• BIST 10173.42
  • Altın 2435.967
  • Dolar 32.2582
  • Euro 34.9185
  • İzmir 22 °C

Balıkçılara Siyaset Bulaştırmayın

Balıkçılara Siyaset Bulaştırmayın
FOÇA HASAN ESER / İzmir’in Foça İlçesindeki balıkçıları yakından ilgilendiren 140 üyeli S.S. Foça Merkez Su Ürünleri Kooperatifi’nin seçim tarihi belli oldu. Mevcut Başkan Ceyhan Çetin’in aday olduğu seçimler 20 Ocak 2010 tarihinde

AKP FOÇA İLÇE BAŞKANI KADİR ÖZGİRGİN  “BALIKÇILAR KOOPERATİFİ SEÇİMLERİNE SİYASET BULAŞTIRMAYIN” 

hasan eser foça www.egehakimiyet.com

İzmir"in Foça İlçesindeki balıkçıları yakından ilgilendiren 140 üyeli S.S. Foça Merkez Su Ürünleri Kooperatifi"nin seçim tarihi belli oldu. Mevcut Başkan Ceyhan Çetin"in aday olduğu seçimler 20 Ocak 2010 tarihinde yapılacak. Seçime az bir süre kala AK Parti İlçe başkanı Kadir Özgirgin "de bir açıklama yaparak; “Kooperatif seçimlerine siyasetçiler karışmasın” dedi. Yaklaşan meslek kuruluşları seçimlerine siyasetin bulaşmaması gerektiğini, siyasetçilerin oda ve kooperatif seçimlerine müdahalelerinin yanlış olacağını bildiren Özgirgin, Meslek kuruluşu seçimlerinin centilmenlik içinde geçmesini dilediğini söyledi.Özgirgin, “Biz balıkçımızın vereceği karara saygılı olur seçilen yöneticilerle uyum içinde çalışırız” dedi.

BİZ NE ESNAFIMIZIN NE DE BALIKÇIMIZIN İRADESİNE İPOTEK KOYMAYIZ

Partisinin Foça Esnaf ve Sanatkârlar Odası, seçimlerine de hiçbir şekilde müdahil olmadığını dile getiren AK Parti İlçe Başkanı; “Bizim siyaset anlayışımızda dayatmacı bir anlayış yok. Biz ne esnafımızın nede balıkçımızın iradesine ipotek koymayız. Seçimler balıkçılarımızın seçimidir, kararı verecek olanlar da kendileridir. Balıkçının geleceğine siyasetçiler değil, balıkçı karar vermelidir. Biz taraf değiliz, kendimizi bu işin dışında tutuyoruz. Siyasetçiler eskiden kalma alışkanlıklarını bir kenara bırakmalı ve kendi işlerine bakmalıdır. Siyasetçinin görevi meslek kuruluşu başkan ve yöneticilerini belirlemek değil, asli görevlerini yapmaktır. Hiçbir siyasetçinin asli görevleri arasında meslek kuruluşları seçimlerinde taraf olmak bulunmuyor. Bunu özellikle ifade ediyorum” şeklinde konuştu.


 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894