• BIST 10168.28
  • Altın 2470.889
  • Dolar 32.1326
  • Euro 34.9943
  • İzmir 23 °C

Aliağaspor'da Hedef Galibiyet

Aliağaspor'da Hedef Galibiyet
ALİAĞA HABER / Geçtiğimiz hafta yerel derbide Helvacıspor’u yenerek 2de 2 yapan Aliağaspor 3. hafta mücadelesinde sahasında karşılaşacağı Menemen Belediye Maltepe maçı hazırlıklarını tamamladı. Takımın performansı her geçen gün daha iyiye gittiğini belirt

ALİAĞASPOR"DA TEK HEDEF GALİBİYET

 

 

ALİAĞA HABER / Geçtiğimiz hafta yerel derbide Helvacıspor"u yenerek 2de 2 yapan Aliağaspor 3. hafta mücadelesinde sahasında karşılaşacağı Menemen Belediye Maltepe maçı hazırlıklarını tamamladı. Takımın performansı her geçen gün daha iyiye gittiğini belirten Aliağaspor Teknik Direktörü Mustafa Ciner “Yeni oyuncularla lige başladık takımın kaynaşma sorunu var. Fakat her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. 2. amatör kümede sezonu şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz. Oyuncularıma güveniyorum takım ve yönetim olarak kenetlendik şampiyon olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Maltepe maçına günde yaptığımız iki idman ile hazırlandık. Oyuncularımın gösterdikleri performanstan memnunum. Maltepe maçından sahadan galibiyetle ayrılacağımıza eminim.” Dedi.

Aliağa"da yeni yönetim ile beraber yeniden futbolu  canlandırmaya başladıklarını belirten Aliağaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Özkan Kaçar “Aliağa"da futbol ateşini yeniden yaktık. Futbola olan ilgi her geçen gün artıyor. Halkımızda futbolun yeniden başlamasından dolayı memnun. Tüm halkımızı Pazar günü saat 13:00 te Aliağa Belediyesi Şehir Stadında oynayacağımız Menemen Belediye Maltepe maçına bekliyorum.” Dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894