lider olarak gittiğimiz için avantajlı olduğumuzu düşünüyorum. Play-off karşılaşmalarında da başarılı sonuçlar alarak Süper Amatör Lige yükselebilmek için mücadele edeceğiz. Tüm oyuncularıma, taraftarlarımıza ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Uğur Eren; Sporun Her Branşında Başarılıyız
Zorlu bir lig sürecinden sonra ligi şampiyon olarak tamamladıklarını belirten Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren “Takımımızın play-off’larda başarı yakalayarak Süper Amatör Lige çıkacağına inanıyorum. Tüm oyunculara ve teknik heyete güveniyorum. Hedefimize ulaşana kadar her yükseldiğimiz ligde misafir olduğumuzu düşünüyorum. Aliağaspor’u layık olduğu yerlere getirme hedefindeyiz. Aliağaspor tüm gücüyle profesyonel lig hedefine kitlendi. Bizlere destek veren tüm taraftarlarımıza ve Aliağa esnaflarına teşekkür ederim. Hedefleri olan bir kulübüz ve bu hedef doğrultusunda tüm branşlarda çok başarılı sonuçlar elde ediyoruz. Faaliyet gösterdiğimiz tüm branşlarda başarıdan başarıya koşuyoruz.” dedi.

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894