• BIST 10055.98
  • Altın 2420.658
  • Dolar 32.2925
  • Euro 34.7642
  • İzmir 17 °C

Anavatan'ın Tabelası Kaldı

Anavatan'ın Tabelası Kaldı
Anavatan Partisi 31 Ekim 2009'da Ankara'da gerçekleştirilen bütünleşme kongresinde Demokrat Parti'ye katılarak siyasi hayatına son verdi ancak İzmir'in Foça İlçesindeki tabelası indirilmedi.

FOÇA ANAVATAN'DAN GERİYE TABELA KALDI

 

HASAN ESER / FOÇA www.egehakimiyet.com


Anavatan Partisi 31 Ekim 2009'da Ankara'da gerçekleştirilen bütünleşme kongresinde Demokrat Parti'ye katılarak siyasi hayatına son verdi ancak İzmir'in Foça İlçesindeki tabelası indirilmedi.

Reha Midilli Caddesindeki İlçe Başkanlığı binasındaki "Anavatan Partisi Foça İlçe Başkanlığı" yazılı sarı tabelanın kaldırılmaması, partinin kapanıp kapanmadığı yönünde vatandaşların kafasında soru işaretine neden oldu.

 

İL BAŞKANLIĞI TABELASIDA KALDIRILMADI

 

Anavatan Partisinin  İzmir Çankaya'daki Simsaroğlu İş Merkezi'nin 8'inci katındaki "Anavatan Partisi İl Başkanlığı" yazılı yeşil tabelanın da kaldırılmadığı öğrenildi.DP ile birleşmeden önceki İl Başkanı Süral Yahşi, yetkileri olmadığı için tabelayı kaldırmadıklarını söyledi.

HUKUKSAL SORUN
Bütünleşmeyle ilgili kendilerine gelen genelgede 'levhaları sökün' diye bir talimatın yer almadığını söyleyen Yahşi, "Biz hukuken olmadığımıza göre tabelanın kaldırılması konusunda yetki, DP'de. Ne herhangi bir partinin il başkanıyım ne de DP'de görevim var. Bize gelen genelgeye göre ben 31 Ekim 2009 tarihli birleşmeden önceki Anavatan Partisi il başkanıyım. Başka bir ünvanım yok" dedi.
Kapanan Anavatan Partisi'nin il binasının durumu konusunda da iki arada bir derede olduğunu söyleyen Yahşi, "İl başkanlığı ofisi ve içindeki masa sandalye gibi malzemeler emanettir. Bunları teslim edene kadar korumak zorundayız. Teslim alması gereken de DP İl Yönetimi'dir. Ancak henüz İzmir'de il yönetim kurullarımızı birleştiremediğimiz için adım atamıyoruz. Parti tabelasının durumu da aynı sorun nedeniyle indirilemiyor. Birleştirilmiş yönetim kurulunun ilk toplantısında çözülmesi gereken ilk konu bu olacaktır diye düşünüyorum" diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894