• BIST 10319.96
  • Altın 2467.801
  • Dolar 32.2159
  • Euro 35.1078
  • İzmir 20 °C

Aliağaspor U 14 Uşak'ta

Aliağaspor U 14 Uşak'ta
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Türkiye Şampiyonası Uşak finallerinde mücadele edecek olan Aliağaspor U 14 futbol takımı kentten ayrıldı. Aliağaspor Kulübü Yöneticileri, Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Eren ve sporcu ailelerinin katıldığı u

ALİAĞASPOR U 14 FUTBOL TAKIMI UŞAK"TA
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Türkiye Şampiyonası Uşak finallerinde mücadele edecek olan Aliağaspor U 14 futbol takımı kentten ayrıldı. Aliağaspor Kulübü Yöneticileri, Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Eren ve sporcu ailelerinin katıldığı uğurlama töreninde genç futbolcular başarı sözü verdi.
İzmir grubunda şampiyon olarak Türkiye Şampiyonası Uşak finallerine gitmeye hak kazanan Aliağaspor U 14 futbol takımı Uşak'ta çektiği kura sonrasında B grubunda Marmaris ve Eskişehir Demirspor ile mücadele edecek. A grubunda yer alan Aydınspor, Kütahyaspor ve Salihli Belediye Spor mücadeleleri sonrasında gruplarında birinci olan takımlar 8 Mayıs Pazar günü saat 11.00'de Uşak 1 Eylül Stadyumunda final karşılaşmasına çıkacaklar. Final maçının galibi Türkiye Şampiyonasında mücadele edecek 16 takım arasına girecek. Uşak finallerine gelen her takımın büyük başarı yakalayan güçlü rakipler olduğunu belirten Aliağaspor U 14 Futbol Takımı Antrenörü Alper Peker "İlk gün rakiplerimiz birbiri ile karşılaşırken biz bay takım olacağız. Bu sayede rakiplerimizi yakından tanıma şansımız olacak. 6 Mayıs Cuma günü saat 15.00"te Marmaris – Eskişehir Demirspor maçının galibi ile karşılaşacağız. İzmir gruplarında gösterdiğimiz başarıyı Uşak"ta da göstereceğiz." dedi.
Genç futbolcuların Uşak'tan da zaferle döneceklerine emin olduğu belirten Aliağaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Özkan Kaçar "Uşak'ta İzmir'i temsil etmek bile önemli başarıdır. Genç futbolcu arkadaşlarımız Uşak'tan da zaferle ayrılarak Türkiye Şampiyonasına gidecek 16 takım arasında yer alacaktır. Takımımıza tüm maçlarında başarılar diliyorum." dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894