• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 19 °C

Aliağaspor'da Play Off Mücadelesi

Aliağaspor'da Play Off Mücadelesi
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Futbolda 1. Amatör Lig 1. Grupta sezonu şampiyon olarak tamamlayan Aliağaspor’un Süper Amatör Lig’e çıkabilmesi için play-off’ta karşılaşacağı rakipleri belli oldu.
FUTBOLDA ALİAĞASPOR’UN RAKİPLERİ BELLİ OLDU. 
 
SÜPER AMATÖR LİG İÇİN PLAY-OFF MÜCADELESİ YAPACAK ALİAĞASPOR’UN İLK RAKİBİ BAYINDIRSPOR. KARŞILAŞMA 3 ŞUBAT CUMA GÜNÜ SAAT 12.00’DA BORNOVA YUSUF TIRPANCI STADI’NDA OYNANACAK
 
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / Futbolda 1. Amatör Lig 1. Grupta sezonu şampiyon olarak tamamlayan Aliağaspor’un Süper Amatör Lig’e çıkabilmesi için play-off’ta karşılaşacağı rakipleri belli oldu. Konak Belediyesi Kültür Sanat Merkezi’nde yapılan play-off kura çekimi sonrası Aliağaspor önce Bayındırspor ile, galip gelmesi durumunda ise Urla Gençlik- Torbalı Çaybaşı karşılaşmasının galibi ile karşı karşıya gelecek. Yeşil beyazlılar her iki karşılaşmadan da galip gelmesi durumunda gelecek sezon Süper Amatör Lig’de yer alacak.  
 
İlk maç 3 Şubat Cuma Saat 12.00’da Yusuf Tırpancı Stadı’nda  
9 Grupta ligi 1. ve 2. sırada tamamlayan 18 takımdan öncelikle 2. sırada yer alan 8 takımdan eleme usulü karşı karşıya gelerek 2’sinin yarış dışı kalarak toplam 16 takımın mücadele devam edeceği play-off karşılaşmaları sonrası 4 takım Süper Amatör Lig’e yükselecek. 16 takımın eleme usulüyle mücadele edeceği play-off maçlarında Aliağaspor’un Süper Amatör Lig’e yükselebilmesi için oynayacağı iki karşılaşmayı da kazanması gerekiyor. Aliağaspor İlk karşılaşmasını 3 Şubat Cuma günü oynayacak.  9. Grubu şampiyon olarak tamamlayan Bayındırspor ile Yusuf Tırpancı Stadı’nda karşı karşıya gelecek yeşil beyazlılar karşılaşmadan galip gelmesi durumunda 10 Şubat Cuma günü Urla Gençlik- Torbalı Çaybaşı karşılaşmasının galibi ile karşı karşıya gelecek.
 
Alper Peker 2 final maçımız var
Maçları ayrı ayrı düşünmek ve değerlendirmek gerektiğini belirten Aliağaspor Teknik Direktörü Alper Peker; “Play-off maçları lig maçlarına benzemez. Her iki maçı da ayrı ayrı düşünmemiz gerekir. Çünkü telafisi olmayan maçlar oynayacağız. Çok dikkatli olmalıyız. İlk maçımızı 9 grubun en iyi takımlarından birine karşı oynayacağız. Çok iyi bir ekipler, ancak asıl önemli olan bizim oyunumuz. Oturmuş bir kadromuz, belli bir oyun felsefemiz var. Oyuncularıma güveniyorum. İstediklerimizi sahaya yansıtabilirsek gelecek sezon Süper Amatör Lig’de yer alabiliriz. Sezon boyunca desteğini esirgemeyen hem Belediye Başkanımız Turgut Oğuz’a hem kulüp başkanımız Uğur Eren’e ayrıca tüm yönetim kurulu üyelerimize ve desteğini esirgenmeyen herkese teşekkür ederim.” dedi. 
 
Başkan Eren’den takıma tam destek
Takımı şampiyon yapan oyuncu ve teknik kadronun aynı başarıyı play-off karşılaşmalarında da göstereceğine inandığını belirten Aliağaspor Kulübü Başkanı Uğur Eren; “Futbolda kentimizi ve takımımızı hak ettiği noktaya getirmek için verdiğimiz sözün gereğini mutlaka yapacağız. Sezon boyunca takımımızın herhangi bir sıkıntı yaşamaması ve başarılı bir performans ortaya koyabilmesi için kulüp olarak elimizden gelenin en iyisini yaptık. takımımız da bizi yanıltmadı, güvenimizi boşa çıkarmadı. İlk etabı başarıyla geçtiler. Onları bu başarılarından dolayı bir kez daha yürekten kutluyorum. Aynı şekilde play-off maçlarında da oyuncularımızın yüreğini ortay koyarak, en iyi mücadeleyi göstererek hem kentimize hem de kulübümüze yakışır bir mücadele sergileyerek bir üst lige çıkacağımızı umuyorum. Takımımıza ve teknik kadromuza şimdiden başarılar diliyorum.” dedi.      
 
Aliağaspor’un karnesi
İzmir 1. Amatör Lig 1. Grupta yer alan Aliağaspor lige 6-0’lık Dikili Belediyespor galibiyetiyle fırtına gibi başladı. Son haftada evinde Kınık Belediyespor’u 5-0 yenerek şampiyonluk kupasına ulaşan yeşil-beyazlılar 14 maçta; 12 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı ve 37 puan topladı. 14 maçta 54 gol atan yeşil beyazlı ekip kalesinde sadece 8 gol görerek başarılı bir performans ortaya koydu.    
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894