• BIST 10055.98
  • Altın 2424.227
  • Dolar 32.2325
  • Euro 34.7706
  • İzmir 14 °C

Başbakana, "Game Over"

Başbakana, "Game Over"
ALİAĞA VİDEO HABER / MHP İzmir İl Başkanı Musavat Dervişoğlu Aliağa da ziyaretlerde bulundu. MHP Aliağa İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen programda davul zurna ile karşılanan Musavat Dervişoğlu İlçe Binasında partililer ile buluştu.
 

MUSAVAT DERVİŞOĞLU “ MİLLET BAŞBAKANA GAME OVER DİYECEK.”

MUSAVAT DERVİŞOĞLU ALİAĞA YI ZİYARET ETTİ.

ALİAĞA VİDEO HABER / MHP İzmir İl Başkanı Musavat Dervişoğlu Aliağa da ziyaretlerde bulundu. MHP Aliağa İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen programda davul zurna ile karşılanan Musavat Dervişoğlu İlçe Binasında partililer ile buluştu. MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrehim Aydemir Musavat Dervişoğlu"na ziyaret anısına bir plaket vererek Aliağa"nın bütün köylerinin sosyo ekonomik yapısını anlatan ve sorunlarını içeren bir dosyayı sundu. İlçe Kadın Kolları Başkanı Meral Yetiş" e de görev belgesi takdim edildi. İl Teşkilat Başkanı Ümit Akkuş, İl Başkan Yardımcısı Hasan Yıldız, Cengiz Önbaş, Turan GündoğAN, Hatice Pınarbaşı, Hatice Öztürk, Karşıyaka İlçe Başkanı Feridun Ayten, Çiğili İlçe Başkanı Nevzat Karal, İl Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Öztürk, ve İl Yöneticisi Niyazi Öztürk ile birlikte Aliağa ya gelen Dervişoğlu daha sonra Aliağa Kaymakamı İbrahim Keklik, Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz" u makamlarında ziyaret etti. Aliağa esnafını gezen Dervişoğlu daha sonra bir radyo programına konuk olduktan sonra da Aliağa Ticaret Odasını ziyaret ederek Başkan Adnan Saka ile görüştü. Musavat Dervişoğlu Orta Anadolular Derneği"ni de ziyaret ettikten sonra Atatürk Kültür Merkezi"nde partililer ile bir toplantı yaptı ve arkasından akşam yemeğine katıldı.

MHP İl Başkanı Musavat Dervişoğlu Aliağa İlçe Binasında partililer ile kısa bir görüşme yaparak başladığı Aliağa turunda yerel ve genel siyaset konularında basına bir açıklama yaparak gündemi değerlendirdi. Musavat Dervişoğlu MHP"nin Türkiye de tek başına iktidar olacağına inandığını söyleyerek yaşanan gelişmelerin de bunu gösterdiğini ifade etti.

MUSAVAT DERVİŞOĞLU “ MİLLET TAYYİP ERDOĞAN"A GEME OVER DİYECEK”

MHP İzmir İl Başkanı Musavat Dervişoğlu Ak Parti İktidarının Türkiye yi geçmiş 7 yıldan önce ki durumdan daha kötüye götürdüğünü ifade ederek Türkiye de bir seçim hazırlığı olduğunu söyledi. Dervişoğlu Türkiye de 7 yıldır satılmadık yer bırakılmadığını dile getirerek “ Ülkemizde sorunlar çok büyük. İktidar partisi geçen 7 yıllık sürede dış politika alanında ciddi irtifa kaybı yaşatmıştır. İç politikada da durum farklı değildir. Türkiye de icra dosyaları her yerde artmıştır. İçte Türkiye Cumhuriyeti kazanımlarını bir bir elden çıkaran bu hükümetin Başbakanı gazeteler de One Minute söylemleri ile karşımıza çıkıyor. Milletin önüne sandık geldiğinde de millet ona Geme Over ( Oyun Bitti) diyecek.” Dedi.

DERVİŞOĞLU “ AÇILARAK DAHA NEREYE VARACAĞIZ”

Musavat Dervişoğlu açılım adı altında binlerce yıllık kardeşliğin bozulmaya çalışıldığını dile getirerek “ Kürt Açılımı, Alevi Açılımı, Roman Açılımı daha nelerimizi açacağız nerelere varacağız bilmiyorum. Adını bile şaşırdık. Ak parti İktidarı ciddi oy kayıpları ile karşı karşıya kalmıştır. Doğu ve Güneydoğu da oy kazanayım oylara ipotek koyayım derken ciddi oy kayıpları içerisindeler. Çatışma ve bölünme endişeleri yaşanıyor. Bunun sorumlusu başbakandır. Biz binlerce yıldır kardeş olarak yaşadığımız insanlarımız ile şimdi etnik köken sorgulama boyutunun yaşatılmaya çalışıldığını görüyoruz. Bu çok yanlıştır. MHP olarak bin yılda oluşturduğumuz kardeşliğimizi yaşatacağız kimse ye de bunu bozmalarına müsaade etmeyeceğiz.” Diye konuştu.

MHP İl Başkanı Dervişoğlu Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuzu ziyaretinde de hizmetin üretilmesi ve devamlılığı açısından ilişkilerin iyi olması gerektiğini söyleyerek “ Gittiğim her yerde belediye Başkanları ile görüşmeye çalışıyorum. 20 İlçe gezdim. Seçimden Seçime maksadı aşan bazı söylemler olsa da netice de İzmir de siyaset yapıyoruz. Adaylık sürecimde de İl Başkanlığım süresince de hiç sıkıntı çekmedim. İnsanlar yaşadığı yerle aralarında köprü kurmalı. El birliği ile topluma moral verecek pozisyonları ortaya çıkarmalıyız.” Dedi.

ALİAĞA'NIN  İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

www.aliagahaber.com

www.yenivizyon.net

www.gunaydinaliaga.com

www.aliagaspor.com

www.aliagamiz.com

 

DİĞER İNTERNET SİTELERİMİZ  İÇİN TIKLAYINIZ

www.bakircay.com

www.egehakimiyet.com

www.haberofisi.com

 

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ    www.gunaydinaliaga.com

BAKIRÇAY  GAZETESİ             www.bakircay.com

EGE HAKİMİYET GAZETESİ   www.egehakimiyet.com

VAZİYET GAZETESİ                  www.aliagahaber.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ                   www.haberofisi.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ          www.aliagaspor.com

SAZAN MİZAH GAZETESİ        www.aliagamiz.com

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894