• BIST 10200.79
  • Altın 2466.614
  • Dolar 32.1947
  • Euro 35.0609
  • İzmir 24 °C

Balkanlarda Aliağa Rüzgarı

Balkanlarda Aliağa Rüzgarı
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / 2011 yılının ilk uluslararası turnuvasından Yunanistan’dan kupayla dönen Aliağa Belediyesi Motosiklet Pist Yarış Takımı ikinci turnuvadan da kupayla

BALKANLARDA ALİAĞA BELEDİYESİ RÜZGÂRI ESTİ
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ / 2011 yılının ilk uluslararası turnuvasından Yunanistan"dan kupayla dönen Aliağa Belediyesi Motosiklet Pist Yarış Takımı ikinci turnuvadan da kupayla döndü. 31 Nisan - 1 Mayıs tarihlerinde Bulgaristan"ın Pleven kentinde piste çıkan Aliağa Belediyesi temsilcileri 2 kupayla dönerek uluslararası alanda önemli bir başarıya daha imza attı.
Burak Albayrak 1., Dr. Y. Kemal Aygün 2.   
Türkiye"den 80 toplamda 250 civarından katılımcının yer aldığı turnuvada Doğu Avrupa (Balkan) Şampiyonası"nın 1. Ayağı yarışı için piste çıkan Burak Albayrak Superstock 1000cc A sınıfında rakiplerini geride bırakarak şampiyon oldu. Ayrıca yine Bulgaristan"ın Pleven kentinde yapılan Türkiye Pist Şampiyonası 2. ayağında Superstock 600cc B sınıfında Dr. Y. Kemal Aygün 2. olarak kentin gurur kaynağı oldu.
Hedef bu kez İstanbul Park - f1 pistinde kupa
Kazandıkları kupalarla Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz"u ziyaret eden yarışçılardan Dr. Y. Kemal Aygün; ”Söz verdiğimiz gibi yine katıldığımız uluslararası yarışmadan dereceyle döndük. Desteğini esirgemeyen Aliağa Belediye Başkanınız Sayın Turgut Oğuz"a çok teşekkür ederiz. Budan sonraki yarışmamız İstanbul Park - f1 pistinde olacak oradan da en iyi sonuçla döneceğimize inanıyorum.” dedi.
Başkan Oğuz; "Tüm hemşehrilerimiz adına tebrik ederim"
Dereceye giren yarışçıları tebrik eden ve başarılarının devamını dileyen Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz; “Sporun toplumları birleştirici ve kaynaştırıcı unsur olması nedeniyle kentimizde gençlerin spor yapabilmeleri için tüm imkânlarınızı sonuna kadar seferber ediyoruz. Motosiklet Pist Yarış Takımımızın uluslararası yarışmalara katılmasının yanında oradan kupayla dönmeleri de bizleri ayrıca mutlu ediyor. Aliağa Belediyesi"nin adını uluslararası platformda başarıyla temsil eden her iki yarışçımızı da hemşehrilerimiz adına tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.” dedi.  

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894