• BIST 10158.63
  • Altın 2471.056
  • Dolar 32.1938
  • Euro 35.061
  • İzmir 17 °C

Başkandan Kıyak İddiası

Başkandan Kıyak İddiası
Gazetemizin ihbar hattını arayarak ihbarda bulunan ve isminin açıklanmasını istemeyen bir okuyucumuz . CHP’li Foça Belediye Başkanı’nı Gökhan Demirağ’ın CHP’li Foça İl Genel Meclis Üyesi Yusuf Çemrek’in

"BAŞKANDAN KIYAK İDDİASI"
Gazetemizin ihbar hattını arayarak  ihbarda bulunan ve  isminin açıklanmasını istemeyen bir okuyucumuz . CHP"li Foça Belediye Başkanı"nı Gökhan Demirağ"ın CHP"li Foça İl Genel Meclis Üyesi Yusuf Çemrek"in oğlu ve  2004 yerel seçiminde CHP"den 8"inci  sıra Belediye Meclis Üyesi adayı olan Caner Çemrek"e  makam ve mevkisini kullanarak Çemrek"in daha önce kiralayarak kafeteryaya  çevirdiği (A1)Birinci Derece Arkeolojik Sit alanındaki  tarihi bir binanın kurul izni olmadığı halde restorasyonuna inisiyatif kullanarak göz yumduğunu ileri sürdü.

"BELEDİYENİN KARŞISINDA SİT İHLALİ İDDİASI"
İddia sahibi konu hakkında  şu ifadelerde bulundu.
“Foça Belediye Meydanı mevkiinde bulunan Porto isimli çay bahçesinin ,daha önce  konut olarak kullanılıyordu ve yapının (A1) Birinci Derece Arkeolojik Sit alanında , tadilat ,plan , proje kurul izni olması gerekirdi. Bildiğim kadarı ile böyle bir izin söz konusu değil.
CHP İl Genel Meclis Üyesi Yusuf Çemrek"in oğlu Caner Çemrek  tarafından restorasyon yaptırıldı ve   yapılan restorasyon sırasında Foça Belediyesi"nin yapılan restorasyonu  ahbap çavuş ilişkisi neticesinde  belediye binasına 50 metre mesafedeki olay yeri görmezden gelindi ”iddiasında bulundu.
Restorasyon sırasında  Porto Çay Bahçesi önünde bulunan 2 yetişkin ağacıda keserek yok ettiklerini sözlerine ekleyen iddia sahibi A1 alanında bulunan yapılarda restorasyon yapımına kurul tarafından kesinlikle izin verilmediğini ve  söz konusu olan yapının restorasyonu sonrasında kafeterya alanında ilave yapılar inşa edildiğini ”iddia etti.
İDDİA SAHİBİ GAZETEMİZ ARACILIĞI İLE YETKİLİLERİ GÖREVE ÇAĞIRDI
Foça"nın sit alanı olduğunu bugün sağır sultan bile biliyor diyen İddia sahibi “İlçemizde vatandaş evine çivi  bile çakamazken Belediye Başkanımız  aynı siyasi görüşü paylaştığı İl Genel Meclis Üyesinin oğluna  A1 alanda  inisiyatif kullanarak  yasal olamayan bir restorasyona şifahen  izin veriyor ve yasal olmayan üstelik makam odasının tam karşısında kendisine 50 metre Mesafede olan bir restorasyonu görmezden geliyor.”dedi.
Hakimiyet Ege Gazetesi aracılığı ile buradan  adli makamlara suç duyurusunda bulunuyorum sosyal demokrat olduğunu iddia eden bu şahıslar bu konuda kamuoyuna bir açıklama yapmak zorundalar ”ifadesini kullandı.

  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894