• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İzmir 19 °C

Aytun Çıray Aliağa'da

Aytun Çıray Aliağa'da
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ / Her gün bir milletvekili adayının katılımı ile seçim çalışmalarına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Örgütü bu kez de Dr. Aytun Çıray ile sahaya indi. Şakran ve Aliağa’da seçmenlerle buluşan,

ALİAĞA"DAN DR. AYTUN ÇIRAY GEÇTİ
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ / Her gün bir milletvekili adayının katılımı ile seçim çalışmalarına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Örgütü bu kez de Dr. Aytun Çıray ile sahaya indi.  Şakran ve Aliağa"da seçmenlerle buluşan, yüzlerce el sıkan ve CHP"nin projelerini anlatan İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Dr. Çıray; “Partimize gösterilen ilgi mutluluk verici, CHP iktidarını Aliağa"da gördüm, İnşallah 13 Haziran"da tüm Türkiye"de göreceğiz.” dedi.
Şakran ve Aliağa"da sıkılmadık el kalmadı
Önce Aliağa ilçe Örgütü"nü ziyaret eden ve partililerle sohbet eden Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Dr Aytun Çıray sonrasında ilçenin tek beldesi Şakran"da esnaflarla buluştu. Şakran Belde Başkanı Murat Yaman, belde yöneticileri Aliağa ilçe yöneticileri kadın ve gençlik kolları üyeleriyle Şakran"da ki tüm esnafları tek tek ziyaret eden Çıray yurttaşların derdini dinledi, destek istedi. Şakran Düğün Salonu"nda Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin açtığı yılsonu sergisini gezen Çıray el emeği ürünleri inceleyerek kadınlarla sohbet etti.
Çıray; “CHP iktidarını Aliağa"da gördüm”
Aliağa"da da İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, belediye meclis üyeleri ile esnaf turu yapan Çıray esnaflarla sohbet etti, taksicilerle dertleşti. CHP Adayı Dr Aytun Çıray AKP iktidarının esnafı öldürdüğünü belirtti. Çıray; AKP iktidarı döneminde yaşama şansı bulmayan yaklaşık 1 milyon 200 bin esnaf kepenk indirdi. AVM ve Hipermarketler yasasını ve esnafı koruyucu yasalarını çıkaramayan hükümet esnafları kaderine terk etmiştir. Esnaflarda durum böyle iken çiftçi, işçi, memur, sanayici, emekli, öğrenci hayatından memnun mudur? Hayır. Çözümü var mıdır? Elbette vardır. Çözüm; 12 Haziran"da kurulacak sandıkta AKP iktidarını sandığa kilitleyerek, toplumun tüm kesimleri için projeleri olan CHP iktidarını kurmak.”dedi. Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz ile de bir süre sohbet eden Dr. Çıray Aliağa"da kendisine ve partisine gösterilen ilgiden mutlu olduğunu belirtti. Dr. Çıray; “CHP iktidarını Aliağa"da gördüm, İnşallah 13 Haziran"da tüm Türkiye"de göreceğiz.” dedi.

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894