• BIST 9985.36
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 21 °C

Aliağaspor U15 Play Off Finalinde

Aliağaspor U15 Play Off Finalinde
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Aliağaspor U15 futbol takımı Türkiye Şampiyonası’na katılmak için oynadığı ikinci maçını da kazanarak adını play-off finallerine yazdırdı. Normal süresi 0-0 biten karşılaşmada penaltılar ile rakibi Çiğli Bele

ALİAĞASPOR U-15 FUTBOL TAKIMI PLAY-OFF FİNALLERİNE YÜKSELDİ.

ÇİĞLİ BELEDİYESPOR:6 - ALİAĞASPOR:7
 
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Aliağaspor U15 futbol takımı Türkiye Şampiyonası’na katılmak için oynadığı ikinci maçını da kazanarak adını play-off finallerine yazdırdı. Normal süresi 0-0 biten karşılaşmada penaltılar ile rakibi Çiğli Belediyespor’u deviren yeşil-beyazlılar finalde karşılaşacağı Konak Belediyespor’u da yenerse Türkiye Şampiyonasında İzmir’i temsil etmeye hak kazanacak.
Penaltılar sonucunda rakibini eleyen ve finale yükselen Aliağaspor U 15 futbol takımının finaldeki rakibi Konak Belediyespor oldu. 21 Aralık Çarşamba günü saat 15.30’da Yusuf Tırpancı Sahasında oynanacak karşılaşmanın galibi Türkiye Şampiyonasında İzmir’i temsil eden 5 takımdan biri olacak. Karşılaşma esnasında ve penaltılarda yaptığı kritik kurtarışlar ile takımının finale yükselmesinde büyük pay sahibi olan Aliağaspor kalecisi Emre Sarıbaş karşılaşmanın yıldızı oldu.

STAD: Bayraklı Şehit Ümit Boz

HAKEMLER: Murat Sel (8), Caner Bayram (8), Yiğit Öz (8)

Aliağaspor: Emre (10), Bahadır (9), Serkan (9), Ramazan (9), Servet (9), Kazım (9) (Dk. 70 Muhammed 7), Burak (9) (Dk. 62 Ersin 7), Ayberk (9), Berkay Sarı (9), Mert (9), Berkay Bayır (9)

Çiğli Belediyespor: Ferhat (7), Mehmet (6), Yusufcan (6), Hakkı (7), Nuri Can (8), Hasan (6), Denizcan (6), Atakan (6) (Dk. 69 Berkay 4), Ogün (8), Süleyman (7), Atakan (6)

Goller: Nuri Can, Denizcan, Atakan, Ogün, Hasan, Berkay (Çiğli Belediyespor), Mert, Muhammed, Ayberk, Berkay Bayır, Servet, Kazım, Berkay Sarı (Aliağaspor)

Sarı Kart: Yok

Kırmızı Kart: Yok

MAÇTAN DAKİKALAR;

Dk. 18; Berkay Bayır’ın derinlemesine pasında topla buluşan Berkay Sarı’nın öne çıkan kalecinin üstünden aşırdığı top direğin dibinden auta çıktı.
Dk. 25; Servet’in kullandığı serbest atışta ceza sahası çizgisinde topla buluşan Ayberk’in sert şutunda kaleye giden top son anda defans oyuncusuna çarparak auta çıktı.
Dk. 43; Çiğli ceza sahası içine doldurulan topta Mert’in aşırtma vuruşunu kaleci aynı güzellikte çelerek topu kornere gönderdi.
Dk. 47; Kazım’ın uzun pasında topla buluşan Berkay Sarı kaleciyi çalımladıktan sonra yaptığı vuruşu çiğli defansı son anda çizgiden çıkardı.

MURAT TOPAL; “TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA GİDECEĞİZ”
Çiğli Belediyespor karşısında tüm oyuncularının özveri ile mücadele ettiğini belirten takımın teknik sorumlusu Murat Topal “Her iki takımda sahada elinden geleni yaptı. Seyir zevki yüksek ve kaliteli bir karşılaşma oldu. Penaltılar sonucunda rakibimizi eleyerek finallere yükseldik. Artık önümüzde bir tek Konak Belediye engeli kaldı onuda aşarak Türkiye Şampiyonasına gideceğimize inanıyorum.” dedi.

UĞUR EREN “BÜYÜK BAŞARI YAKALADIK”
Finallere yükselerek büyük başarıya imza attıklarını belirten Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren “70 takımın mücadele ettiği U 15 liginde finale yükselen sayılı takımlardan bir tanesi olmak gerçekten önemli bir başarı. Finalde yine zorlu bir rakiple karşılaşacağız. Gençlerimizin Türkiye Şampiyonasına gidecek ve İzmir’i temsil edecek takım olacağına inanıyorum. Tüm oyuncuları ve teknik kadroyu başarısından dolayı kutluyorum.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894