• BIST 10158.63
  • Altın 2471.061
  • Dolar 32.1553
  • Euro 34.9051
  • İzmir 13 °C

Altınok’tan Aliağa Ziyareti

Altınok’tan Aliağa Ziyareti
Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Mustafa Altınok Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya’yı ziyaret etti. Aliağa gezisinde ilk olarak AK Parti Kadın Kollarını ziyaret eden Altınok’u Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya makamında ağırladı.

MUSTAFA ALTINOK"TAN BAŞKAN KAYA"YA ZİYARET

 

 

Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Mustafa Altınok Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya"yı ziyaret etti. Aliağa gezisinde ilk olarak AK Parti Kadın Kollarını ziyaret eden Altınok"u Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya makamında ağırladı.

Termodinamik Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altınok, İzmir için büyük projelerinin olduğunu belirtti. İzmir"in sorunlarının belli olduğunu fakat çözümler getirilmediğini belirten Altınok “Ben siyasete siyasetin amacının insanların ve toplumların sosyal yaşam seviyesini yükseltmek olduğuna inandığım için giriyorum. Sanayici siyasette bulunamaz sözüne katılmıyorum. Siyasetin açılımı da budur. İzmir"in birçok problemleri var. İzmir Büyükşehir Belediyesi ise iç dinamikleri ile sürekli karşı karşıya. İzmir"in kavgaya polemiğe değil hizmete ihtiyacı var. Bugün bakıyoruz İzmir dış yatırımcının ilgisini çeken bir şehir konumunda değil. Dış yatırımcı kavga olan yere yatırım yapar mı hiç.  Başbakanımız İzmir"i çok seviyor ve İzmir"e çok paralar aktarıyor. Buna rağmen 8 ay oldu yollar bitirilmiş değil. Başbakanımız İzmir"e daha çok para aktarmak istiyor ama İzmir Büyükşehir Belediyesi iç dinamikleri ile kavgalı olduğu için para aktaramıyor. Eğer ki AK Partili bir belediye geçerse başa bu sorunların hiç birisi kalmayacak.” Dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye"sinin adaletli davranmadığını belirten Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya AK Partili bir belediyenin iç dinamikleri ile barışık olacağını ve onlara hizmet edeceğini belirtti. Kaya “Biz bugüne kadar sadece adalet istedik. Oysa biz AK Partili bir belediye olduğumuz için bize adaletli davranılmadı. Biz AK Partili belediyelerin işini yapmayız gibi sözler de duyduk. Bugün Eskişehir dahi İzmir"i geçmiş durumda. İzmir artık Türkiye"nin 3 büyük ilinden birisi değil. Ankara bile İzmir"den az bütçesiyle birçok işini bitirmişken İzmir"in işleri nedense bitmiyor. Biz inanıyoruz ki AK Partili bir belediye başa geçerse İzmir"in böyle sorunları kalmayacak ve her beldeye ki bu beldeler AK Partili olmasa bile sanki kendisine hizmet ediliyormuş gibi destek olacağına inanıyoruz.” Dedi.

Aliağa Belediye Başkanlığına yaptığı ziyaretin ardından AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Mustafa Altınok bir sonra ki ziyaret yeri olan Bergama"ya geçti.

Haber :Şenol GÖK Foto: Zana AKKUŞ Görüntü: Serkan ŞEN

 

Aliağa Gazeteleri

Günaydın Ege Gazetesi

www.gunaydinege.com

[email protected]

[email protected]

 

Yeni Vizyon Gazetesi

www.yenivizyon.net

[email protected]

 

Aliağaspor Gazetesi

www.aliagaspor.com

[email protected]

 

Ege Hakimiyet Gazetesi

www.egehakimiyet.com

[email protected]

[email protected] 

 

Arasta Gazetesi

www.arastahaber.com

[email protected]

[email protected]

[email protected]

 

Bakırçay Net Gazetesi

www.bakircay.com

www.bakırçay.net

  (TÜRKÇE)

 

Vaziyet Gazetesi

www.yenivaziyet.net

www.yenivaziyet.com

[email protected]

[email protected]

 

Şenol GÖK

[email protected]

0232 616 28 78

0543 764 37 05

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894