• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 19 °C

Aliağaspor Taraftarıyla Gidiyor

Aliağaspor Taraftarıyla Gidiyor
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / İzmir 1. Amatör Ligplay-off maçları başlıyor. Grubunu şampiyon olarak tamamlayan Aliağaspor ilk maçına çıkıyor. 3 Şubat Cuma günü saat 12.00’de Bornova Yusuf Tırpancı Stadı’ndaBayındırspor ile karşılaşacak o

ALİAĞASPOR,  PLAY-OFF İLK MAÇINA TARAFTARIYLA GİDİYOR. 3 ŞUBAT CUMA GÜNÜ OYNANACAK KARŞILAŞMA İÇİN OTOBÜSLER SAAT 10.00’DA BELEDİYE ÖNÜNDEN HAREKET EDECEK.  

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/  ALİAĞASPOR GAZETESİ / İzmir 1. Amatör Ligplay-off maçları başlıyor. Grubunu şampiyon olarak tamamlayan Aliağaspor ilk maçına çıkıyor. 3 Şubat Cuma günü saat 12.00’de Bornova Yusuf Tırpancı Stadı’ndaBayındırspor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar maça taraftarlarıyla gidiyor. Süper Amatör Lig’e yükselebilmesi için karşılaşacağı iki rakibini de yenmesi gereken Aliağaspor’da ilk maç hazırlıkları tamamlanırken karşılaşmayı izlemek isteyen taraftarlar için aynı gün Saat 10.00’da belediye önünden araç kaldırılacak. Yeşil-beyazlılar karşılaşmadan galip gelmesi durumunda 10 Şubat Cuma günü Urla Gençlik- Torbalı Çaybaşı karşılaşmasının galibi ile karşı karşıya gelecek.

Alper Peker’den taraftara davet
Maçla ilgili hazırlıkları tamamladıklarını belirten Aliağaspor Teknik Direktörü Alper Peker; “Herhangi bir sıkıntımız yok. Sakat ya da cezalı oyuncumuz bulunmuyor. Maça hazırız diyebilirim. Karşılaşma sentetik sahada oynanacağı için son olarak karşılaşmanın oynanacağı sahada idman yaptık ve maç saatini bekliyoruz.  Zor ve telafisi olmayan bir maç oynayacağız. Oyuncularıma güveniyorum. Ayrıca bizim açımızdan çok önemli olan bu maçta mutlaka taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Onların desteğine çok ihtiyacımız olacak. Aliağalı tüm sporseverleri maçımıza davet ediyorum. Bizleri böylesi önemli bir maçta yalnız bırakmayacaklarını ve taraftarlarımızla birlikte ilk engeli aşacağımızı düşünüyorum.” dedi.   
Başkan Uğur Eren; Bu mutluluğu yaşamak tüm Aliağalı sporseverin hakkı
Futbol takımının hak ettiği yere gelmesi için mücadele ettiklerinin belirten Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren; “Sıfırdan başlayan futbol takımımızı var etme mücadelemizde kısa sürede önemli aşamalar kaydettik. Takımı 2. Amatör Lig’den 1. Amatör Lige taşıdık. Şimdi de Süper Amatör Lig’e yükselmek istiyoruz.  Play-off mücadeleleri her zaman zorlu olmuştur. Takımımızın bu zorlu mücadelelerden galip ayrılarak Süper Amatör Lig’e çıkacağımıza inanıyorum.Takımımız taraftarları ile bütünleşerek bizeve tüm kente bu mutluluğu yaşatacaktır” dedi.
 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894