• BIST 10173.42
  • Altın 2435.967
  • Dolar 32.2582
  • Euro 34.9185
  • İzmir 22 °C

Başkan Dizginleri Almalı

Başkan Dizginleri Almalı
ALİAĞA HABER / Doğru Yol Partisi eski İzmir Milletvekili Adayı ve DYP eski İlçe Başkanı Yücel Karaşan Aliağa Belediyesinin seçimlerden sonraki ilk altı ay içinde işlerin çok doğru gitmediğini söyledi.

YÜCEL KARAŞAN “ ALİAĞA BELEDİYE BAŞKANI DİZGİNLERİ ELE ALMALI.”

DYP ESKİ ALİAĞA İLÇE BAŞKANI YÜCEL KARAŞAN “BELEDİYEDE İŞLER ÇOK  İYİYE GİTMİYOR.”

ALİAĞA HABER /  Doğru Yol Partisi eski İzmir Milletvekili Adayı ve DYP eski İlçe Başkanı Yücel Karaşan Aliağa Belediyesinin seçimlerden sonraki ilk altı ay içinde işlerin çok doğru gitmediğini söyledi.  Yücel Karaşan siyasetçi olarak iyiye iyi kötüye kötü demenin erdem olduğunu söyleyerek “ Bana göre bir yıl geçmeden bu konularda yorum yapmak pek sağlıklı olmasa da söylemeden geçemeyeceğim şeyler var. Aliağa Belediyesi"nde ilk altı ayda bir çok şey doğru gitmiyor. Ben geçmişte olduğu gibi iyi yapılan şeyi övmeyi, kötü yapılan şeyi de eleştirmeyi bilirim.” Dedi

YÜCEL KARAŞAN “ BELEDİYEDEKİ DANIŞMAN KADROSU GERÇEKTEN SIKINTI VERİCİ.”

Aliağa"nın geçmiş siyasetinin ve Aliağalıların yakından tanıdığı DYP eski İlçe Başkanı ve Milletvekili Adayı Yücel Karaşan “ Aliağa Belediyesine alınan danışmanlar İlçe"nin baş konusu olmuş durumda. Aliağa da vatandaşların arasında konuşulan şeyler bunlar olmamalıydı. Ne yazık ki bunlar oluyor. Aliağa Belediye Başkanı Sayın Ömer Turgut Oğuz bir an önce dizginleri eline almalı. Ve kamuoyunun bildiği ve takdir ettiği  Turgut oğuz gibi  davranmalıdır. Söylemlerine ters düşen bir yapı oluşturan bu yönetim yanlışlarından dönmelidir. Sadece danışmanlar konusu değil başka konularda da yanlışlar yapılıyor. Geçmiş belediyenin yaptığı hataları yapmamasını bekliyoruz.” Diye konuştu. 

KARAŞAN “ DP VE ANAP BİRLEŞMESİ BİR ARAYIŞIN ÜRÜNÜDÜR.”

Yücel Karaşan Türkiye de mevcut iktidara yönelik bir arayışın olduğunu ileri sürerek DP ve ANAP birleşmesinin bu arayışın ürünü olduğunu söyledi. Yücel Karaşan “  Bu birleşme merkez sağda bir alternatif olacaktır. CHP ve MHP iktidara alternatif olacak bir durumda değil. 31 Ekim tarihinde gerçekleşecek bu birleşmeden çok umutluyum. Türk siyasi hayatına yeni bir güç katacak bu oluşumun ne kadar önemli olduğunu ilerleyen günler bize gösterecektir.” Dedi.

YÜCEL KARAŞAN “ AKP YÖNETİMİNDE TÜRKİYE ELDEN GİDİYOR.”

DYP Aliağa eski İlçe Başkanı ve Milletvekili Adayı Yücel Karaşan Türkiye"nin Ak Parti iktidarında elden gittiğini iddia ederek şöyle konuştu; “AKP"nin başlattığı demokratik açılım sürecinde Türkler 2. Sınıf vatandaş olmaya doğru gidiyor. Batıda olmayan haklar doğu ve güney doğuda olmaya başladı. İzmir de yaşayan biri olarak verdiğim verginin yüzde 5"ini İzmir"e yüzde 95"ini doğuya ya da güney doğuya harcanmasına karşıyım. Bizden aldıkları gibi onlardan da alsınlar. Benim 27 Bin TL olan elektrik borcumu  72 Bin TL olarak almasını bilenler oralardan da alsınlar. Daha neyin açılımını istiyorlar. Güney Doğu da bir ilde yeşil kartlı sayısı yüzde 65"i bulmuş, daha ne olsun. Kamuoyuna bir türlü açıklanamayan Kürt açılımı  ile  nerede ise türkiyede Türküm demekten korkmaya başlandı.  Bu açılım ile  bazı doğu vilayetlerinde olan yeşil kartlı sayısı yüzde yüz mü olacak yoksa”

KARAŞAN “ BANKALAR YABANCILARIN OLDU.”

Yücel Karaşan Türkiye de ki bankaların bir çoğunun yabancıların eline geçtiğini ifade ederek bankalar vasıtası ile toprak ve mülk kazanmaya başlandığının altını çizdi. Ekonomik kriz nedeni ile  bankalara kredi başvurusunda bulunan  veya bulunmaya hazırlanana vatandaşları da uyarak Karaşan , “Kurtuluş savaşından önce fiili işgali başaramayan yabancı ülkeler yapamadıklarını şimdi  ekonomik ayak oyunları ile bankalar aracılığı ile yapmaya başladılar. Bankalar vatandaşlarımızı cazip krediler vasıtası ile cezp ediyor ve sonra ödeyemeyenin elinden malını mülkünü yok pahasına haraç mezat düşük bedel biçerek ele  geçiriyor. Vatandaşlarımızı uyarıyorum. Ödeyemedikleri kredi karşılığında  mallarına ipotek konuluyor ve  yok pahasına el konuluyor. Bizzat şahit oldum. Bir vatandaşımız Yunanlıların ortak olduğu bir bankaya borcunu ödeyemediği için evini ve iş yerini kaybetti, üstelik daha ilk satışta. Normalde 2. Satışta gerçekleşmesi gereken olayı ilk satışta yaptılar ve kimsenin alıcı olarak girmediği satışa banka bizzat girerek yok pahasına el koydular.  Bu Türkiye"nin topraklarını bankalar yolu  ele geçirip işgal ile sahip olmak değil de nedir.? Ulu Önder Atatürk daha yıllar öncesinden gençliğe hitabesinde bunları görmüş ve söylemiştir. Açıp okusunlar ve gerekli dersleri çıkarsınlar.” Şeklinde konuştu.

ALİAĞA"NIN  İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

www.aliagahaber.com

www.yenivizyon.net

www.gunaydinaliaga.com

www.aliagaspor.com

www.aliagamiz.com

 

DİĞER İNTERNET SİTELERİMİZ  İÇİN TIKLAYINIZ

www.bakircay.com

www.egehakimiyet.com

www.haberofisi.com

 

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ    www.gunaydinaliaga.com

BAKIRÇAY  GAZETESİ             www.bakircay.com

EGE HAKİMİYET GAZETESİ   www.egehakimiyet.com

VAZİYET GAZETESİ                  www.aliagahaber.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ                   www.haberofisi.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ          www.aliagaspor.com

SAZAN MİZAH GAZETESİ        www.aliagamiz.com 

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894