• BIST 10319.96
  • Altın 2466.629
  • Dolar 32.217
  • Euro 35.1114
  • İzmir 19 °C

Başkanlık Futbol Turnuvası

Başkanlık Futbol Turnuvası
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ Aliağa’da futbolun kalbi “Başkanlık Futbol Turnuvası”nda atacak. Kent Konseyi tarafından düzenlenen turnuva ENKA Spor Salonu yanında bulunan Aliağa Belediyesi Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilecek.

Aliağa Kent Konseyi tarafından düzenlenen “Başkanlık Futbol Turnuvası” başlıyor

MEŞİN YUVARLAK BAŞKANLIK KUPASI İÇİN DÖNECEK.

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ
aliağa"da futbolun kalbi “Başkanlık Futbol Turnuvası”nda atacak. Kent Konseyi tarafından düzenlenen turnuva ENKA Spor Salonu yanında bulunan Aliağa Belediyesi Spor Tesisleri"nde gerçekleştirilecek. 25 Nisan Saat 19.30"da açılış töreni ile başlayacak turnuvanın başlama vuruşu aynı gün Saat: 20.00"de yapılacak. Kente futbol şöleni yaşatacak takımlar 3 haftalık mücadelenin ardından şampiyonluk kürsüsüne çıkmak için meşin yuvarlığın ardından koşacak.

Başkan Oğuz; “Önemli olan fair–play ruhu ile mücadele etmek”
Sporun ruhunda rekabet ve yarış olduğu kadar kardeşlik ve dostluk ta olduğunu belirten Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz futbola ve spora gönül veren herkesi maçları izlemeye davet etti. Başkan Oğuz; “Futbol dünyanın her köşesinde kitleleri buluşturan, sevinci, heyecanı ve hüznü ile ortak duygular yaşatan sosyal bir olgu olduğu kabul görmüş spor dalıdır. Ülkemizde de kentimizde de futbolun çok sevildiği bir gerçektir. Maçlarımıza futbola gönül vermiş tüm yurttaşlarımızı bekliyoruz. Sporun ruhunda rekabet ve yarış olduğu kadar kardeşlik ve dostluk vardır. Kazanmak kadar fair–play ruhu ile mücadele etmekte çok önemlidir. Turnuvamızın kentimizdeki barış, dostluk ve kardeşliği daha da pekişeceğine inanıyorum.  Çünkü spor kenti, toplumları birleştirir, kaynaştırır ve bütünleştirir. Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar, izleyenlere de keyifli maçlar dilerim” dedi.

Başlama 25 Nisan, final 16 Mayıs"ta
25 Nisan Saat 20.00"de Kardeşler Pen – METEM Spor arasında oynanacak karşılaşma ile başlayacak Başkanlık Futbol Turnuvası"nda 10 takım 2 grupta lig usulü mücadele edecek. İlk ikiye giren 4 takım yarı finale yükselecek. Yarı final müsabakaları 12–13 Mayıs tarihlerinde oynanacak. Başkanlık Futbol Turnuvası şampiyonunu belirleyecek final müsabakası ise 16 Mayıs tarihinde oynanacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894